Stanivuković poslanik PDP izjavio da je BIH majka Republike Srpske.

BiH potpuno ista kao 1991.godine,dok su Rašo I Rašini pukli ko dinja i traže ih po bespućima povijesne zbiljnosti...

Ali, važno je da je to tebi jos jedna pobjeda, najveća nakon što ste potukli NATO...

:)

Potpuno ista kao 91-ve?

Jeste...to svi vidimo...:per:

Baš kao što vidimo kako ti svaki dan kmečiš ođe zbog toga...što je ista...

Sviđa mi se kod tebe, Dibiduse, što si ti sigurica...a se bućne, ti ćeš uvek biti prvi som da se upecaš...:hahaha:

Ja otkako je Mile na vlasti govorim da on akoBogda što duže ostane.

Mnogi su me gledali sa nevjericom, a ja opet kažem, AleVu i Mile doživotno akoBogda.

Meni nije jasno sto ste vi lojavi toliko protiv Dodika a on je za vas uradio ko niko

Pre neku vece kaze Dragutin Ilic na BNTV njegov jaran iz koalicije Sloga da je Dodika obucavala NDI i CIA
Da ga nisu silom instalirali na vlast i da je tadasnji SDS uspio jos koju godinu da se odrzi i istraje u tvrdolinijaskoj politici koju je vodio nikad BIH nebi bilo niti bi bilo implementacije Dejtona
Vjerovatno bi se BIH vec 2000 god raspala ,to stoji i u arhivama Klintonove adminstracije

Dodik je najaveci porbosanac jer je on reintegrisao bih posle onakvog rata

Ukoliko bosanski muslimani ne mogu da ubijede bosanske Srbe da njihova budućnost leži u reintegraciji u BiH, nema smisla blokirati mirno razdvajanje zajedničke države, po čehoslovačkom modelu", predviđao je Klintonov plan

https://trebinjelive.info/2020/07/26/otkriveni-povjerljivi-dokumenti-klintonov-tajni-plan-za-bih/

Meni nije jasno sto ste vi lojavi toliko protiv Dodika a on je za vas uradio ko niko

Pre neku vece kaze Dragutin Ilic na BNTV njegov jaran iz koalicije Sloga da je Dodika obucavala NDI i CIA
Da ga nisu silom instalirali na vlast i da je tadasnji SDS uspio jos koju godinu da se odrzi i istraje u tvrdolinijaskoj politici koju je vodio nikad BIH nebi bilo niti bi bilo implementacije Dejtona
Vjerovatno bi se BIH vec 2000 god raspala ,to stoji i u arhivama Klintonove adminstracije

Ukoliko bosanski muslimani ne mogu da ubijede bosanske Srbe da njihova budućnost leži u reintegraciji u BiH, nema smisla blokirati mirno razdvajanje zajedničke države, po čehoslovačkom modelu", predviđao je Klintonov plan

https://trebinjelive.info/2020/07/26/otkriveni-povjerljivi-dokumenti-klintonov-tajni-plan-za-bih/

Janko, ne budali...

I ja tvrdim da je Dodik dobar za nas, da li je to svjesno na znam.

Back