Стадиони Србије и остатка бивше Југославије

Nebojsa.bg

Domaćin
Poruka
3.879
Da li je moguće da sprki klubovi koji izacu u Evropu, imaju problema sa UEFA licencom već u kvalifikacijama evo sada "Real sa Nišave" a ako su navodno renovirali Čair uz pomoć Grada Niša i FSS-a po svemu sudeći imaće problema da dobije licencu za 2. kolo kvalifikacija LK.

Inspekcija UEFA je tokom prethodnih meseci dva puta posetila stadion u Čairu i ustanovila da je potrebno rešiti čak 203 stavke, na čemu sada zajedno rade grad Niš, koji je i vlasnik objekta, i Radnički.
"𝘔𝘪 ž𝘦𝘭𝘪𝘮𝘰 𝘥𝘢 𝘪𝘨𝘳𝘢𝘮𝘰 𝘶 𝘕𝘪š𝘶 𝘪 𝘬𝘭𝘶𝘣 𝘳𝘢𝘥𝘪 𝘴𝘷𝘦 š𝘵𝘰 𝘫𝘦 𝘶 𝘯𝘫𝘦𝘨𝘰𝘷𝘰𝘫 𝘮𝘰ć𝘪 𝘥𝘢 𝘵𝘢𝘬𝘰 𝘪 𝘣𝘶𝘥𝘦. 𝘐𝘢𝘬𝘰 𝘴𝘵𝘢𝘥𝘪𝘰𝘯 𝘯𝘪𝘫𝘦 𝘶 𝘯𝘢š𝘦𝘮 𝘷𝘭𝘢𝘴𝘯𝘪š𝘵𝘷𝘶, 𝘮𝘪 𝘴𝘮𝘰 𝘶𝘭𝘰ž𝘪𝘭𝘪 𝘮𝘯𝘰𝘨𝘰 𝘶 𝘯𝘫𝘦𝘨𝘢 𝘪 𝘶𝘭𝘢ž𝘦𝘮𝘰 𝘪 𝘥𝘢𝘭𝘫𝘦. 𝘐𝘮𝘢𝘭𝘪 𝘴𝘮𝘰 𝘱𝘶𝘯𝘰 𝘻𝘢𝘮𝘦𝘳𝘬𝘪 𝘯𝘢 𝘴𝘵𝘢𝘥𝘪𝘰𝘯 𝘰𝘥 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘯𝘦 𝘜𝘌𝘍𝘈, 𝘻𝘯𝘢𝘮𝘰 𝘥𝘢 Č𝘢𝘪𝘳𝘶 𝘴𝘭𝘦𝘥𝘪 𝘳𝘦𝘬𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘬𝘤𝘪𝘫𝘢, 𝘢𝘭𝘪 𝘮𝘰𝘳𝘢𝘮𝘰 𝘥𝘢 𝘱𝘰𝘬𝘶š𝘢𝘮𝘰 𝘥𝘢 𝘨𝘢 𝘥𝘰𝘷𝘦𝘥𝘦𝘮𝘰 𝘶 𝘱𝘰𝘵𝘳𝘦𝘣𝘯𝘰 𝘴𝘵𝘢𝘯𝘫𝘦, 𝘮𝘢𝘬𝘢𝘳 𝘻𝘢 𝘬𝘷𝘢𝘭𝘪𝘧𝘪𝘬𝘢𝘤𝘪𝘫𝘦. 𝘙𝘢𝘥𝘯𝘪č𝘬𝘪 𝘮𝘰𝘳𝘢 𝘥𝘢 𝘪𝘨𝘳𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘥 𝘕𝘪š𝘭𝘪𝘫𝘢𝘮𝘢 𝘪 𝘵𝘢𝘫 28. 𝘫𝘶𝘭 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘢 𝘥𝘢 𝘣𝘶𝘥𝘦 𝘧𝘶𝘥𝘣𝘢𝘭𝘴𝘬𝘪 𝘱𝘳𝘢𝘻𝘯𝘪𝘬 𝘻𝘢 𝘤𝘦𝘰 𝘫𝘶𝘨 𝘚𝘳𝘣𝘪𝘫𝘦", smatra predsednik kluba Ivica Tončev, prenosi Republika. Biće potrebna i potvrda UEFA, ali se na jugu Srbije nadaju da će ponovo uživati u jednoj evropskoj utakmici.

Č.jpg
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.