Stalno vucaranje decka/devojke sa sobom...

nije meni problem hocu li ispasti papucar...nekako je sve to krenulo stihijski...mismo izlazili, divljali, pijancili...ond aja naso nju a oni nisu imali devojke...oni su malo kao ono...klinci u dusi...kako ja sad da vodim devojku i da nastavim onako da zivim kao ranije...a opet ne bi sa njima da prekinem odnose...ma tvrdoglavi su i oni i ona...pa su me razvalcili tako neko vreme...

Meni deluje kao da ti malo nemas svoje "ja" sto se kaze..oni jedno, ona drugo..
Stavis sebe na prvo mesto. I kakvi su to ortaci kad nece da prihvate devojku koju volis..
Ako su oni u fazonu da varaju svoje zene/devojke verovatno ona ima strah da ce povuci i tebe da budes takav..
Tesko je birati izmedju partnera i prijatelja..pokusaj da napravis dobre odnose izmedju njih

Ma izgleda da mi mu ski dosta drugacije funksionisemo...nemam ja sta sa njim da delim mnogo i da pricam...da mi se poveravaju...cisto volimo da izedjemo i ni sam ne znam sta radimo a da ona ne treba to da vidi, cuje ili zna...posto je to tako, ond avaljda i ne umem da joj objasnim...jbm lga

Ma znam kako vi funkcionišete.
Kažem samo šta bih ja rekla.

Nema veze sa životom sve to.
Ne možeš ti nikoga zadržati uz sebe, ma kako maničan i op(po)sesivan bio.

A ne znam šta da joj kažeš.
Stvarno ne znam.. j.bg..

E gde me nadje odlicna tema :ok:
Ne, ne vodam ga po rodjendanima mojih drugarica jer je to obicno zensko drustvo i on mi uopste tamo nije potreban. Drugo ne vodim ga ni na kafe sa drugaricama jer nece sigurno mi one pred momkom pricati koliko ih inznervirao sef/decko/deda moj nebitno koj jer su one MOJE drugarice ne njegove. Ako je neko opstenarodno veselje slava, svadba and co, mogu da ga povedem. Ovako svako za sebe.
U grad izlazim retko, jednom mesecno mozda, ali i to je bez njega.. Ali zato trac partije sa drugaricama svaki dan :)
Volim da ga vodim kod frizera iako nece da ide jer zna sta mi dobro stoji i u kupovinu, za ostalo imam svoj zivot pobogu.. Ko i on svoj, ne svetlim mu kada kupuje nesto sto ja ne znam ni sta je od tehnike...

E vidis ovako...ja radim slicno, samo sto jos redje izlazim...nemam nekad vremena da disem a kamoli da izlazim..
Medjutim, ona smatra da to sto ja imam svoj zivot- da to znaci da u mom zivotu nema dovoljno mesta za nju...da sam se rezervisao, da sam se ogradio, da necu da je pustim da mi pridje blize...na kraju i da je ne volim mozda dovoljno...

Posle dugogodisnjeg ispiranja mozga - ne znam i da li je u pravu za nesto od toga...mozda stvarno ne bi bilo lose da izadjemo u cetvoro sa nekom njenom drugaricom i njenim deckom...ili mojim drugom i njegovom devojkom...Nekad pomislim da i ja malo sviram *****...
mozda vi zene i imate sta da pricate sto nije za muske usi...ali mi vala bleijimo bez veze...ne secam se da mi je neki ortak pricao nesto sto inace ne bi mogao da pric ai pred njom...

Ako su oni u fazonu da varaju svoje zene/devojke verovatno ona ima strah da ce povuci i tebe da budes takav..

Tesko je birati izmedju partnera i prijatelja..pokusaj da napravis dobre odnose izmedju njih

Jeste, ima strah od toga...ja to necu da radim...ali ipak, mozda i opravdano ima primedbe...jer je tesko sa njima izaci, oni praves rsum... a ja sedim i cirkam...i budem dobar.

Odnsoi izmedju njih su pukli, nema tu vise nazad...ma vas ovde gnjavim najvise zbog toga jer mi se cini da su oni vise krivi za to nego ona...a ona je sa druge strane neko stvarno ume da gusi i za druge stvari...za njih je mozda i u pravu...
Jesam komplikovan a? :-)

E gde me nadje odlicna tema :ok:
Ako je neko opstenarodno veselje slava, svadba and co, mogu da ga povedem. Ovako svako za sebe.

E da...zaboravih da ti kazem - Rekla mi je da nece samnom da ide vise ni na ta opstenarodna veselja...jer kada ne idemo ovako zajedno, ne moramo ni tada...Kaze da ona nije moje kuce koje ja drzim na lancu, pa kada mi odgovara da ide samnom...a kada mi ne odgovara - da je ostavim kuci...

