Stalno vucaranje decka/devojke sa sobom...

većina ortaka..imam ortaka..
a GDE ste se vi to uortačili moliću lepo? Da nemate ortačko društvo? Ortakluk a.d.?

Tolko vam je beda udarila u glavu da u svemu vidite pareparepare..i u svakom korist i "ortaka".
pljunem vas u oko ja.
slušo slovenske pipauke celu noć ako nije tako..

Koji je sad tebi *****?...Pardon...penis...da se opet ne uvredis... :-)

To se samo kaze tako...mi...poneki kazemo tako...ortaci = drugovi, drugari, prijatelji...kako hoces...

Sta je tu toliko lose, kad si vec poceo da filozofiras...al' sustinu mi daj molim te...jel' ima nesto bas toliko strasno u zargonima? Sta? Jel' ih ti ne koristis ponekad?

Koji je sad tebi *****?...Pardon...penis...da se opet ne uvredis... :-)

To se samo kaze tako...mi...poneki kazemo tako...ortaci = drugovi, drugari, prijatelji...kako hoces...

Sta je tu toliko lose, kad si vec poceo da filozofiras...al' sustinu mi daj molim te...jel' ima nesto bas toliko strasno u zargonima? Sta? Jel' ih ti ne koristis ponekad?

drago mi je da si se setio apostrofa..
šta još umeš?

A gle, ni meni se ta rec ne svidja...al tako ih je nazvao..ocigledno ih ne smatra prijateljima, stoga ne znam ni sto mu je toliko stalo..mozda je problem sto on nema neko ok drustvo, pa se hvata za slamku ne bi li ih izgubio iako zna da nisu kvalitetni...

jok...to su samo dva ort...pardon - drugara...ovi ostali su OK, sa njima nije bilo problema. Zasto? Zato sto su drugaciji, nisu toliko insistirali na nocnom ludovanju, nego smo se nekako uklopili...Oni sa devojkama, ja sa njom pa na Adu...u grad na pice, na bilijar...i islo je nekako...ali ova dvojica mi pojedose dzigericu...zajedno sa njom... :-)

Tako da...sve su to prijatelji, nema veze sa ortaklukom i poslovima... :-) He, he...

P.S. Imam 28 godina...a poceli smo da se zabavljamo davno, davno...imao sam 21...Izlasci su se proredili jer nema se vise vremena ni snage...ali problem je ostao...

jok...to su samo dva ort...pardon - drugara...ovi ostali su OK, sa njima nije bilo problema. Zasto? Zato sto su drugaciji, nisu toliko insistirali na nocnom ludovanju, nego smo se nekako uklopili...Oni sa devojkama, ja sa njom pa na Adu...u grad na pice, na bilijar...i islo je nekako...ali ova dvojica mi pojedose dzigericu...zajedno sa njom... :-)

Tako da...sve su to prijatelji, nema veze sa ortaklukom i poslovima... :-) He, he...

P.S. Imam 28 godina...a poceli smo da se zabavljamo davno, davno...imao sam 21...Izlasci su se proredili jer nema se vise vremena ni snage...ali problem je ostao...

Znaci moj prvi post na ovoj temi ispostavio se kao tacan...

E ovako...
Da li mislite da ako ste u malo ozbiljnijoj vezi (oko godinu dana), ili bas ozbiljnoj vezi (par godina, zivite zajedno...) da treba da stalno idete zajedno na raznorazna mesta?

Da li viv i vasa devojka/decko imate zajednicko drustvo pa mozete negde i da izadjete zajedno, ili svako ima svoje drustvo pa svako na svoju stranu sa svojim drustvom...a vas dvoje izlazite zajedno jedino sami...

Da li mislite da treba nekad otici kod njene drugarice iako vam ona ne odgovara...tipa za slavu, rodjendan bar...ili nekad onako neobavezno - odete sa svojom devojom kod vaseg ortaka...ili vam je normalnije da pod obavezno idete sami...

