waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da lupas!
Ja sam vam dao smernice da razmisljate ko je ciji klon. Koji je moj interes da stvorim klona i da se ovako zayebavam? Pa ja za zayebanciju mogu da pokazem prstom na nekoga pa da ga uzjasemo na nekoj stranoj temi da ne zna sta ga je i zasto snaslo!![]()

Svi su sumnjivi dok se klon ne raskrinka! A Tab jos uvek ne daje nikakav izvestaj o IP adresi.Што сваког сумљичите због чега

Што сваког сумљичите због чега
, vidis da se samo zezamo 
не рисе нешо...шта се смејеш
не рисе нешо...![]()
Нисам љут и алкекса не сери ти
добро је..
Nije Arthur 100%. On ne zna SJK ovako kako ga zna Napoleon samo se pravi nevest. Zato ga i ne diram.Ја мислим да је кинг артур брате..само скреће пажњу са себе..најзајебаније је то..![]()
Ја мислим да је кинг артур брате..само скреће пажњу са себе..најзајебаније је то..![]()

ne ozb. mozda stvarno nije neko od nas, ali ko sto je reko Ilke, cekamo provjeru IP adrese, mada ako je lik pametan mogao je paliti i gasiti router Os bas da te raskrinkam nacisto? Ili da priznas onaj jedan svoj greh.Ja da pravim, šta provereno, odakle ti to?![]()
Nije Arthur 100%. On ne zna SJK ovako kako ga zna Napoleon samo se pravi nevest. Zato ga i ne diram.![]()
A da nisi ti, nesto si sutljiv po pitanju toane ozb. mozda stvarno nije neko od nas, ali ko sto je reko Ilke, cekamo provjeru IP adrese, mada ako je lik pametan mogao je paliti i gasiti router
![]()
вероватно није нико од нас..