- Poruka
- 30.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cena kao Menhetn.i o čemu sad treba ovde da se diskutuje?!![]()
Prodaje se zajedno sa Slavijom?
znaš kako kaže Dubioza kolektiv...Cena kao Menhetn.
Sa sve fontanom i onim parkingom.Prodaje se zajedno sa Slavijom?
bez fontane je 520.000Sa sve fontanom i onim parkingom.
Koji forumaš ga kupuje .i o čemu sad treba ovde da se diskutuje?!![]()
i kod nas ovamo cijene uzas.. tesko posteni covjek ove pare zaradi za zivota moj brate...
Za 3 zivota.i kod nas ovamo cijene uzas.. tesko posteni covjek ove pare zaradi za zivota moj brate...
Eto tako..Za 3 zivota.
ne pricaj kad ne znasCena kao Menhetn.
Dobro je Tabe, ne budi bukvalista..ne pricaj kad ne znas
na menhetnu cu cene od 8.000 po kvadratu i to u harlemu pa nadalje.. a u soho, central parku i tim ekskluzivnim delovima idu i do 30.000 dolara po kvadratu
i nije samo fora da imas para da platis.. stanari zgrade trebaju da se sloze da te zele u komsiluku.. moja rodjaka je isla na sastanak sa stanarima da procene da li joj daju da kupi stan u njihovoj zgradi.
ali da se vratim na temu.. daleko su to cene od menhetna ...
vidi i ovog napalio de na menhetn.. a nema pojmaznaš kako kaže Dubioza kolektiv...
"sve dok je ovaca, neće falit' vune"![]()

Koliko je u Beogradu na Vodi kad sve znasvidi i ovog napalio de na menhetn.. a nema pojma![]()
regujem na dezinformacijeDobro je Tabe, ne budi bukvalista..
zavisi gde.. koaj zgrada..koji pogled...ide od nekih 2.500 pa do msilim 8.000Koliko je u Beogradu na Vodi kad sve znas
Ovaj od 30 iljadarki .ne pricaj kad ne znas
na menhetnu cu cene od 8.000 po kvadratu i to u harlemu pa nadalje.. a u soho, central parku i tim ekskluzivnim delovima idu i do 30.000 dolara po kvadratu
i nije samo fora da imas para da platis.. stanari zgrade trebaju da se sloze da te zele u komsiluku.. moja rodjaka je isla na sastanak sa stanarima da procene da li joj daju da kupi stan u njihovoj zgradi.
ali beograd na vodi ima drugi problem..odrzavanje..nije samo fora kupiti stan.. imas mesecno u zavisonosti da li zgrada ima bazen ili ne od nekih 100 do 200 evra kao pocetan iznos pa navise u zavisnosti od kvadrature stana..Koliko je u Beogradu na Vodi kad sve znas
to su stanovi sa pogledom na central park..Ovaj od 30 iljadarki .
Lepa platica .
Sarkazam. Uporedi onda sa Seljanijom na vodi NY, pa vidi koliko su napisane tamo u odnosu na preko bare. Realno da je preskupo ovo iz teme jeste. Nema zero realnosti za tu cenu.ne pricaj kad ne znas
E pa nema od 2 500 ni cigla. Od 5, 6 do 10. 8 do 10 u najnovijim u izgradnji i koje će tek da se grade.zavisi gde.. koaj zgrada..koji pogled...ide od nekih 2.500 pa do msilim 8.000