Sta?

Србодер

Zainteresovan član
Poruka
497
Ocu da napravim dugme. kao ona fora Home i te stvari.. Ali ocu da izgleda stvarno ekstra preko kog programa bi mogao to da odradim.. ali zajedno sa tim da ima i neki efekat kao fora kad predjem misem preko njega da promeni boju, ili da zatreperi nesto tako..
Sta trebam da koristim za to?
Verovatno Flash, ili trebam da znam javascript ili nesto lupam sad zato sto ne znam..
Ali verovatno Flash..

Pa dugme mozes da napravis u Photoshop-u, a kasnije mozes uz pomoc CSS-a nesto da napravis ili uz pomoc jquery-ija ili javascript-a. Flash ti ne treba. Imas gotove skripte za jquery i neke menije potrazi malo po netu.

ja sam to parvio pomocu nekog button maker-a,bas ta fora,namestis 3 slike,kada je neaktivno,kada predjes misem i kada kliknes i program ti odradi kod i ti ides samo copy paste
na zalost ne secam se imena programa

Ma nasao sam ja css3 menu.. ali free verziju imas dva stila pa radis sta oces sa time.. ali nije to neko zadovoljstvo.. sta dva stila.. samo razlicite boje i druge stvari..
Msm mozes ti da ga editujes posle preko css-a da radis sta oces.. ali ipak bi bilo lakse da je sve otkljucano u ovom programu.. Ali hvala vam u svakom slucaju..

Back