Štajnfeld otkrila da ju je silovao Branislav Lečić

Има Лечић то нешто црно у себи а искрено и није неки глумац , евентуално најбоља улог је била Црног у сивом дому и Косовски бој .. глумци често прхвате душе које глуме , сроде се са њима ..очигледно да је то био случај и код Лечића .

био је црн и прљав унутар себе а глумио је доброг човека .

jos od kad je igrao Crnog u "Sivom Domu" nije mi se dopadao ni malo.
Sto se tice optuzbi i ja sam na strani policije sudstva i iskljucivo cinjenica...videcemo sta ce biti i ovaj spin (dok se drugacije nendokaze) od cega bitnijeg nas okupira

jos od kad je igrao Crnog u "Sivom Domu" nije mi se dopadao ni malo.
Sto se tice optuzbi i ja sam na strani policije sudstva i iskljucivo cinjenica...videcemo sta ce biti i ovaj spin (dok se drugacije nendokaze) od cega bitnijeg nas okupira
љигав је много ..жене , боље речи девојке увек млађе од њега 30 година или 40 ..мени је то љигаво .

не би ме чудило да буде и деце жртви , односно малолетних

da li je neko na ulici nekad video kakve je ribe setao Mima Karadzic? ja svojim ocima nisam mogao da poverujem sta je "telca glava" drzao za ruku....jbg ima riba loze se na glumce i jos ako su stariji ti je tek dozivljaj....cela prica je UZAS ali treba sacekati sve "price" da vidimonsta se valja iza brda
какав доживљај ..фуј, бре..

али то је дефинтитивно неки његов начин да задовољи један део себе , нешто што је пропустио или није могао да изрази кроз младост .

можда је поделио своју личност , не ретко је то код глумаца ..зато су и ударени у главу

какав доживљај ..фуј, бре..

али то је дефинтитивно неки његов начин да задовољи један део себе , нешто што је пропустио или није могао да изрази кроз младост .

можда је поделио своју личност , не ретко је то код глумаца ..зато су и ударени у главу

Mozda ti krivo sto pervo Leka nije smekao tebe.

AFERA NE PRESTAJE! Voditeljka ODGOVORILA Branislavu Lečiću - Ko god da je FOTOŠOPIRAO moje poruke, LOŠE je to URADIO!

Informer.rs|26. 03. 2021.

AFERA NE PRESTAJE! Voditeljka ODGOVORILA Branislavu Lečiću - Ko god da je FOTOŠOPIRAO moje poruke, LOŠE je to URADIO!

Voditeljka Hristina Stojiljković ponovo se oglasila na Tviteru, nakon što je glumac Branislav Lečić sinoć objavio svoju verziju "erotske" prepiske sa njom.​

Hristina Stojiljković je sinoć najpre napisala: "Ahahahahaha pa ovaj čovek je spreman na sve", a sada se ponovo oglasila
- Ko god da je fotošopirao i montirao moje navodne “poruke” zaboravio je i prilikom prekucavanja da koristi kvačice na s u “pošaljemo” i c u “vozač”, kao što stoji u mojoj jedinoj stvarnoj poruci, hvala bogu pa je sve lako proverljivo i dokazivo tamo gde treba, opustite se ljudi - napisala je voditeljka na Tviteru.

https://informer.rs/sudbine/vesti/5...ecic-danijela-stajnfeld-hristina-stojiljkovic

Smesno je ovo, zapravo nije smesno, tuzno je.

Ako je neko zavodnik ili ima takav imidz ne znaci, a konkterno nikako ne znaci da je nasilnik, a kamoli silovatelj.

Verovatno nije dobro procenio njena htenja i zelje i desio se nesporazum.

Istina, trebalo je da stane kod njenog "ne" jer je to za nju ocigledno bio nezeljen seksualni odnos, ili makar nezeljen u tom trenutku.

Mozda je predator, mozda voli (lepe) zene, ali jedno je udvaranje i u tome je, kao i u ratu sve dozvoljeno, a drugo silovanje, nasilje, namerno cinjenje uvrede i povrede. Ne lici mi ni najmanje na takvog coveka, ali ga to ipak ne cini manje odgovornim ako nije ozbiljno shvatio njeno "ne".

I ako je kriv, kriv je za nesto drugo, za silovanje u smislu namerne uvrede ili povrede fizickog integriteta, ne. Trebalo je da vodi racuna o psihickom integritetu njene licnosti, i tu je promasio. Za to je kriv.

Voditeljka Hristina Stojiljković ponovo se oglasila na Tviteru, nakon što je glumac Branislav Lečić sinoć objavio svoju verziju "erotske" prepiske sa njom.​

Hristina Stojiljković je sinoć najpre napisala: "Ahahahahaha pa ovaj čovek je spreman na sve", a sada se ponovo oglasila
- Ko god da je fotošopirao i montirao moje navodne “poruke” zaboravio je i prilikom prekucavanja da koristi kvačice na s u “pošaljemo” i c u “vozač”, kao što stoji u mojoj jedinoj stvarnoj poruci, hvala bogu pa je sve lako proverljivo i dokazivo tamo gde treba, opustite se ljudi - napisala je voditeljka na Tviteru.

https://informer.rs/sudbine/vesti/5...ecic-danijela-stajnfeld-hristina-stojiljkovic

Ali ni slucajno Hristina nije fotosopirala poruke Lecica. Jer to srpska majka ne radi.

DakleM, po ovoj glupaci zabranjeno je i udvarati se.

Jeste ako je ozenjen covek, mada je to nekima vise manir nego sto ozbiljno misle kad laskaju zenama.

Ali ako je razveden, u cemu je greska?

Nemoj da misliš, nisi se baš pokazala u tome. Ali bar poštuj zakon.
Он се доста касно оженио и први пут са доста млађом женом , 20 година млађом .

не знам , мислим да је лош човек са озбиљним унутрашњим проблемима а да је глумио доброг човека , моралну величину .

мени је само лљигаво да је он рушио покојног председика , он силоватељ и преварант , олош.

Back