Rivotril i Velafax ad i Eglonyl za anksiozno depresivni s kojim se borim 22 godine. Perfekcionizam i opsesivnost me razvali- lavica- nema zlatne sredine, borac ali gledala sve crno bijeli. Direktorsko dijete iz epicentra- bila malo i razmatena ali i najposlusnija, fax mi bio proci kroz njega- nadprosjecan studen! Ekonomija- pih! Razvod uzas, muz otisao sa mladjom, sina nije vidio 12 godina ni bobe alimentacije. Prokockao 2 nekretnine, sve dugove mu ja otplatila! Ode i sin na fax! Sindrom praznog gnijezda me sasuši bukvalno a ja pozitivna i vesela, zato mi tesko pada i depresija i samoca. 31 god kancelarijskog posla- rukovodeci polozaj s malooo poluljudi ( politicara) , ćup na poslu jer u Javnoj upravi nema nesto posla a ja wiorkoholik!
E sad marihuanu ne smijem posto sam jednom sa svoje 52 god poslije duvke kad je prosla euforija pala u vecu depresiju. Samo ponekad ulje mare, bez htc, samo 0,2 % ono u medicinske svrhe a uspava me, a i tako od depre previse spavam.
Veza samo 1 prosle god.tip bio zaljubljen u mene jos u osnovnoj. Ja puna sebe jel- lavica- treba svijet da se okrece oko mene :/ poslije zaljubljenosti i jedne vrste mog narcizma- povrijedjena i ostavljena. A i on dosadan, premiran za mene , a i pun sebe bio kad je nestala zaljubljenost!
U sve imam uvid, zato radim na sebi, i sa psihologinjom, kontrole kod psihijatra na 1 god- isplatio se rad na sebi, primjenjivala h'oponopo tehniku, rad sa unutrasnjim djetetom- shvatila da sam bila extra ucenik da bi me roditelji zavoljeli, primarna porodica toksicna od svadja, samo me se pitalo- kako u skoli i treba li ti para?!
Ljubavi nigdje!
Imam divnog psa , i njoj posvecujem ljubav , nas dve zivimo
Moje drugarice njanjave, ja bih jos zvrndala- navika je 1 muka, odvika 100 muka!
Eto, e da ex me reketario i to na sina, sve mi uzeo, neko to odozgo poravnao, imao je mozdani, ta druga ga izbacuje iz kuce, zivi kako zivi, ne radi 12 god od razvoda, zato je "morao" od mene sve uzeti, pretukao me 3 god bajon razvoda i samo prenocio u pritvoru i kaznhen za to KD sa 400 EUR- toliko valjda vrijedi glava samohrane majke u ovoj drzavi , uzas!
Za partnera cas jesam, cas mi prija samoca, psihijatrica kaze isto kao i psihologinja da snam sve, samo primijeniti i da nemam bas depresiju kao ranije, vise apaticna kao i vecina.
Trazim svrhu zivota u 54.godini i da na zdrav nacin konacno zavolim sebe!
Eto
Napisala sam o sebi gore- imam komplexe nize vrijednosti i to dovodi cak i do narcizma - unutrasnja kompenzacija!
Nikako da budem ja prava ja, zbog toga i zbog toga sto ovisim o misljenju drugih ljudi, i to radim na sebi!