Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Izraz - bog mi je svedok !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Znaci da sigurno nije Jehovin svedok...Vec da je Jehova njegov svedok...
![]()
Slusaj ti, kogod da si, Bog se pise Velikim Slovom.Drugo, masa ljudi koriste Bozije ime da bi se zaklanjali iza njega, sa Odredjenim namerama.Amerikanci vole da stave ruku na Bibliju, kada se zaklinju na vernost narodu.A Bozijoj reci lepo pise da se Bozije ime Uzalud ne uzima.
po meni to znaci da on sve vidi i cuje tako da je kao "svedok" po mom misljenju baremIzraz - bog mi je svedok !
![]()
sta znaci? ne znaci nista danas. obicna uzrecica..
nekada je to imalo znacenje tipa: casna pionirska![]()
Bog se pise velikim slovom samo ako se misli na onog jevrejskog. A reci "Odredjenim" i "Uzalud pisu se malim" slovom, kad vec diskutujemo o teologiji.
Naravno da necemo. Bilo bi glupo da pisemo Velikim slovom, a da diskutujemo o teologiji.Bog Stvoritelj se pise Velikim slovom, a ti si napisao nesto o gramatici, je li tako?
A o teologiji koju ti poznajes, necemo pisati.
Samo što je "časna pionirska" ostala vredna za neke ljude i do dan danas, a Bog postao zaštićeni, Jehovin, neprikosnoveni ili kakav god svedok, kukala mu majka![]()
U principu tako je. Ali, kada se radi o Jehovi, hriscani instistiraju da mu je Bog ime, a ne... zanat.Zasto bog velikim slovom
Pa to je apstraktan pojam a to ide malim slovom![]()
Slusaj ti, kogod da si, Bog se pise Velikim Slovom.Drugo, masa ljudi koriste Bozije ime da bi se zaklanjali iza njega, sa Odredjenim namerama.Amerikanci vole da stave ruku na Bibliju, kada se zaklinju na vernost narodu.A Bozijoj reci lepo pise da se Bozije ime Uzalud ne uzima.
U principu tako je. Ali, kada se radi o Jehovi, hriscani instistiraju da mu je Bog ime, a ne... zanat.
Imena svih izmisljenih likova, ukoliko su poznata, treba pisati velikim slovom.I taj jehova i taj bog su apstraktni pojmovi.
Vise je logicno da npr Karanfil pises velikim slovom
Nema veze sa karanfilom. Ima veze sa Harijem Poterom. Obojica su knjizevni likovi cija imena znamo jer nam ih je saopstio autor i zato se pisu velikim slovom.Poznat je i cvet karanfil pa se ne pise velikim slovom.
Zasto bi pa bog![]()
sta znaci? ne znaci nista danas. obicna uzrecica..
nekada je to imalo znacenje tipa: casna pionirska![]()