Stalno vucaranje decka/devojke sa sobom...

Majers

Aktivan član
Poruka
1.205
E ovako...
Da li mislite da ako ste u malo ozbiljnijoj vezi (oko godinu dana), ili bas ozbiljnoj vezi (par godina, zivite zajedno...) da treba da stalno idete zajedno na raznorazna mesta?

Da li viv i vasa devojka/decko imate zajednicko drustvo pa mozete negde i da izadjete zajedno, ili svako ima svoje drustvo pa svako na svoju stranu sa svojim drustvom...a vas dvoje izlazite zajedno jedino sami...

Da li mislite da treba nekad otici kod njene drugarice iako vam ona ne odgovara...tipa za slavu, rodjendan bar...ili nekad onako neobavezno - odete sa svojom devojom kod vaseg ortaka...ili vam je normalnije da pod obavezno idete sami...

Da li pravite problem zbog toga partneru?

Ja recimo imam taj problem...ako hocu da odem kod ortaka sam, ili da izadjem sa ortacima...moja draga smatra da treba da ide samnom...ne uvek, nekad odemo zajedno, nekad ja sam...ali ako pozelim da idem sam - ona misli da je izbegavam i da nije pozeljna tamo...

Kaze da je povredjena ako ja izadjem u grad sa drustvom a ona sedi kao pacenica kod kuce...

Vecina ortaka je OK, ali imam dva ortaka koji nju bas i ne gotive...ali ortaci su mi, hocu da se vidim sa njima, ne bi da izgubim dva dobra ortaka zbog nje...pa kada se vidjam sa njim, nju ne volim da vodim sa sobom...a onda uvek nastane problem...

Sta mislite o svemu ovome? Zbog cega mi oduzima slobodu?

Poslednja izmena:
ne volim to. volim da idemo zajedno u grad i to, ali ne stalno.
imam ja i svoje društvo i on svoje, ne moramo da provodimo svo slobodno vreme zajedno.

e da, pa kaži joj da i ona krene sa drugaricama malo da izlazi,
nije ni to toliko loše, šta sad. nije valjda da nije imala život pre tebe?

Poslednja izmena:
Mislim da je sasvim u redu da partneri odvojeno izlaze svako sa svojim drustvom i da nije u redu nametati sebe kao prikolicu svom partneru svaki put kad on hoce da se vidi sa nekim.
Ljudi nisu jednaki i pretpostavljam da ima parova koji vole da uvek budu zajedno u svim prilikama i tu nema niceg loseg ako njima takvo druzenje odgovara.
Ali u tvojoj vezi ocigledno nije rec o takvim ljudima, nego eventualno o jednoj takvoj osobi, dok druga zeli ponekad i sama da provede neko vreme sa svojim drugarima, odvojen od devojke.
Iz nekog razloga, tvoja devojka se cini nesigurnom. Mozda je takva po prirodi, a mozda si ti necim izazvao taj njen gotovo strah da te negde pusti samog. To ti znas.
Meni to ne bi prijalo, gusilo bi me da moj decko uvek hoce da me prati u stopu i sedi sa mojim drugaricama i sa mnom uvek kad hocemo da se vidimo.

ne volim to. volim da idemo zajedno u grad i to, ali ne stalno.
imam ja i svoje društvo i on svoje, ne moramo da provodimo svo slobodno vreme zajedno.

e da, pa kaži joj da i ona krene sa drugaricama malo da izlazi,
nije ni to toliko loše, šta sad. nije valjda da nije imala život pre tebe?

