Standard gradjana isti kao 90-ih, Kosovo za gradjane vaznije od EU!

Zato sto 90-e nisu samo ta '93-a kad je bila hiperinflacija i druge pojave. 90-e su bila i 95-a, 96-a, 97-a, 98-a kad se zivelo daleko, daleko bolje nego danas.
Nije ni tad bilo sjajno, naprotiv, ali je bilo bolje nego danas.
To ,kad porede sa 90-tim oni porede sa 3-4 meseca 1993 godine a ostalo za njih ne postoji..1993 ljudi su imali debele rezerve u markama ispod jastuka
pa su to mnogo lakse pregurali nego sta jer ovome sad nema kraj.

EVO I TEBI DA SE MALO PODSETI, ZABORAVIO SI....

Ovakve pojave su danas jos i masovnije samo sto novo vreme donosi nove oblike.Tvrdim da je i u tom pogledu jos gore od maloletnicke prostitucije ,drasticnih socijalnih raslojavanja,kriminal ,brojne druge patologije .Ne vidim da se desio nekakav pomak u tom smislu , mozda su samo neke stvari sofisticiranije

Srbija 98' je Svajcarska za bilo koju godinu vladavine DOS-a.

Plate bile oko 200 dm,sve besplatno,ljudi radili po 3 preplacena posla,vise je bilo radnih mesta a sa 100 maraka je mesec dana citava porodica mogla da se izivljava.

Cak smo dobijali i redovne plate tokom bombardovanja kada nismo radili,dok naravno tadic,djindjic,dinkic nisu prizvali bombe koje su ih dovele na vlast.

Zar je i sada plata 6 eura kao devedesetih?

Zar se i sada svercuje benzin?

Zar je i sada inflacija 0000000000000% ?

Da li i sad vrvi od reketasa?

Da li postoje dileri?

Zar i sada stizu u Srbiju crne kese?

Ne.........?

PA KAKO ONDA MOZE BITI ISTO KAO 1990 ??????????????

Tada se i našla neka para,
al' nije bilo robe...
danas je obrnuto!
Kakva korist od napunjenih radnji
pred čijim izlozima možeš samo da sliniš....??

Pa sta si ocekivao da ce da se desi kada je Srbija isla protiv njihovih interesa?

Da ce da bacaju bombone?

Srbija nije isla ni protiv cijih interesa,nemaju oni sta da traze interese van svojih granica a one su daleko daleko od nas.

I naravno da sam ocekivao da ne bacaju/te bombe.

Po tebi sada Nikolic treba da baca bombe na Srbiju ako izgubi na izborima?

Te plate od par evra nisu bile tokom citave decenije vec samo u godini hiperinflacije 92 god .Kasnije se ipak popravilo stanje od 94 god pa nadalje i u tom periodu je bilo i bolje nego danas ,na to sve treba nadovezati cinjenicu da su ovi na vlasti sve prodali ,da su velike pare stigle u zemlju ali i dugovi i umesto da osetno bude bolje ,efekat je obrnut

I treba nadovezati da su ovi danas sa vlasti bombardovali Srbiju.

Druze moj, to je stvar KAPITALIZMA.

Ne postoji kapitalizam bez sirotinje.

U SAD imas 40 miliona siromasnih.
ALo ni pre 2000 godina deca nisu gladovala ,nisu gladovala ni za vreme drugog svetkog rata u srbiji ,nisu gladovala ni za vreme bomradovanja ,kad sam gledao onu devojcicu na prvom linku plakao sam ko kisa dok tadic iz budzeta kupuje sebi auto od 70 MILIONA DINARA pa jos menjaju audija iz pratnje i kupuje mercedese sa koznim sedistima da se slaze uz tadicev..

Back