- Poruka
- 302
Jao ljudi stvarno mi je potrebna strucna pomoc jer polako pocinjem da ludim.Zivim sa 9-oro ukucana od koji su pola skrenuli,najveci problem su moja baba i deda!Takodje imam i jako jako bezobraznog brata koji se stalno svadja sa ukucanima i govori najruznije reci i psovke a pritom se ozenio sam nepunih 18.god. i vec ima i cerkicu koja je pravi andjeo.Iako se on svadja sa babom i dedom oni ga max.podrzavaju u svemu daju mu novac sve mu dopustaju a on im umesto da taj novac koji mu daju (koji uopste nije mali) da sacuva za svoje dete on potrosi za jedno vece sa nekim isti kao on.Cak je moja baba pokusala vise puta samoubistvo zbog najmanje gluposti.Tu je i moja majka koja se preudala jos pre 5.god.zivimo u istoj kuci sa njenom cerko i njenim muzem ali baba i deda ih non-stop isteruju iz kuce sto je i u neku ruku normalno jer nije trebala da se uda za nekog coveka koji nema krov nad glavom.Sva sreca pa se moja tetka otkacila od njih i udala za milionera i otisla za Australiju ima savresen zivot o kojem je sanjala.Cujemo se kad - kad ispricam joj sve moje muke i obecala je da po zavrsetku srednje skole odvesti kod nje da zivim ali ja to cisto sumnjam,jer stvarno nikome nista ne verujem i ko kog mi je nesto obecao nikad nije ispunio.Svi mi govori dobar si ti decko uspeces u zivotu al kad mi najvise zatrebaju ono cvrc nikog nema.Tesko mi je stvarno,nemogu da podnesem svakog dana raspravku,svadju,bacanje stvari po kuci jer cu izgleda od stresa i plakanja poludeti ... ponekad cak pomislim i na samoubistvo jer ako se situacija u buduce ne smiri ne vidim drugog izlaza!

Molim nekog da mi da neki savet!