Jeste, ima strah od toga...ja to necu da radim...ali ipak, mozda i opravdano ima primedbe...jer je tesko sa njima izaci, oni praves rsum... a ja sedim i cirkam...i budem dobar.

Odnsoi izmedju njih su pukli, nema tu vise nazad...ma vas ovde gnjavim najvise zbog toga jer mi se cini da su oni vise krivi za to nego ona...a ona je sa druge strane neko stvarno ume da gusi i za druge stvari...za njih je mozda i u pravu...
Jesam komplikovan a? :-)

Pravi prijatelji bi trebalo da poshtuju tvoj izbor..

E da...zaboravih da ti kazem - Rekla mi je da nece samnom da ide vise ni na ta opstenarodna veselja...jer kada ne idemo ovako zajedno, ne moramo ni tada...Kaze da ona nije moje kuce koje ja drzim na lancu, pa kada mi odgovara da ide samnom...a kada mi ne odgovara - da je ostavim kuci...

Ima ona u toj svojoj teoriji pravo jer to tako vidi..
Moras je ubediti da vodi svoj a ne tvoj zivot. Nema ona problem sa zajednicki odlascima nego vi shvatate drugacije vezu. Ti vidis sebe i kao ja i kao mi, ona samo kao mi ;)

Pa normalno da ces da je ostavis kod kuce kad ti ne odgovara da podje sa vama, a da ces je pozvati kad smatras da je to prikladno...
Nije meni mesto u svakom cosku njegovog zivota.
Zasto biti tako iskljuciv? Sve ili nista?

Ali kao sto kaze Goddess Cipelic, vas dvoje imate drugacije koncepte veze, a ti ne umes da joj objasnis svoje glediste, ili je ona toliko nepopustljiva i netoletantna da nije u stanju da nadje razumevanja za tvoj stav. Ako ga imas uopste.

Pa normalno da ces da je ostavis kod kuce kad ti ne odgovara da podje sa vama, a da ces je pozvati kad smatras da je to prikladno...
Nije meni mesto u svakom cosku njegovog zivota.
Zasto biti tako iskljuciv? Sve ili nista?

Ali kao sto kaze Goddess Cipelic, vas dvoje imate drugacije koncepte veze, a ti ne umes da joj objasnis svoje glediste, ili je ona toliko nepopustljiva i netoletantna da nije u stanju da nadje razumevanja za tvoj stav. Ako ga imas uopste.

Imam ja svoj stav...ima ga i ona...ali kao sto te i sami primetili - mnogo nam se razlikuju stavovi...
Jako je tesko tu naci kompromis...
Iskren da budem, ne znam ni ja vise sta je ispravno...pa ko velim da pitam...mozda i ja negde gresim, uvek sam spreman da razmislim o tome...

Inace, cini mi se d aje i u pravu za to...***...njih dvojica su ispali malo drkazije...zajedno samnom...sta sad...5 godina su je odbacivali a ni oni ne znaju zasto...a sada kada su se ozenili - e sada bi da se druzimo svi zajedno...*** to je ona htela od pocetka ali mi tada nismo imali sluha za to...

A cini mi se da je i u pravu...ne mozes nekome reci da sad moze ici sa tobom...a onda mu posle kazes da ne moze! moze to da se da do znanjanekome na malo normalniji nacin...a jas bas i nisam to tako radio...bilo je to dosta grubo receno...

Nesto kontam - 100 puta mi se neki ortak utrpao tamo gde ne treba...pa mu nikad nisam rekao - E ne mozes ti sa nama, idemo sami! A njoj sam bas to rekao...:( vise puta...

Pa mi sada djavo ne da mira, nego i vas smaram sa tim...

Ipak, da gusi i d aje posesivna...jeste...
Pa ond aizgubis svoj stav - pa ni vamo, ni tamo...

Pa sad, naravno da mi ne znamo sve pojedinosti vaseg odnosa i sta se tu godinama desavalo...
Ja ti samo nacelno kazem da je okej izlaziti odvojeno sa drustvom. A okej je i zajedno. Sve zavisi kako ljudi vole.

Evo konkretno, moj decko i ja izlazimo ponekad zajedno, a ponekad odvojeno. Kad se on dogovori sa svojim drugovima da izadju, ja nikad ne trazim da i ja podjem, oni izlaze - meni kul.
Kad ja sa svojim drugaricama (bez njega) pravim planove za izlazak na pice, on podrazumeva da nije pozvan i ne trpa se.
Kad ja procenim da drugarice nece imati nista protiv da nam se on pridruzi, on nam se pridruzi i budemo zajedno.
Decko moje sestre skoro stalno izlazi sa nama zenama, da je postao deo ekipe :) .
Sve je stvar dogovora i razumevanja. I onda je sve okej i nista nije nemoguce :)

Ja recimo imam taj problem...ako hocu da odem kod ortaka sam, ili da izadjem sa ortacima...moja draga smatra da treba da ide samnom...ne uvek, nekad odemo zajedno, nekad ja sam...ali ako pozelim da idem sam - ona misli da je izbegavam i da nije pozeljna tamo...

