STA ZNACI VAS NICK?

U casopisu Xtreme sport sam procitao naziv nekog festivala za urbane demo bendove koji se zove urban i jak, i meni se svidelo i nazvao sam sebe UrBaNiYaK jer zvuci kao Manijak, a NaIzMeNiCnO VeLiKo I MaLo SlOvO sam video iz filma Hackers i to mi je bilo (ZeR0) CoOl!!!

absonic?
To je zato sto gde god da sam registrovan registrovan sam ili pod ovim nickom ili pod absonic2
jer absonic bude zauzeto(neko mi drpio foru)
Sve je pocelo kada sam gledao reklamu za ABTRONIC
onu stvar za mrsavljenje....
ABTRONIC=ABSONIC

Owo lady bzw zelela sam neshto wezano za Lotr pa kao lady of goldne wood al dugachko mi bilo :D a ovi dodaci to mi je sa nicka na chetu :D koji je inache sabrina_^ ooops 8) A za njega je ideja bila....veshtica shta bih ja bez mojih motji :) I to je josh od ranije kad se prwi put dawala serija ako se setjate,al shta tju ima mnogo sabrina :( :wink: :twisted: 8) 8) 8)

ljudi izvinite ako vam upadam u temu.. tj ako nesto pricate, a ja vam skrenem sad.. ja zelim da vas pitam sta mislite o tome da ja promenim nick :roll: za to postoje dva razloga..
1. imam mnogo postova :oops:
2. ne znam ni sama zasto sam prvobitno uzela ovaj nick, kad bas nemam veze sa mortishom :oops:

mortishaaa:
ljudi izvinite ako vam upadam u temu.. tj ako nesto pricate, a ja vam skrenem sad.. ja zelim da vas pitam sta mislite o tome da ja promenim nick :roll: za to postoje dva razloga..
2. ne znam ni sama zasto sam prvobitno uzela ovaj nick, kad bas nemam veze sa mortishom :oops:
Ovaj, ja mislim da si u zabludi.....
Ali ti drzim palceve u svakom slucaju, slucaju :wink:

alex_cool:
mortishaaa:
Ovaj, ja mislim da si u zabludi.....
Ali ti drzim palceve u svakom slucaju, slucaju :wink:
ako nije pogresan citat.. jel smem da pitam kako u zabludi :?

mortishaaa:

1. Bas je cool sto imas mnogo postova.... Ne treba da :oops: ...
2. Taj nick ti bas cuci... :wink:

I ja sam za to da ga ne menjas... :wink:

mortishaaa:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ali... ali, iste muke mene muce :shock: :roll:
1. :oops: :oops: :oops:
(ti si duze od mene ovde :oops:)
2. meni se tvoj ik bas svidja :wink:
i lepo ti stoji :wink:
mozda da nadjes neko srednje resenje... da malo "promenis" nik... u smislu... izbacis neko a ili napises veliko... sta znam... 8)
hm :? to je resenje da se otarasis velikog broja postova 8)
nemam ideja... :roll:

lady_^:
Owo lady bzw zelela sam neshto wezano za Lotr pa kao lady of goldne wood al dugachko mi bilo :D a ovi dodaci to mi je sa nicka na chetu :D koji je inache sabrina_^ ooops 8) A za njega je ideja bila....veshtica shta bih ja bez mojih motji :) I to je josh od ranije kad se prwi put dawala serija ako se setjate,al shta tju ima mnogo sabrina :( :wink: :twisted: 8) 8) 8)

A sta je to lady of goldne wood majke ti??? :?

Back