STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rekoh da sam imala teoriju o tome, ali je obrisana isto kao i post u kojem sam to rekla...

a moderatori još nikako da se pojave i da mi kažu da li ovde uopšte sme bilo šta da se kaže...

све нам бране.. :mrgreen:

smilie_sp_130.gif.pagespeed.ce.UEE1cT8qVSbZsIQESFvs.gif

eto vraceno je :)

ovo je demokratsko drustvo sa blagom diktaturom z:mrgreen:

U demokratskom društvu neistomišljenici sede i razgovaraju. Ne sakrivaju se po krovovima i ne ubijaju neistomišljenike snajperima. Ovo ipak nije videoigra. Ovde dolaze ljudi od krvi i mesa i provode vreme ne bi li time rasterali crne oblake stvarnosti. Ako se i ovde budu ubijali ja ne vidim razlog da se dolazi. Tada neće biti onoga što si želeo da napravimo od ove teme i ovog PDF
:hvala:

Poslednja izmena:
U demokratskom društvu neistomišljenici sede i razgovaraju. Ne sakrivaju se po krovovima i ne ubijaju neistomišljenike snajperima. Ovo ipak nije videoigra. Ovde dolaze ljudi od krvi i mesa i provode vreme ne bi li time rasterali crne oblake stvarnosti. Ako se i ovde budu ubijali ja ne vidim razlog da se dolazi. Tada neće biti onoga što si želeo da napravimo od ove teme i ovog PDF
:hvala:

+1

...

- - - - - - - - - -

a šta je bio sporan njegov post pre onog koji si vrnuo? :zelenko3:
ja sam ga skapirala kao "odgovor" na moju podršku bundes ligi...

mis'im... dečko nije protiv merkelove (.:lol:) nego lige

ovde ne daj bože i da neko prdne... bilo bi i da je prdež namerno bio uperen protiv nekoga... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back