Kaze da je povredjena ako ja izadjem u grad sa drustvom a ona sedi kao pacenica kod kuce...

Vecina ortaka je OK, ali imam dva ortaka koji nju bas i ne gotive...ali ortaci su mi, hocu da se vidim sa njima, ne bi da izgubim dva dobra ortaka zbog nje...pa kada se vidjam sa njim, nju ne volim da vodim sa sobom...a onda uvek nastane problem...

Sta mislite o svemu ovome? Zbog cega mi oduzima slobodu?

Sve zavisi od para do para. Poznajem neke koji su nerazdvojni i lepo im je tako i sa druge strane, neke gde svako sa svojim društvom i ne mešaju se mnogo. Bitno je raditi onako kako vama prija i prema dogovoru, ostalo je stvar vašeg afiniteta i izbora. Ona je očigledno malo nesigurna zato što joj je jasno da se tvojim drugovima baš i ne dopada. Znači, poljuljana joj je sujeta i samopouzdanje i možda se tripuje da će da te odvoje od nje;). Sad ti treba da budeš "diplomata" i olabaviš konce..ako ti je stalo do jednih i drugih..

Idem sa njim kad me pozove, tipa ako ima neka svirka, neshto, na shta moje drushtvo nece da ide, pa ja idem...
Inache, nisam neki fan odredjenih chlanova njegovog drushtva, a i shvatam shta znachi kad ti u drushtvo upadne nova osoba, odmah pricha nije jednako opushtena, pa se ni ne uvaljujem...
Nisam luda za njegovim drushtvom, ali sa njim volim biti vishe nego ljeba jesti. :heart:

On ne ide sa mojim drushtvom, jer su to cure, nema momaka.. :)
Naravno, kad ima momaka, a ide se negdje gdje njegovi ne idu, ide sa mnom.

Ali kakve scene, nema teorije.
Svako svoje drushtvo, a mi sami.:D

Idem sa njim kad me pozove, tipa ako ima neka svirka, neshto, na shta moje drushtvo nece da ide, pa ja idem...
Inache, nisam neki fan odredjenih chlanova njegovog drushtva, a i shvatam shta znachi kad ti u drushtvo upadne nova osoba, odmah pricha nije jednako opushtena, pa se ni ne uvaljujem...
Nisam luda za njegovim drushtvom, ali sa njim volim biti vishe nego ljeba jesti. :heart:

a jel znaju njegovi da je homoseksualac? :rumenko:

Jao to je tako cool kad se izlazi odvojeno i ima svoje drustvo i trip slobode..bas ono zrelo prezrelo skoro pa trulo:aha:

A sto mislis da je trulo?
Slobodno, nismo ovde da se svadjamo...svako ima svoje misljenje...pa posto ni ja vise ne znam sta je normalno a sta nije...i gde je granica...evo pitam vas.

Inace, nemam ja sad neki trip poseban...ne znam ni sam...mislim da sam krenuo tako da radim po inerciji...izlazim sam sa ortacima, kao i pre nje sto sam radio...nije to nesto sto je upereno protiv nje...nego eto tako...bzvz...

Ej, ti napisao kako kad adodje neko nov vise nije opusteno drustvo.
Zbog cega je to tako? Ja mislim da je ova moja nesreca za to u pravu...moji ortaci su mogli da je prihvate i da budu opusteni...sada kada razmislim, bas ne vidim neki razlog sto su se tako postavili? Ne pricamo mi ama bas nista posebno...kome je ona smetala, sada ni ja vise ne znam...

Cini mi se da su njih dvojica...ili ja zauzeli malo normalniji stav...da bi se dalo izbalansirati...a ovako je ona donekle i u pravu za neke stvari...Iako je posesivna do zla Boga, za to je izgleda u pravu...

Cudni su oni bili...ko da ce da ih pojede ako dodje i sedne sa nama jednom u sto godina...

A sto mislis da je trulo?
Slobodno, nismo ovde da se svadjamo...svako ima svoje misljenje...pa posto ni ja vise ne znam sta je normalno a sta nije...i gde je granica...evo pitam vas.

Inace, nemam ja sad neki trip poseban...ne znam ni sam...mislim da sam krenuo tako da radim po inerciji...izlazim sam sa ortacima, kao i pre nje sto sam radio...nije to nesto sto je upereno protiv nje...nego eto tako...bzvz...
Pa izlazis s ortacima zato sto nemaju ribe ili neke koje mogu zavlace..prvom prilikom kad se prime na neku zmiju ima se vidjate jednom u 3 meseca..paz sta ti kazem..e sad ti vidi kakve ribe birate i dal si do sad procenio te ortake dal su tu uvek za tebe

Back