Quantcast
  • Dragi prijatelji, obaveštavamo vas da smo spojili forume "Košarka", "Fudbal", "Tenis" i "Ostali sportovi" u novi forum "Sport" koji se nalazi u kategoriji "Život".

Stanivuković: Kriminal je uhvaćen kao zec, dolaze pravda i istina!

Stojkov Menidjer

Buduća legenda
Poruka
31.837
Pogledajte prilog 951771

DRAŠKO I BENJAMINA ISPISUJU STRANICE HISTORIJE: "Stanivuković pružio ruku Sarajevu, IDEMO GRADITI MOSTOVE"


"Poklanjam dječiji park sa dječijim igralištem. Neka naša djeca budu sretnija i perspektivnija od svih nas", poručila je gradonačelnica Sarajeva.

Pogledajte prilog 951772

Prije 16 min

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić stigla je u zvaničnu posjetu Banjoj Luci, gdje ju je dočekao gradonačelnik Draško Stanivuković. Na početku susreta Stanivuković je poželio dobrodošlicu Karić, nakon čega su razmijenili poklone i fotografisali se.

Potom je ogranizovana zajednička konferencija za medije, na kojoj je gradonačelnica Sarajeva zahvalila gradonačelniku Banje Luke.

- Dvadeset sedam godina je previše bez zvaničnog susreta dva bh. grada. Ispisujemo stranice historije i budućnosti. Tražit ćemo ono što spaja građane i što će nas predstavljati u budućnosti te slati sliku kao dijela Evrope. Sarajevo je grad sporta, kulture, prirodnih bogatstava. Sve to je i Banja Luka. Zašto, onda, tražiti različitosti? Mi smo mladi političari i nema ništa ljepše od saradnje. Sastanak gradonačelnika treba postati praksa. Želimo dati priliku mladosti, razvijati pozitivne emocije, pokazati i predstaviti ono što nas spaja - kazala je tokom obraćanja.

Potom je uputila poziv Stanivukoviću i naglasila da očekuje skoru posjetu u Sarajevu te još jednom izrazila zahvalnost, jer je, kako kaže, "pružio ruku Sarajevu".

- Idemo graditi mostove i mogu reći da ću uraditi sve da ti mostovi budu usmjereni na najljepše projekte. Tako gradimo budućnost i podržavamo mladost, a stavljamo iza sebe sve što je kamen spoticanja. Građani zaslužuju pametne i progresivne projekte, ulagati u mlade i pokazati da možemo bolje nego politike u zadnjih 30 godina. Želim gradu Banjoj Luci dati simboličan poklon. Poklanjam dječiji park sa dječijim igralištem. Neka naša djeca budu sretnija i perspektivnija od svih nas - poručila je gradonačelnica Sarajeva, prenosi "Oslobođenje".
Staro srpsmko žensko ime Bendžo Mina
 

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
53.839

Stanivuković ima poruku, nakon smjene direktora​

Svaki direktor koji bude sklapao štetne ugovore po grad, koji bude poslovao mimo zakona, zlouptrebaljavao položaj i loše rukovodio preduzećem će „odlepršati“, poručio je jasno gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.
REPUBLIKA SRPSKA26.08.2021 | 16:04
Stanivuković ima poruku, nakon smjene direktora

Nakon što je danas Nadzorni odbor smijenio direktora banjalučakog Vodovoda, Zorana Popovića, Stanivuković je poručio da će u ovo preduzeće ući Tim za reviziju i provjeriti kako je ovo preduzeće do sada poslovalo.
- Grad pokazuje autoritet, snagu i nastavlja obračun sa kriminalom. Popović nije jedini odbornik koji iza sebe ima sumnjive radnje i poslove, na redu je još jedan odbornik SNSD, koji je u prošlom mandatu bio visoki funkcioner. Narednih godinu dana nema pauze, nema predaha, želimo da otkrijmo svakog člana crvene bande, a oni pošteni treba da naprave otklon od tih ljudi. Oni koji su pošteni radnici i odbornici treba da izađu iz crvene bande da ne padu u isti koš sa kriminalcima – poručio je Stanivuković.
Poručio je da je današnja smjena dokaz da niko neće biti amnestiran ni da je, kako kaže, najrođeniji, te da ovaj potez demantuje natpise da je u prijateljskim vezama sa, sada već bivšim, direktorom.
- Smjena direktora je dug proces, radili smo detaljno kako nam neko ne bi rekao da nismo ispoštovali sve procedure. Mjesecima radimo na tome, ne može odmah. Znam da se od mene kao gradonačelnik i mog tima očekuje da u jednom danu uradimo što neko uradi u godini dana, da za mesec uradimo ono što neko radi četiti godine. Sve hoćemo i spremni smo, ali potrebano je vrijeme – rekao je Stanivuković.
Naglašava da je i u ovom preduzeću, kao i u mnogima do sada naišao na poznata prezimena.
- Kako je moguće da uvijek tri istaprezimena - Dodik, Zeljković i Radišić? U svakom preduzeću oni i njihove firme. Borimo se protiv privatne države, Grad je pokazao snagu, kako sada, tako i na slučaju „prevoznici“. Crvena SNSD banda će pasti. Međutim, niko ko pošteno radi svoj posao ne treba da se plaši svoje članske karte, samo nerada, nepoštenja i lošeg učinka. Ovdje ima mnogo poštenih radnika koji su željni pravde i dosta im je kriminala – istakao je Stanivuković.
Stanivuković je naglasio da svaka firma koja ne bude poštovala Grad i radeći nekvalitetno pokuša da uzme dodatni prihod i zaradu dobiće zabranu rada sa Gradom Banjaluka.
Podsjećamo, Nadzorni odbor predzueća "Vodovod" smijenio je Zorana Popovića, sad već bivšeg direktora "Vodovoda" i tom prilikom kao v.d. imenovao Predraga Dudukovića.

 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.