Thinker3718
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Kako bi Amerikanci i Rusi reagovali za NIS ukoliko bi Fides izgubio na parlamentarnim izborima u Mađarskoj?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako bi Amerikanci i Rusi reagovali za NIS ukoliko bi Fides izgubio na parlamentarnim izborima u Mađarskoj?
Ana Karenjina se i dalje nada da će NIS da ostane ruski i Srbija zauvek bude ruska gubernija!Amerikanci produžili period za preuzimanje do maja meseca
Logično da se čekaju rezultati i u tom slučaju MOL ispada iz igre ne samo u Srb, već i u Mađarskoj
Ana Karenjina se i dalje nada da će NIS da ostane ruski i Srbija zauvek bude ruska gubernija!![]()
![]()
![]()
Kakve veze NIS ima sa izborima u Mađarskoj?Kako bi Amerikanci i Rusi reagovali za NIS ukoliko bi Fides izgubio na parlamentarnim izborima u Mađarskoj?
MOL je ispao iz igre odavno. Ako je uopšte i bio.Amerikanci produžili period za preuzimanje do maja meseca
Logično da se čekaju rezultati i u tom slučaju MOL ispada iz igre ne samo u Srb, već i u Mađarskoj
Jeli danas taj najavljeni utorak ugovora ?Đedović Handanović: Pregovori s MOL-om nisu laki, postoje crvene linije koje ne mogu da se pređu
OPET TRT GEVEZEN ZAJN
Ne znam koliko deonica imaju Rusi tek ja imam 5NIS ostaje ruski dokle god Rusi ne prodaju nekom svoje deonice.
To je tako i ne može da bude drugačije.
Ova bagra što uvodi sankcije Rusiji, prva ih i krši, a tek će sad kad Iran njima uvede sankcije.
Evropa nema budućnost bez energije iz Rusije.
Tačka
Đedović Handanović o NIS-u: Kasno sinoć stigao revidirani predlog MOL-a, i dalje nismo zadovoljni

Jel sad trenutak da se prodaju onih 5 akcija?Kako bi Amerikanci i Rusi reagovali za NIS ukoliko bi Fides izgubio na parlamentarnim izborima u Mađarskoj?
Ne pucaj dok im ne vidiš beonjače.Jel sad trenutak da se prodaju onih 5 akcija?![]()
Ladno su pale akcije NIS-a 11.2024-teNe pucaj dok im ne vidiš beonjače.
Tja, šta da ti kažem, znalo se već u septembru te godineLadno su pale akcije NIS-a 11.2024-te
Ono kad su ovi počeli da jedu vnago da opet dodju na vlast...
Mislili da urade foru al se izjalovilo
Čak postalo i dosadno...