Ma izlazi ona sa drugaricama...nije to problem...problem su najveci dva moja ortaka koji nju stvarn one podnose...da budem iskren ne znam zasto...E kada sa njima hocu da se vidim, onda nastane problem...Nekad mi se cini i da je ona u pravu...stvarno je ne podnose bez potrebe...U stvai oni su u fazonu da idu da izlaze da divljaju ,jure devojke pa i mene vuku sa sobom...Pa ona misli ko zna sta radimo...u stvari sta ja radim...i ond akad aje povedem sa sobom ispdnem papucic...a kada je ne povedem - onda mi se ona popne na glavu...
Najveca je fora sto su se sada njih dvojica ozenili, pa su sada oni postali papucici...nema sanse negde da ideu bez zena...doslo vreme da treba jedni kod drugih sada da idemo kuci, na kafu, pice...na slavu, rodjendan...e sada moja draga nece da ide samnom kod njih jer su je ranije izbegavali...a ond ani njihove zene nece da dodju kod nas...i tako u krug...

ma samo odgovori na naslov :lol:

ja volim da sam puno sa njim mada sve zavisi.
a sta ne volim to su one posete familiji, bilo njegovoj ili mojoj, kao, e znas, moj ujak pravi rostilj, dolazi i tetka iz velikog laola, bla bla, pa sad ja tu treba da se nacrtam...to ne volim bas.
a ovako, sve drugo ok, samo da nisu utakmice i slicni kulturoloski dogadjaji za orangutane:)

a da se to lepo raspravi, to je baš zeznuto.

Ma ne znam vise kako...jaka je na recima, pa kada me satera uza zid ne znam sta da joj kazem i kako d ajoj objasnim...
Ne radim nista lose, nisam je nikada prevario...samo prosto izadjem sa ortacima na pivo...

Ma ne znam ni ja vise, mozda je nekad i u pravu...kaze mi - sta ja vama smetam, sedim kuci ovde kao budala...ona misli da bi ja trebalo da vodim nju, a moji drugari svoje devojke pa da izadjemo u cetvoro, sestoro...sta znam...

Kaze mi ovako - Ja ne znam zbog cega ne bi vodili devojke sa sobom, sem ako vam ne smetamo da jurite druge...E sad, nije daleko od istine...moji ortaci prave haos...i ona to zna...ali ja ne...a to mi ne veruje izgleda...

ja volim da sam puno sa njim mada sve zavisi.
a sta ne volim to su one posete familiji, bilo njegovoj ili mojoj, kao, e znas, moj ujak pravi rostilj, dolazi i tetka iz velikog laola, bla bla, pa sad ja tu treba da se nacrtam...to ne volim bas.
a ovako, sve drugo ok, samo da nisu utakmice i slicni kulturoloski dogadjaji za orangutane:)

a jel' bi ti smetalo da ode sa ortacim au grad, da malo popije, divlja...jel' bi se osetila kao pacenica koja sedi kuci i cega ga da se vrati...ili to drugacije dozivljavas...
Inace, rodbinske posete ne volim ni ja...pa taman i kad je moja rodbina u pitanju a kamoli njena :-)

Ma ne znam vise kako...jaka je na recima, pa kada me satera uza zid ne znam sta da joj kazem i kako d ajoj objasnim...
Ne radim nista lose, nisam je nikada prevario...samo prosto izadjem sa ortacima na pivo...

Ma ne znam ni ja vise, mozda je nekad i u pravu...kaze mi - sta ja vama smetam, sedim kuci ovde kao budala...ona misli da bi ja trebalo da vodim nju, a moji drugari svoje devojke pa da izadjemo u cetvoro, sestoro...sta znam...

Kaze mi ovako - Ja ne znam zbog cega ne bi vodili devojke sa sobom, sem ako vam ne smetamo da jurite druge...E sad, nije daleko od istine...moji ortaci prave haos...i ona to zna...ali ja ne...a to mi ne veruje izgleda...

trebalo bi da ispostujes njenu zelju. meni je ok da moj decko izlazi sa ortacima, ali onog trenutka kad to zaista pocne da mi smeta trebalo bi da ima sluha za to. ni ja ne bih namerno radila nesto za sta mi je vec rekao da mu smeta. motivi sada nisu vazni, vazno je da necije ponasanje drugu stranu cini nezadovoljnim.
izlazi vise sa njom i na kraju, ako tvoji ortaci ne postuju svoje devojke, budi frajer pa ti postuj svoju, vodi je sa vama, sto da ne. ili se potrudi da imate vise samih izlazaka, ti i ona.
u suprotnom ces je isgubiti.
jer zensko gundja jedno vreme pa kad vidi da neces da je ispostujes, da te ne zanima sta ona oseca, zeli i ocekuje, odlazi i ide dalje. a vama posle nista nije jasno, kao. a ukazivala na to vec neko vreme..
zato, ako ti je stalo do nje potrudi se. nema tu filozofije ni mnogo price, znas sta ti je ciniti.

