HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
shta li ti imash u blizancima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Код Ђавоље, финални диспозитор је Венера, код тебе је Меркур.meduse, di si da nam rastumachish ove tabele?![]()
Код Ђавоље, финални диспозитор је Венера, код тебе је Меркур.

Коначни диспозитор је: ''сви путеви воде у Рим'', у астролошком смислу, све се своди на ту планету - она одређује натусово понашање, приступ животу, изглед, тај диспозитор диригује свим кућама у наталу, ако је Меркур диспозитор, он нпр. првој кући (егу) дарује интелигенцију, другој кући (новцу) дарује способност да се уз помоћ домишљатости и сналажења дође до новца, итд..hvala T... helena hoće da te pita šta tačno znači konačni dispozitor... al ne sme, kaže ladan si joj.
pa je mene nagovorila.![]()

Vas dve sedite jedna pored druge?![]()

Коначни диспозитор је: ''сви путеви воде у Рим'', у астролошком смислу, све се своди на ту планету - она одређује натусово понашање, приступ животу, изглед, тај диспозитор диригује свим кућама у наталу, ако је Меркур диспозитор, он нпр. првој кући (егу) дарује интелигенцију, другој кући (новцу) дарује способност да се уз помоћ домишљатости и сналажења дође до новца, итд..
Ако сам закомпликовао, могу да поједноставим.![]()

Па прича и јесте замршена зато што се у астрологији ломатају копља око тога шта натусу детерминише живот: да ли Асцендент (и наравно, његов владар) или финални диспозитор. Особа која објективно приступи анализи свог живота, ће знати у свом случају шта је њу најбоље описало, да ли теза о подзнаку, да ли теза о диспозитору. Ако желиш да објективно процениш себе, ево неколико корисних параметара:komplikovano je sada promeniti pogled na natal i složiti kockice.
ionako ne umem da ga protumačim objektivno... sada mi se čini kao da treba otvoriti pandorinu kutiju.![]()
Da, i treba da gleda i ove dispozitore po kućama, desno... Mislim da su jednako važni.
A planeta koja je sama sebi vlast je moćna, nju niko ne kontroliše...
Код Ђавоље је то Венера. Код мене је Венера доминантна планета, а диспозитори су Венера (јер је у првој) и Сатурн (јер је у четвртој).Da, i treba da gleda i ove dispozitore po kućama, desno... Mislim da su jednako važni.
A planeta koja je sama sebi vlast je moćna, nju niko ne kontroliše...
Da, ali vidim da imaš trio Uran, Merkur i šta beše... (Tek sad vidim karte na prethodnoj strani.)