Da li pravite problem zbog toga partneru?

Ja recimo imam taj problem...ako hocu da odem kod ortaka sam, ili da izadjem sa ortacima...moja draga smatra da treba da ide samnom...ne uvek, nekad odemo zajedno, nekad ja sam...ali ako pozelim da idem sam - ona misli da je izbegavam i da nije pozeljna tamo...

Kaze da je povredjena ako ja izadjem u grad sa drustvom a ona sedi kao pacenica kod kuce...

Vecina ortaka je OK, ali imam dva ortaka koji nju bas i ne gotive...ali ortaci su mi, hocu da se vidim sa njima, ne bi da izgubim dva dobra ortaka zbog nje...pa kada se vidjam sa njim, nju ne volim da vodim sa sobom...a onda uvek nastane problem...

Sta mislite o svemu ovome? Zbog cega mi oduzima slobodu?

Pa zasto joj dozvoljavas?
Ako joj dozvolis, izgubices prvo ta dva ortaka, pa polako sve druge ortake, izgubices svoj zivot.ali dobro, dobices dosta drugarica, samo treba da promenis teme koje te zanimaju.
I da dobices svoju dragu.........Ako je ona vredna toga, samo napred!

Davno je to bilo, dok sam jos bio momak.
Tadasnja devojka je obozavala da me maltretira vodeci me u kupovine, koje ja nikada nisam podnosio, drzeci se one stare poslovice da je bog izmislio kafanu da bi muskarci imali gde da odu dok su zene u kupovini.....
Elem, posle dobrih sat i po u jendom butiku, posle jedno tridesetog probanog odevnog predmeta, kada je meni pritisak vec bio na 300, a oci kao kod bika u koridi, videvsi da je vec dobro preterala, i zeleci da malo ublazi stvar ona me upita:
-Kako mi ovo stoji?
-Stoji ti kao ******!-odbrusim bez sekudne razmisljanja
U butiku tajac.
Desetak musterija, prodavacica se ucutase, stvori se neprijatna tisina, sve ocekujuci nastavak "drame"..da prekine tisinu moja lepa dobra pametna devojka me milim glasom upita:
-Zar mi stoji tako lose?
-Nije duso, stoji ti tako DOBRO....

Izasli smo iz butika za nepun minut, i nikada me vise nije vodila sa sobom u kupovinu......
Eto ti recept......:D

Poslednja izmena:
Pa zasto joj dozvoljavas?
Ako joj dozvolis, izgubices prvo ta dva ortaka, pa polako sve druge ortake, izgubices svoj zivot.ali dobro, dobices dosta drugarica, samo treba da promenis teme koje te zanimaju.
I da dobices svoju dragu.........Ako je ona vredna toga, samo napred!

Davno je to bilo, dok sam jos bio momak.tadasnja devojka je obozavala da me maltretira vodeci me u kupovine, koje ja nikada nisam podnosio, drzeci se one stare poslovice da je bog izmislio kafanu da bi muskarci imali gde da odu dok su zene u kupovini.....
elem, posle dobrih sat i po u jendom butiku, posle jedno tridesetog probanog odevnog predmeta, kada je meni pritisak vec bio na 300, a oci kao kod bika u koridi, videvsi da je vec dobro preterala, i zeleci da malo ublazi stvar ona me upita:
-Kako mi ovo stoji?
-Stoji ti kao ******!-odbrusim bez sekudne razmisljanja
U butiku tajac.desetak musterija, prodavacica se ucutase, stvori se neprijatna tisina, sve ocekujuci nastavak "drame"..da prekine tisinu moja lepa dobra pametna devojka me milim glasom upita:
-zar mi stoji tako lose?
-Nije duso, stoji ti tako DOBRO....

Izasli smo iz butika za nepun minut, i nikada me vise nije vodila sa sobom u kupovinu......
Eto ti recept......:D

Pa da znas da i nije lose...:-)

Back