Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene sa kojim bi pre zivele? Sa deckom koji ima super lux stan, sve izgleda odlicno unutra a lose torba, ili sa deckom koji ima "nista posebno" stan a dobro torba?
torba znaci sa ovim drugim naravnonista ja vas nerazumem
![]()
...torbanje, kkaranje, utovar, trpanje,.....ili ako hoces andjeoski da zvuci vodjenje ljubavi ...mi nismo andjeli prvi deo
, secas se
![]()
Zene sa kojim bi pre zivele? Sa deckom koji ima super lux stan, sve izgleda odlicno unutra a lose torba, ili sa deckom koji ima "nista posebno" stan a dobro torba?
sa deckom koji ima lux stan i odlicno torba![]()
Ta opcija ne postoji u anketi..al zato uvek komsija ispod![]()
Прво с једним да се похвалим другарицама наравно. И кажем да се одлично торба.Zene sa kojim bi pre zivele? Sa deckom koji ima super lux stan, sve izgleda odlicno unutra a lose torba, ili sa deckom koji ima "nista posebno" stan a dobro torba?
sa deckom koji ima lux stan i odlicno torba![]()
o tome nikad nisam razmišljala niti mi je to bitno.
onda ću morati kod tebe na edukaciju![]()
Ne trebas mi, imam ja svoju curu.![]()
pa ona će biti u jednom stanu a ja u drugom tako da neće znati,jedino ako joj ti ne kažeš![]()
Eh pre bi joj ti rekla nego ja, da nam razbijes vezu i ostanes zauvek sa mnom. Znam ja vas zene. Sve govorite "ajmo se torbat" i kao "cuvamo tajnu". Pa vam se svidi kita i onda pravite dzumbus i rasturate kvalitetne i duge veze sa puno ljubavi u njima.
Ja nisam takva. Kad se udam za ceo zivot.
Ma znam, tebi je samo muka sto ne mozes naci muskarca, sve ostalo bi islo ko podmazano.