Ima drustvo, mozda vece nego ja...ali ona mene zove da idem sa njom...njima...a ja volim malo sam sa svojim drustvom...

Pa ono.. malo je posesivna, jel. A mozda i predoseca da je ti tvoji drugari ne gotive...
A to sto imas trip da li ces ispasti papucar ili ne, je malo klinacki, ako zelis da je vodis, vodi je, ako ne objasni joj da ti je potrebno i da iskuliras malo sa drugarima, bez nje..

pa vidi. ti ortaci mogu da te koštaju veze kad su već toliko neozbiljni.

A sto ponekad? Sta ti to znaci? Ako ga volis - zasto ga izbegavas?

Pitam te ovako - jer ja dobijam takva pitanja...a ne znam da odgovrim pravo da ti kazem...

Vrlo jednostavno.
Imala sam život i pre njega.
I prijatelje.
I možda baš neka drugarica ima nešto da podeli sa mnom.
Možda to baš nikako nije za njegove uši..

A najposle kontrapitanje (koje je istovremeno i odgovor) je - ako me voliš, zašto mi ne veruješ?!

Pa ono.. malo je posesivna, jel. A mozda i predoseca da je ti tvoji drugari ne gotive...
A to sto imas trip da li ces ispasti papucar ili ne, je malo klinacki, ako zelis da je vodis, vodi je, ako ne objasni joj da ti je potrebno i da iskuliras malo sa drugarima, bez nje..

nije meni problem hocu li ispasti papucar...nekako je sve to krenulo stihijski...mismo izlazili, divljali, pijancili...ond aja naso nju a oni nisu imali devojke...oni su malo kao ono...klinci u dusi...kako ja sad da vodim devojku i da nastavim onako da zivim kao ranije...a opet ne bi sa njima da prekinem odnose...ma tvrdoglavi su i oni i ona...pa su me razvalcili tako neko vreme...

E gde me nadje odlicna tema :ok:
Ne, ne vodam ga po rodjendanima mojih drugarica jer je to obicno zensko drustvo i on mi uopste tamo nije potreban. Drugo ne vodim ga ni na kafe sa drugaricama jer nece sigurno mi one pred momkom pricati koliko ih inznervirao sef/decko/deda moj nebitno koj jer su one MOJE drugarice ne njegove. Ako je neko opstenarodno veselje slava, svadba and co, mogu da ga povedem. Ovako svako za sebe.
U grad izlazim retko, jednom mesecno mozda, ali i to je bez njega.. Ali zato trac partije sa drugaricama svaki dan :)
Volim da ga vodim kod frizera iako nece da ide jer zna sta mi dobro stoji i u kupovinu, za ostalo imam svoj zivot pobogu.. Ko i on svoj, ne svetlim mu kada kupuje nesto sto ja ne znam ni sta je od tehnike...

Vrlo jednostavno.
Imala sam život i pre njega.
I prijatelje.
I možda baš neka drugarica ima nešto da podeli sa mnom.
Možda to baš nikako nije za njegove uši..

A najposle kontrapitanje (koje je istovremeno i odgovor) je - ako me voliš, zašto mi ne veruješ?!

Ma izgleda da mi mu ski dosta drugacije funksionisemo...nemam ja sta sa njim da delim mnogo i da pricam...da mi se poveravaju...cisto volimo da izedjemo i ni sam ne znam sta radimo a da ona ne treba to da vidi, cuje ili zna...posto je to tako, ond avaljda i ne umem da joj objasnim...jbm lga

Back