gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
uh pa ne mozes tako kontradiktorno da pises da bi se izvadila nikako
jer na pocetku kazes da je veza od 5 meseci veza u zacetku i da sve treba lagano...sto znaci da primarno zastupas taj stav..ne mozes posle da kazes sve je individualno a ondak opet u zadnjoj recenici da kazes da su njih dvoje bolesnizaboga miloga jer su sve to tolikom brzinom...iz cega se izvlaci ako ljudi ne postuju ustaljena drustvena pravila koja postoje dugo dugo nije moguce da njima ikako bude tako dobro...mislim ondak mora da su bolesni...a sta je sa ljudima koji su isto tako ulazili u zajednicki zivot veoma brzo i imali divne veze brakove nebitno...jel su i oni bolesni
da ne spominjem one druge koji su posle 20 godina braka muz ubije zenu a bio fin miran porodican covek
a jedino jesi u pravu a to je da garancije zaista ne postoje...ni posle 5 meseci ni posle 5 godina..jer ljudi se menjaju okolnosti se menjaju...
i bas me iznenadio od tebe ovakav komentar
zasto kontradiktorno? ja kazem da je individualno..za mene INDIVIDUALNO je to bolesno...ja nikad ne bih mogal u opustenu vezu i zajednicki zivot da udjem sa nekim koga sam upoznala SINOC...ali, ako je njima to ok, onda je i meni, iako mi je BOLESNO

i uopste ne vidim razlog zasto bih se "vadila" kako ti kazes...kome? zabog cega? zbog svog individualnog misljenja i iskustva?
svasta...
pazi, ja sam zivela sama od svoje 19te...mogla sam da dovedem, privedem, zivim sa kime god hocu, posle prve noci, posle 5 godina...i jesam dovodila, privodila...ali, jedno je, kao sto rekoh, provesti vikend, nedelju dana sa nekim koga ne poznajse dobro, a drugo je deliti racune, biti bolestan, nervozan, neraspolozen, istrpeti posetu rodjaka od par dana, tvojih i njegovih....da ne govorim o braku i deci...tu ne volim da brzam...to su meni ozbiljen stvari...