Stan sa optickom vidljivoscu sa SSID Tehnicom potreban

techgirl

Početnik
Poruka
2
Potreban manji stan (garsonjera-jednosoban) povoljno, sa optickom vidljivoscu sa SSID Tehnicom/ SSID Kosutnjak/Bigz/Prokop/Trg/, sa osnovnim stvarima i telefonom.
Ili Skojevsko Naselje, Cerak, Okolina Vodotornja, Filmski Grad, Senjak, Centar...
A moze i veci stan sa cimerom kome ne smeta hardware, wireless, SAT...
Mozete me pozvati u bilo koje vreme ili kontaktirati preko neta.

064/294-8649

SSID Košutnjak Vodotoranj radi katastrofa loše. Nisu obezbeđeni osnovno tehnički uslovi da im to radi kako treba. Veza puca na svakih 2 minuta, od petka uveče pa otrprilike do ponedeljka, protoka jednostavno nema. Što se tiče slanja pošte, bolje navataj nekog goluba u Košutnjaku jer sve preko 100 kb jednostano ne može da se pošalje. Kada se požališ tehničkoj podršci, reći će ti da je kod njih sve u redu, a posle će ti priznati da su imali manjih tehničkih problema koje još uvek ne umeju da reše. I to tako već mesecima. Ne znam za druge SSID ali Vodotoranj je ambis živi.

A da, i Verat ima svoj SSID u Košutnjaku na stubu radija S. Oni su tek posebna priča. Pozoveš ih i pitaš, dal ima radi AP, kažu "operativan je, radi 100 %".
Rekoh - moja kartica vas ne vidi, a imam čistu optičku vidljivost 500 metara rastojanja i 24dbi Grid antenu u njihovom pravcu.

Kažu "ne znamo kod nas je sve u redu mada i nama je čudno što još uvek nemamo ni jednog korisnika :shock: "

Daleko smo mi od tih tehnologija...

još uvek nemamo ni jednog korisnika :shock:

Kiborg da vidis kakav grid ja imam...mislim da je nestasica kaveza nastala nakon najezde ove vrste grida koji je jeftin ali radi...
Tehnicom cemo da bijemo spec. tehnicku podrsku koja je buljuk hipika administratora ustvari.
Mislim da je najbolje da evo sad napravimo deal oko sopsvenog providera..imamo sve uslove i hardware znanje od toliko probavanja..pa cemo da im budemo konkurencija. A Verat...cenovnik je cool cool..naravno da nemaju korisnika :))))
BTW,
Stan se jos trazi..moze i sa pametnim cimerom naklonjenim hardware i SAT i Wireless..naravno i dalje sa pogledom na neki Tehnicom AP kad nema bolje.

0642948649

Back