Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista licno, zbog godina. Ja danas sutra neku osobu mladju od mene ne bih savetovala da na pocetku studija zivi sa deckom. To je doba za neka druga iskustva . Ali, drago mi je zbog vas i lepo sto ste to odlucili
![]()
Koliko je vremena previse za biti u vezi a ne uraditi nista konkretno za buducnost ( za ovo pitanje sam mrtva ozbiljna) .? Znam parove koji se posle mesec dana preseljavaju jedno kod drugog, brak posle 3, 4 meseci i slicno. I ona cuvena teorema da su duge veze katastrofa, jer brak obavezno posle pucaA znam par koji je zajedno 9 godina ( srednjaskola + fax) evo ih oboje rade i nepada im napamet da se vere. Neko je to u njihovoj blizini prokomentarisao kao stagniranje i nazadovanje. Pa koje su to etape u napredovanju veze? Koliko brzo prelazite iz jedne u drugu? I do koje ste max stigli u zivotu ( zajednicki zivot, brak.. ) ?
![]()
e to reci onima koji ne pocinju nikakve zajednicke planove i ozbiljnost veze im se zasniva samo i iskljucivo na duzini u mesecima i godinama
Razvratnice jedna![]()
rekoh ja bolje u 19Sve se slažem osim ludiranja u sexu... ja nešto pomahnitao![]()
Nista licno, zbog godina. Ja danas sutra neku osobu mladju od mene ne bih savetovala da na pocetku studija zivi sa deckom. To je doba za neka druga iskustva . Ali, drago mi je zbog vas i lepo sto ste to odlucili
![]()
Pa Dzordzi ( moj veceti istomisljenikPa to sto si ti nezrela pustena u promet ne znaci da su sva deca..mozda je ona sa 15 to radila sto ti sa 19![]()
Pa Dzordzi ( moj veceti istomisljenik) ja sam fina devojcica.. Ja sam tek u 19.. Nisam napredna ko ova deca sad.
Ali upravu si ti.. Oni imaju sex od 13 u 19 im sve dosadi
Mogu se udaju .. J.bg po tim standardima ja kasno pocela![]()
Na vreme počeli, na vreme će se i udati![]()
ja sam vec matora udavaca, nece me niko
![]()
meni je glupo uletati u zajednicki zivot sa nekim posle mesec-dva veze, bez obzira koliko godina imas...jedno je provesti zajedno vikend, ili otiic zajedno na more, ali zajednicki zivot je sasvim, sasvim nesto drugo...na zlost, vecina ljudi mogucnost i spremnost za zajednicki zivot, veridbu i brak posmatra kroz godine, pojedinacne, i godine u vezi...ima i toga, naarvno...ljudi ce zbog godina, zbog hormona, straha da ce ostati sami, roditeljskog instikta koji pritiska, mnogo lakse uleteti u zajednicu (bilo koje vrste, zvanicno, ili nezvanicno) nego neko sa 20...mozda to i nije tako lose, ne znam...a, mozda i jeste....pravilo je svakako, da nema pravila...jedino koga se treba pridrzavati je da slusas sebe i svoje zelje (naravno i onog drugog), ali nikako roditelje, prijatelje, rodjake, bez obzira sto ti svi oni zele dobro...to je nesto samo tvoje, bilo dobro, ili loshe posle....
![]()
dosao je i taj dan da se slozim sa tobom
neko gore rece, razvratnica.... ej, pa ne svode se sva iskustva na one american college filmove sa orgijanjem i vozicima
ali veza bi trebala biti poveliko fleksibilna i jaka da bi izdrzala taj pritisak zajednickog zivota
najlakse je ograditi se od drugih, ali onda propustas mnogo toga
Koliko je vremena previse za biti u vezi a ne uraditi nista konkretno za buducnost ( za ovo pitanje sam mrtva ozbiljna) .? Znam parove koji se posle mesec dana preseljavaju jedno kod drugog, brak posle 3, 4 meseci i slicno. I ona cuvena teorema da su duge veze katastrofa, jer brak obavezno posle pucaA znam par koji je zajedno 9 godina ( srednjaskola + fax) evo ih oboje rade i nepada im napamet da se vere. Neko je to u njihovoj blizini prokomentarisao kao stagniranje i nazadovanje. Pa koje su to etape u napredovanju veze? Koliko brzo prelazite iz jedne u drugu? I do koje ste max stigli u zivotu ( zajednicki zivot, brak.. ) ?
![]()
meni je glupo uletati u zajednicki zivot sa nekim posle mesec-dva veze, bez obzira koliko godina imas...jedno je provesti zajedno vikend, ili otiic zajedno na more, ali zajednicki zivot je sasvim, sasvim nesto drugo...na zlost, vecina ljudi mogucnost i spremnost za zajednicki zivot, veridbu i brak posmatra kroz godine, pojedinacne, i godine u vezi...ima i toga, naarvno...ljudi ce zbog godina, zbog hormona, straha da ce ostati sami, roditeljskog instikta koji pritiska, mnogo lakse uleteti u zajednicu (bilo koje vrste, zvanicno, ili nezvanicno) nego neko sa 20...mozda to i nije tako lose, ne znam...a, mozda i jeste....pravilo je svakako, da nema pravila...jedino koga se treba pridrzavati je da slusas sebe i svoje zelje (naravno i onog drugog), ali nikako roditelje, prijatelje, rodjake, bez obzira sto ti svi oni zele dobro...to je nesto samo tvoje, bilo dobro, ili loshe posle....
znaci ako provedes s nekim lupam 5 godina to je sigurna garancija da cete moci da zivite zajedno? nije nego
i zar nije bolje odmah videti da li mozes sa nekim svaki dan obicne svakodnevne stvari...mislim super je kad je veza parti bioskop seks sve lepo fino ali sta je sa placanjem racuna i svakodnevnim budjenjem kraj iste osobe
ne, garancije nikada nema, bila sa nekim 5 dana, ili 5 godina...
meni nije bolje da sa nekime vidim odmah da li mogu "svaki dan obicne svakodnevne stvari" iz prostog razloga sto NE ZELIM da sa nekim vidm odmah to...nemam potrebe (ili, hajde da pricam u proslom vremenu, posto pricam samo iz sopstvenog iskustva), ni zelje, ni volje, ne zelim da na taj nacin forsiram vezu koaj je u zacetku (vezu od 5 meseci licno smatram vezom u zacetku)...zelim da se oboje prilagodimo vezi i jedno drugome lagano, bez presije zajednickog zivota, na kraju krajeva, nisam sve svoje veze (a, narocito kad sam imala 19, ili 23) zapocinjala sa namerom da budu "ozbiljne" i da prerastu u bilo koju formu zivota udvoje...stvar je u tome da zajednicki zivot treba da nastupi onda kad su oboje spremni i zeljni, to ce kod nekoga biti nakon mesec dana, kod nekoga nakon 10 godina, to je individualno, ja samo govorim iz svog ugla...imam u bliskoj okolini primer gde su se dvoje ljudi upoznlai, iste veceri je zavrsila kod njega, sutradan prenela svoje stvari, za tri meseca pravili svadbu, ona je vec bila trudna..imaju 5oro dece danas...nekome ce ovo zvucati romanticno, meni je bolesno.....
ma ne super je posle 9 godina dogovarati sastanke i vidjati se samo...a onda pocnu da zive zajedno i posle mesec dana puknu jer shvate da ne poznaju zaista tu drugu osobu i da ne mogu da je podnesu do kraja u svom zivotu..koji je smisao onda? stabilna kres kombinacija?![]()