Стално супростављање Запада Србима и Србији...?

Poruka
4.619
Да ли им је то паметно уопште?
Ја мислим да није, кад год су нас кињили и мучили, награбусили су

1914....ево сад би Хабсбурзи били на власти у целој Европи, мада руку на срце, и овако су, ал небитно, распало им се све

1941....само да нас није поткачињао, Хитлер би нову 1941-у славио у Кремљу, ал не они су морали да одложе поход на Русе, за целих 2 месеца, због нас, и да се скркају у Бјелоруско блато и Руску зиму, са летњим униформама, и да кркну у чабар!

1999...опет тај исти Запад ломи зубе на Србији! Да нас нису прцали, Руси би на коленима клечали да их приме у ЕУ и НАТО, што су до 2007-е заправо и радили, све док им ови нису рекли "доста бре неможе у нато!", ал свеједно, НАТО рат против Србије је са једне стране НАТО убедио да је на врху света, што је врло опасно за оног ко се у то убеди, а са друге стране је пробудио Русе, и одложио поход на Русију за најмање 10-15 година, баш толико им је и требало да развију надзвучно наоружање и да постану највећи извозник хране!

2020....шта сад?! па корона нереди и немири! ово су били ПРВИ антикорона ОЗБИЉНИ нереди и немири које је цео свет видео и који је потако друге сличне, и доста мирније, али и масовније протесте по целој Европи! да нас није било сада би већ увелико клаус шваб уграђивао маске људским заметцима од 3 месеца! Срби су, као и све до сада, срушили нови светски корона поредак, једносставно од тада је све кренуло да се пара и посустаје, после смо добили Канаду, Аустралију....и то је био крај једноставно....
мислите да су они хтели да корона поредак не успе??! не хтели су да успе, ал опет су се скркали на СРБИМА!
јер је луди Бучић мислио да ће бити цар балкана и крено где није смео, на народ! и то брате у сред врућине?!

2022 -На крају крајева , и сукоб у Украјини сте започели са СРБИМА!
Ударили сте на Крајишнике, исељене пре само 200 година! Руси се не буне, они су покорни, буне се само СРБИ!


Е, сад питање за све вас, који сте преспојени на запад, да скратимо причу, зашто сте бре толико глупи?!
Зашто не учите на грешакама прошлости?!
Срби су велики увлакачи и браниоци система када их примиш под своје, рецимо Личани, Црногорци и Косовари, више воле да бране власт, него леба да једу, али су исто тако увређени када их та власт не прими под своје, па постају велики противници исте....

Шта сад да радите? Ништа...сад је готово, сад мож да се ухватите за уши и да играте пипиревку....завршили сте заувек са Србима, па да сте нас барем примили у ту ЕУ, све би било другачије, не вама је било стало да нам сисате крв са поглављима....е сад се лепо распадните, и смрзавајте...јер да сте нас примили у ЕУ, ми би окренули леђа Русима давно, овако је све другачије, опет ће ћете се распасти због СРБА, које никако да оставите на миру!И шта ћемо сад? Зашто сте ТОЛИКО глупи?!
Јели Западу, тебе питам?! А?!

Како је могуће да тај запад са толико инжињера људске душе, није до сад реко остави их молим те на миру, себаћемо се опет!
па мајку му ако 10х паднеш на исту рупу, заобиђе је бре куме!
али не! ви сте морали и овај пут ПРЕКО СРБА....е па неможе!

озбиљна тема за размишљање......
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.