Štajnfeld otkrila da ju je silovao Branislav Lečić

Valjda i oženjeni vole lepe žene? :rtfm:
Upravo to a kompliment zeni samo moze da prija, bitno da se ne prelazi granica ukusa i pristojnosti.

A opet, tolika su se zljibljivanja desila bas izmedju "zabranjenih ljubavi" pa bilo da su delimicno slobodni ili oboje u braku cak...to je individualno, ali po mom shvatanju muskarac (o zeni i da ne pisem) treba da zadrzi i gleda svoju porodicu, ali ne treba da odbije zenu sa strane ako sama izrazi izricitu zelju ili je to jasno iz njenog konkretnog ponasanja.

Ali i to kao dzentlmen i to je cela prica oko lepog vaspitanja u ovim stvarima.

Poslednja izmena:
DakleM, po ovoj glupaci zabranjeno je i udvarati se.

Jeste ako je ozenjen covek, mada je to nekima vise manir nego sto ozbiljno misle kad laskaju zenama.

Ali ako je razveden, u cemu je greska?
није био пристојан , постоји разлика између удварања и гилиптерског набацивања и то не жељеног .Он очигледно да не зна разлику

Он се доста касно оженио и први пут са доста млађом женом , 20 година млађом .

не знам , мислим да је лош човек са озбиљним унутрашњим проблемима а да је глумио доброг човека , моралну величину .

мени је само лљигаво да је он рушио покојног председика , он силоватељ и преварант , олош.
Ponoviću, nemoj da misliš, poštuj zakon. A po zakunu ne sme da se objavi puno ime i prezime, kao ni fotografije optuženog.

DakleM, po ovoj glupaci zabranjeno je i udvarati se.

Jeste ako je ozenjen covek, mada je to nekima vise manir nego sto ozbiljno misle kad laskaju zenama.

Ali ako je razveden, u cemu je greska?

A sto je glupaca?
Zena pokazala da smara i kad mu se ne odgovara. Kao neki Jutka. Trebas mi profesionalno. Tvoja energija zraci erotikom. Ma daaj.
Normalni muskarci ne salju takve jadne poruke.

A sto je glupaca?
Zena pokazala da smara i kad mu se ne odgovara. Kao neki Jutka. Trebas mi profesionalno. Tvoja energija zraci erotikom. Ma daaj.
Ali Hristina javi seeee. Da li idemo veceras?! Javi se, gde si hahahahahahah jbt ko klinac neki.

A sto je glupaca?
Женама које оду са њим на састанак треба доделити орден за храброст , баш је онако , некако љигав ..
његов глас онако као манијак а лице изборано , виси кожа лица, лудачки осмех ..не знам , прави манијак ...

U pravu je Eva Ras,postali smo kao divlji zapad. Osudjujemo bez dokaza,saljemo na linc bez dokaza. Prsli smo mi kolektivno kao nacija.
I vise od toga.

Malo dismr je to sto se svi oni koji se javno uzasavaju silovanjima nisu pozabavili i drugim slucajevima a analiziraju svaku rec i sta je ko kome rekao u svetu poluglumaca/polupoliticara.

није био пристојан , постоји разлика између удварања и гилиптерског набацивања и то не жељеног .Он очигледно да не зна разлику
Ako se toliko gilipterski nabacivao, sto je pristala da izadje s njim "za neki potpis" i to uvece?
Evo ti si meni baš draga. :heart:
Pa naravno, i u tome nema nista lose. Misao nije delo.
A sto je glupaca?
Mozda smara, ali jedno je smarac, a drugo silovatelj. Takodje i da je nenormalan ne znaci da je silovatelj.

I nije tacno, normalni muskarci to itekako rade jer normalan muskarac voli (lepu) zenu i to pokazuje recima, komplimentima, nekim sitnim paznjama i slicno, zalosno je samo sto ih ima sve manje.

Ako se toliko gilipterski nabacivao, sto je pristala da izadje s njim "za neki potpis" i to uvece?

Pa naravno, i u tome nema nista lose. Misao nije delo.

Mozda smara, ali jedno je smarac, a drugo silovatelj.

I nije tacno, normalni muskarci to itekako rade, zalosno je sto ih ima sve manje.
Nije to ni misao, hej nemam ja tu neke misli ka prema tebi, to je samo emocija. :aha:

AFERA NE PRESTAJE! Voditeljka ODGOVORILA Branislavu Lečiću - Ko god da je FOTOŠOPIRAO moje poruke, LOŠE je to URADIO!

Informer.rs|26. 03. 2021.

AFERA NE PRESTAJE! Voditeljka ODGOVORILA Branislavu Lečiću - Ko god da je FOTOŠOPIRAO moje poruke, LOŠE je to URADIO!

Voditeljka Hristina Stojiljković ponovo se oglasila na Tviteru, nakon što je glumac Branislav Lečić sinoć objavio svoju verziju "erotske" prepiske sa njom.​

Hristina Stojiljković je sinoć najpre napisala: "Ahahahahaha pa ovaj čovek je spreman na sve", a sada se ponovo oglasila
- Ko god da je fotošopirao i montirao moje navodne “poruke” zaboravio je i prilikom prekucavanja da koristi kvačice na s u “pošaljemo” i c u “vozač”, kao što stoji u mojoj jedinoj stvarnoj poruci, hvala bogu pa je sve lako proverljivo i dokazivo tamo gde treba, opustite se ljudi - napisala je voditeljka na Tviteru.

https://informer.rs/sudbine/vesti/5...ecic-danijela-stajnfeld-hristina-stojiljkovic
За поруке не знам, али ако јој ова слика није фотошопирана, хијалуронски пластичар би могао право пред судије.

Zavisi koja emocija, ovde je dragost u pitanju. :cmok:
Ali ako hoćeš mogu i da mislim na tebe, samo nemoj da mi šalješ poruke. :mrgreen:
Pa dobro, u svakom slucaju i meni je drago, a poruke ti nikad nisam pisala, osim par puta za nesto deseto.

Nisam mislila na misao da neko o nekome misli, nego da kad i ako ga emocije uhvate, onda to moze biti vazniji korak ka zaljubljivanju (ne mislim na tebe i mene bre, to da se zna! :rtfm: ), nego uopsteno govorecu u rl i u musko zenskim odnosima.

A sto se ovde tice, meni su ovde mnogi dragi, naravno kao i u rl, ali to nema veze sa ljubavnim odnosom, ali sa nekom naklonoscu naravno da ima.

Necemo sad da "izmisljamo rupu na saksiji".

Pa dobro, u svakom slucaju i meni je drago, a poruke ti nikad nisam pisala, osim par puta za nesto deseto.

Nisam mislila na misao da neko o nekome misli, nego da kad i ako ga emocije uhvate, onda to moze biti vazniji korak ka zaljubljivanju (ne mislim na tebe i mene bre, to da se zna! :rtfm: ), nego uopsteno govorecu u rl i u musko zenskim odnosima.
Joj. Poruke na mobilan, kao ovo glumatalo i voditeljka. :lol:

Back