Stabilan muškarac

Evo ja sam npr bila sa nestabilnim muškarcem do juče,taj isti nestabilni muškarac me je dotukao nisam znala da takva zla od ljudi postoje i mozete se smejati kolko god,tak nestabilni muskarac kom sam se ja predala,cak mu spremila njegov skrnavi stan da se dokazem kako sam dobra devojka,doveo je bivšu brze bolje vec danas u taj isti stan koji sam mu debilka spremala.Sramota me je i stid sta sam sebi sa 34 godine dozvolila
Ma hajde bre ,nek si živa i zdrava, sve će to vremenom da ostane iza tebe ,čak ćeš se i šaliti u vezi toga. Ko od nas nije radio stvari, koje bi radije da se nisu ni desile?

Mislim da se karakter ne menja vec se covek vremenom i iskustvom oblikuje.

Inace, ja bas i ne znam sta znaci stabilna osoba. Valjda je stabilan ako je u uskladio ponasanje sa unutrasnjim delom sebe, ako se mozes pouzdati u njegovu rec i negde predvideti njegov postupak...
Kraj takve osobe je lako biti miran poput dremljive macke kraj peci.
Najlepše opisano.

I ovo je prvi i poslednji forumas bio....Sad sam se zaebala i nikad vise
Mukica :( Ne znam sta da ti drugo kazem.
Ne znam o kome se radi, nit me zanima, al sa si oitala za savet, pod uslovom da je neko koga znam sa recimo Ljisa, ne bi se zahebala. Citam ih sve kao bukvar... al dobro, svaka skola se placa, zivot ide dalje.
Ko srljao, vrat sloomio.

Mukica :( Ne znam sta da ti drugo kazem.
Ne znam o kome se radi, nit me zanima, al sa si oitala za savet, pod uslovom da je neko koga znam sa recimo Ljisa, ne bi se zahebala. Citam ih sve kao bukvar... al dobro, svaka skola se placa, zivot ide dalje.
Ko srljao, vrat sloomio.
Nije sa ljisa i nije ni bitno,bitno je da je covek smradina,nije ni bio planiran desilo se odjednom a bolje da sam prikocila.Pisacu ti u pp o tome

Карактер се мења, тако да то постоји као фикција. Често погрешна нарочито код жена које не напредују, очекујући исти карактер м. којег је давно упознала.

Обе личности, ако не напредују и очекују исти доживљај као пре од друге особе је смрт за м-ж однос
pa banovali te prijatelju???
au , zar je dotle doslo
sto se teme tice, pojma nemam.
realano, moj horoskopac kaze da je moj talenat za odabir muskarac katastrofalan.
a i sam pojam stabilan je vrlo upitan. neko moze biti veoma stabilan u nekim sferama, a izvanredno nestabilan u drugim
kad se tome doda ovo sto napisa mistik, mrka kapa

To najviše zavisi od genetskih potencijala, ali i situacionih. Karakterne osobine se ili naslede ili grade u ranom detinjstvu, a na osnovu toga čitav život je u biti determiniran. Dosta toga zavisi i od nekih na prvi pogled banalnih stvari (fizički izgled, govorna mana, boja glasa, visina), što muškarca tokom protijeka vremena čini manje ili više frustriranim. Dalje, IQ, smisao za humor, neke sklonosti i darovitost, sve je to uglavnom genetski zapisano, tako da nema nekog manevarskog prostora, a i to dosta utiče na samopouzdanje i stabilnost.

Poanta, sudbina je u kostima upisana, a prostor za vrdanje i suštinski napredak minimalan.

Back