Stabilan muškarac

Jes, on da bude stabilan i finansijski i karakterno i fizički i emotivno i još 100 tandafrka a ona može slobodno da bude i luda i nestabilna i da laže jer joj se, eto, može

5543.jpg

5542.jpg

I to posle ti nešto treba da poštuješ.

Jao ovo me podsetilo na jučerašnju situaciju. Muž i ja išli da proslavimo 32 godine braka i 39 godina zabavljanja. Rezervisali sto do vode, kad smo stigli, stavili nas u drugi red jer dve žene za stolom za kojim treba da smo mi još uvek sede. Što se mene tiče možeš misliti, ali muž počinje da pravi problem... Kad su mu rekli da nema coca-cola nego Pepsi kola, e tu samo što nije zaplakao. 10 minuta sam ja pričala ,pokušavala da održim konverzaciju, on zamišljeno gleda u jednu tačku... Čoveče toliko je nestabilan ,da je njemu važnije što nema kole nego što smo mi došli da proslavimo naš brak.
Dok ja nisam izašla iz uloge žene i ušla u ulogu majke pa mu očitala jednu bukvicu, kakvo je to ponašanje... Da vidiš kako se brzo stabilisao

Stvarno, za godisnjicu braka pije kokakolu.
I ja bih mu ocitao bukvicu! 😁

Stabilan muškarac gleda stabilne žene. To ide zajedno.
Ako se nekome sviđa bilo šta nestabilno znači da i sam/a imaju problem

Samo nemojte pod maskom stabilan staviti glup I dosadan. Može biti misteriozan, može biti jak, svoj, samostalan, inteligentan, zanimljiv i vrlo stabilan.

Npr za mene bi stabilan muškarac bio neko ko može da se oporavi i lako stane na noge ako nekim slučajem upadne u neke nestabilnosti.
Tipa ako izgubi posao da ne zapada u depresiju no da krene da traži nešto drugo.
Takođe da ne ugrožava sebe, kao i druge oko sebe - tipa izliv besa u prazno može da prođe, izliv na sebe/druge ne.

Карактер се мења, тако да то постоји као фикција. Често погрешна нарочито код жена које не напредују, очекујући исти карактер м. којег је давно упознала.

Обе личности, ако не напредују и очекују исти доживљај као пре од друге особе је смрт за м-ж однос
Menjaju se navike, ponašanje, ali karakter ostaje isti. Ako se promeni, onda nije stabilan.
Naravno da obe ličnosti napreduju, ali ostaje im ono prepoznatljivo što ih je privuklo jedno drugom.
Na primer: ako si me upoznao kao ženu na koju možeš da se osloniš, da mi veruješ, realno je da očekuješ kroz celu vezu da budem takva. Ako si me upoznao kao veselu i nasmejanu, energičnu, uvek u pokretu, bilo bi glupo da očekuješ od mene da slobodno vreme provedemo gledajući TV. Ako si me upoznao kao pravednu, ne bi trebalo da te iznenadi ako ti javim "e, neću doći na ručak, priveli su me, jer sam se verbalno suprotstavila službenom licu".

Da, očekujem od svog muškarca da mu karakter ostane isti. Jer je to ono što me je privuklo kod njega.

Карактер се мења, тако да то постоји као фикција. Често погрешна нарочито код жена које не напредују, очекујући исти карактер м. којег је давно упознала.

Обе личности, ако не напредују и очекују исти доживљај као пре од друге особе је смрт за м-ж однос

Mislim da se karakter ne menja vec se covek vremenom i iskustvom oblikuje.

Inace, ja bas i ne znam sta znaci stabilna osoba. Valjda je stabilan ako je u uskladio ponasanje sa unutrasnjim delom sebe, ako se mozes pouzdati u njegovu rec i negde predvideti njegov postupak...
Kraj takve osobe je lako biti miran poput dremljive macke kraj peci.

Mislim da se karakter ne menja vec se covek vremenom i iskustvom oblikuje.

Inace, ja bas i ne znam sta znaci stabilna osoba. Valjda je stabilan ako je u uskladio ponasanje sa unutrasnjim delom sebe, ako se mozes pouzdati u njegovu rec i negde predvideti njegov postupak...
Kraj takve osobe je lako biti miran poput dremljive macke kraj peci.

Карактер се не мења, ако се живи у истом контексту и сличним условима.

Хоће људи тако да упадну у учмалост и нединамичност, а то јесте нека врста смрти.

Poslednja izmena:
Jao ovo me podsetilo na jučerašnju situaciju. Muž i ja išli da proslavimo 32 godine braka i 39 godina zabavljanja. Rezervisali sto do vode, kad smo stigli, stavili nas u drugi red jer dve žene za stolom za kojim treba da smo mi još uvek sede. Što se mene tiče možeš misliti, ali muž počinje da pravi problem... Kad su mu rekli da nema coca-cola nego Pepsi kola, e tu samo što nije zaplakao. 10 minuta sam ja pričala ,pokušavala da održim konverzaciju, on zamišljeno gleda u jednu tačku... Čoveče toliko je nestabilan ,da je njemu važnije što nema kole nego što smo mi došli da proslavimo naš brak.
Dok ja nisam izašla iz uloge žene i ušla u ulogu majke pa mu očitala jednu bukvicu, kakvo je to ponašanje... Da vidiš kako se brzo stabilisao

конзумеризам јесте феномен декаденције који се претвара временом у још горе феномене, нпр.комодификацију.

све то квари карактере и не дозвољавају му поправак, о напретку да не причамо

Evo ja sam npr bila sa nestabilnim muškarcem do juče,taj isti nestabilni muškarac me je dotukao nisam znala da takva zla od ljudi postoje i mozete se smejati kolko god,tak nestabilni muskarac kom sam se ja predala,cak mu spremila njegov skrnavi stan da se dokazem kako sam dobra devojka,doveo je bivšu brze bolje vec danas u taj isti stan koji sam mu debilka spremala.Sramota me je i stid sta sam sebi sa 34 godine dozvolila
Polako, proci ce.
Bila si neko ko mu je u periodu nakon raskida vratio samopouzdanje i veru u sebe, a njoj je on opet postao interesantan cim je nasao drugu, tj. tebe. Pitanje je koliko ce ta idila trajati, jer su i ranije imali problema.
Sad si razocarana, ali cim se tako zavrsilo onda on i nije za tebe. Budi sretna sto je tako.

Polako, proci ce.
Bila si neko ko mu je u periodu nakon raskida vratio samopouzdanje i veru u sebe, a njoj je on opet postao interesantan cim je nasao drugu, tj. tebe. Pitanje je koliko ce ta idila trajati, jer su i ranije imali problema.
Sad si razocarana, ali cim se tako zavrsilo onda on i nije za tebe. Budi sretna sto je tako.
Znam ja da je tako samo je sujeta povredjena

Back