Stalno vucaranje decka/devojke sa sobom...

Pa izlazis s ortacima zato sto nemaju ribe ili neke koje mogu zavlace..prvom prilikom kad se prime na neku zmiju ima se vidjate jednom u 3 meseca..paz sta ti kazem..e sad ti vidi kakve ribe birate i dal si do sad procenio te ortake dal su tu uvek za tebe

Ma znam ja to...ortaci se ozenili, eno ih kuci...nema mrdanja vise...sada bi da se druze sa nama...ono kao porodicno...pitaju me za nju sto je nema da svrati i tako to...
nisam vam pominjao...kada mi je jednom prekipelo, jeb'o sam i njih dvojicu i nju o istom trosku...dosli oni po mene, a vec cirnuli po koju...pa me cekaju da idemo u zezanje...Ona se nadula k'o zaba...a ja video da gresim...ali ajde...kad sam vec posao, onda cu da idem...

Rece joj jedan ortak - Ne brini snajka, vraticemo ga do ponoci...I meni pukne film, ispickaram ih i isteram napolje...a ond aona pocela - Nemoj, pa sta ti je, pa to si tu drugari, sta ti je, idi sa njima, nemoj...MORE MARS I TI U PIZDU MATERINU!!! sto nisi to rekla ranije?

I izadjem napolje a njih dvojica ostala sa njom...

Posle su se stvari smirile malo...oni me vise nisu zvali da izadjem sa njima, ili zovu ali onako bojazljivo...a ni ona mi vise nije braila da idem bilo gde...samo se meni vise nije islo nigde...

Ubrzo se vratilo na staro sto se nje tice...a oni se ozenili, pa resili da se sada druzimo...jos nju da nagovorim da smiri hormone...a mozda ih opet ispickaram onako na gomili!!!:evil:

E ovako...
Da li mislite da ako ste u malo ozbiljnijoj vezi (oko godinu dana), ili bas ozbiljnoj vezi (par godina, zivite zajedno...) da treba da stalno idete zajedno na raznorazna mesta?

Da li viv i vasa devojka/decko imate zajednicko drustvo pa mozete negde i da izadjete zajedno, ili svako ima svoje drustvo pa svako na svoju stranu sa svojim drustvom...a vas dvoje izlazite zajedno jedino sami...

Da li mislite da treba nekad otici kod njene drugarice iako vam ona ne odgovara...tipa za slavu, rodjendan bar...ili nekad onako neobavezno - odete sa svojom devojom kod vaseg ortaka...ili vam je normalnije da pod obavezno idete sami...

Da li pravite problem zbog toga partneru?

Ja recimo imam taj problem...ako hocu da odem kod ortaka sam, ili da izadjem sa ortacima...moja draga smatra da treba da ide samnom...ne uvek, nekad odemo zajedno, nekad ja sam...ali ako pozelim da idem sam - ona misli da je izbegavam i da nije pozeljna tamo...

Kaze da je povredjena ako ja izadjem u grad sa drustvom a ona sedi kao pacenica kod kuce...

Vecina ortaka je OK, ali imam dva ortaka koji nju bas i ne gotive...ali ortaci su mi, hocu da se vidim sa njima, ne bi da izgubim dva dobra ortaka zbog nje...pa kada se vidjam sa njim, nju ne volim da vodim sa sobom...a onda uvek nastane problem...

Sta mislite o svemu ovome? Zbog cega mi oduzima slobodu?

Pa naravno da je izbegavas, tj. njeno drustvo - jer je u koliziji sa drustvom sa kojim hoces da se vidis.

Mene vise brine (ako ti drzim stranu) - sto mi to deluje kao znaci da ta veza treba, u najmanju ruku, da se menja, cak idem do toga - da se menja osoba...

nisam ja ni birao nista...doslo samo po sebi...zaljubio se, zavoleo je...nisam je varao nikada...samo sam ponekad hteo da izadjem sa ortacima na pivo.
Sto mislis da sam nezreo zbog toga?

iskreno nz sta da ti kazem . . .uzimaj uvek sve sa rezervom ,i nikad ,ali nikad nezapostavljaj svoj zivot radi nekog ,cak nemoj mnogo ni da se prilagpdjavas. . . to je opet moje vidjenje

a jel' bi ti smetalo da ode sa ortacim au grad, da malo popije, divlja...jel' bi se osetila kao pacenica koja sedi kuci i cega ga da se vrati...ili to drugacije dozivljavas...
Inace, rodbinske posete ne volim ni ja...pa taman i kad je moja rodbina u pitanju a kamoli njena :-)

ne smeta mi da izlazi s aortacima, to je nesto najnormalnije. i ja izlazim sa drugaricama.

