- Poruka
- 127.095
Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi da li je blago podigla jedno ili oba ramena.Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
ne idemo da se sibamo poboguZavisi da li je blago podigla jedno ili oba ramena.
Zavisi kome kaze.Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
Blago podigne rame ili ramenca. Blago Tabe, blago, kao mimika.ne idemo da se sibamo pobogu
premda i to moze ako voli![]()
Odgovoriš i meni i onda čekaš reakciju.Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
Blago podigne rame ili ramenca. Blago Tabe, blago, kao mimika.
Ti bi odmah neki okršaj!
ona digne ramence ti dignes opremuOdgovoriš i meni i onda čekaš reakciju.
dok se ti cudis na sta ona misli, drugi ce ti je poyebatiDa li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
Исто што ми кад кажемо доби'ш к.урац!Da li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
Čovek sa iskustvom.Odgovoriš i meni i onda čekaš reakciju.
Što si tako prost?: Daj broj telefona
: Ocu kuurac
: Jos bolje
Sta god da je treba je naguziti
jer je dzordziŠto si tako prost?
ja koristim različite naglaske za potrebu za je8anjem i za iskazivanje svejednoćeDa li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
Zna Đole da bude i fin.jer je dzordzi![]()
isto ko i ja što znam da budem ozbiljnaZna Đole da bude i fin.
ako dize jedno vise od dva puta znaci da nesto laze.Zavisi da li je blago podigla jedno ili oba ramena.
Zavisi za koje uvo je zadenula cveticDa li joj se stvarno hebe ili ne misli seksualno nego da joj je svejedno oko necega?![]()
pa zavisi kome kaze
Pa to. Ili da kažem: Hebe mi se šta znači.to znači I don't give a f.uck ili baš me briga nebitno ko to kaže muško ili žensko