gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
u ozbiljnost tvojijeh tema smo se odavno uverili...
...ova je još jedna potvrda...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozemo li reci da je moguc seks izmedju vas i osobe koja vam pogleda profil? Mereno u procentima koliko je takvo nesto moguce? Molim vas, tema je jako ozbiljna...
51%
Naravno! Čim vidiš da ti je ušla u profil, skidaj pantalone....![]()
u ozbiljnost tvojijeh tema smo se odavno uverili...
kolika je mogucnost da imas seks sa nekim koji pogleda tvoj profi!?
i vi ostali, kolike su sanse da imate seks sa osobom koja pogleda vas profil, nisam vas pitao da li ste imali seks sa nekim sa foruma i da li bi imali...ne zavisi sve od vas...
hoce da te snimi, pa da te muva pa da te kresne..cuvaj se tih sto ti gledaju profil![]()
zasto mislis da "loopam" ?
Mozemo li reci da je moguc seks izmedju vas i osobe koja vam pogleda profil? Mereno u procentima koliko je takvo nesto moguce? Molim vas, tema je jako ozbiljna...
51%
veoma je moguće
čim vidim da mi je neko pogledao profil, pozovem na sex
51%
primetio sam da naglo sada zenski deo foruma posecuje moj profil pa vas molim da to malo "sporije cinite" kako bih popisao (izvrsio popis, ne piskio) sve forumasice koje su posetile moj profil...
Evo ja ću sada pogledati tvoj profil.
NAGLASI JOŠ KOJI PUT "SAMO PRIJATELJSKI"
i JA se pridružujem : "Samo prijateljski"
Pa imaju pp pa nek se muvaju![]()