Pa izlazis s ortacima zato sto nemaju ribe ili neke koje mogu zavlace..prvom prilikom kad se prime na neku zmiju ima se vidjate jednom u 3 meseca..paz sta ti kazem..e sad ti vidi kakve ribe birate i dal si do sad procenio te ortake dal su tu uvek za tebe
Ma znam ja to...ortaci se ozenili, eno ih kuci...nema mrdanja vise...sada bi da se druze sa nama...ono kao porodicno...pitaju me za nju sto je nema da svrati i tako to...
nisam vam pominjao...kada mi je jednom prekipelo, jeb'o sam i njih dvojicu i nju o istom trosku...dosli oni po mene, a vec cirnuli po koju...pa me cekaju da idemo u zezanje...Ona se nadula k'o zaba...a ja video da gresim...ali ajde...kad sam vec posao, onda cu da idem...
Rece joj jedan ortak - Ne brini snajka, vraticemo ga do ponoci...I meni pukne film, ispickaram ih i isteram napolje...a ond aona pocela - Nemoj, pa sta ti je, pa to si tu drugari, sta ti je, idi sa njima, nemoj...MORE MARS I TI U PIZDU MATERINU!!! sto nisi to rekla ranije?
I izadjem napolje a njih dvojica ostala sa njom...
Posle su se stvari smirile malo...oni me vise nisu zvali da izadjem sa njima, ili zovu ali onako bojazljivo...a ni ona mi vise nije braila da idem bilo gde...samo se meni vise nije islo nigde...
Ubrzo se vratilo na staro sto se nje tice...a oni se ozenili, pa resili da se sada druzimo...jos nju da nagovorim da smiri hormone...a mozda ih opet ispickaram onako na gomili!!!