E ovako...
Da li mislite da ako ste u malo ozbiljnijoj vezi (oko godinu dana), ili bas ozbiljnoj vezi (par godina, zivite zajedno...) da treba da stalno idete zajedno na raznorazna mesta?

Da li viv i vasa devojka/decko imate zajednicko drustvo pa mozete negde i da izadjete zajedno, ili svako ima svoje drustvo pa svako na svoju stranu sa svojim drustvom...a vas dvoje izlazite zajedno jedino sami...

Da li mislite da treba nekad otici kod njene drugarice iako vam ona ne odgovara...tipa za slavu, rodjendan bar...ili nekad onako neobavezno - odete sa svojom devojom kod vaseg ortaka...ili vam je normalnije da pod obavezno idete sami...

Da li pravite problem zbog toga partneru?

Ja recimo imam taj problem...ako hocu da odem kod ortaka sam, ili da izadjem sa ortacima...moja draga smatra da treba da ide samnom...ne uvek, nekad odemo zajedno, nekad ja sam...ali ako pozelim da idem sam - ona misli da je izbegavam i da nije pozeljna tamo...

Kaze da je povredjena ako ja izadjem u grad sa drustvom a ona sedi kao pacenica kod kuce...

Vecina ortaka je OK, ali imam dva ortaka koji nju bas i ne gotive...ali ortaci su mi, hocu da se vidim sa njima, ne bi da izgubim dva dobra ortaka zbog nje...pa kada se vidjam sa njim, nju ne volim da vodim sa sobom...a onda uvek nastane problem...

Sta mislite o svemu ovome? Zbog cega mi oduzima slobodu?

zbog zato jer si joj to dozvolio.

Cini mi se da vi u sustini nemate problem dok ne treba da izadjes sa ortacima koji je ne gotive...ne gotive je verovatno zato sto su provalili da se devojka ne slaze sa njihovim nacinom zabavljanja, mozda ima i ljubomore s njihove stane (imas nekoga i nisi im dostupan uvek)...ocigledno je procenila da su neozbiljni, suvise napadni u zelji da ostvare svoj cilj, vole svalerluk..itd...mozda smatra da si karakterno povodljiv i postoji mogucnost da u buducnosti pokleknes ako budu dovoljno insistirali na odredjenim stvarima...vasa dobra svadja + tvoja povodljivost + njihovo insistiranje = belaj, koji moze da vodi cak i raskidu ako se stvari zakomplikuju

Ako ti je bas toliko stalno do tih ortaka, pokusaj da razgovaras sa devojkom i nadjete neki kompromis....posto se i jedni i drugi ne gotive, dogovori se sa njom da sa njima izlazis danju u kafic na pice i sl. a ne u nocne provode...a ona nek ti vise veruje i za to vreme radi nesto drugo...

Nisam citala celu temu, pa samim tim ne znam da li su spominjane vase godine...ali..smatram da kad su dvoje u ozbiljnoj vezi, nema vise mesta za nocna ludovanja do rane zore...zato je pozeljno da se ne stupa u ozbiljne veze rano...sem ako pojedinac smatra za sebe da se je dovoljno otkacio za svoje godine i ne oseca potrebu za ludovanjem...

P.s. ovo je samo moje vidjenje iz uvodnog posta...ne bih da pametujem sta ona misli i da joj lepim razne etikete...niko ne zna celu pricu...

A gle, ni meni se ta rec ne svidja...al tako ih je nazvao..ocigledno ih ne smatra prijateljima, stoga ne znam ni sto mu je toliko stalo..mozda je problem sto on nema neko ok drustvo, pa se hvata za slamku ne bi li ih izgubio iako zna da nisu kvalitetni...

ali GDE ćemo (tako mi mikro krpe) stići ako svi nastvimo da koristimo reči koje nam se ne sviđaju?

al sedi kod kuće ko paćenica neka....:lol::lol::lol:

To moze samo da bude jeftina manipulacija ne bi li ga ubedila da ne ode...ni meni se ne bi svidjalo da mi se decko druzi sa osobama koje me ne gotive i mozda mu to vise puta naglasavaju tokom razgovora..takvi mogu samo da zavade...ocigledno im je poslo za rukom, jer se pita da li mu ona uskracuje slobodu i svadjaju se oko toga...

1:0 za ortake..:lol:

Back