P
pepeljugica
Gost
U CEMU JE STVAR I ZASTO SE TO DESAVA? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne budi tako stroga prema curici, ja sam imala slican problem ali bogu hvala na emancipovanim muskarcima...Sve je lepo shvatio i razumeoSoBlue:Joooooooooooooj,imaces problema zbog toga:kako te nije ramota,pa on ti uopste nije prvi!!!!!!!!!

E,tako se to radi!!! :wink:bgfrajer79:Mada ako cemo realno broj seksualnih partnera je tvoja i samo tvoja stvar. Ako ces svom sadasnjem ili buducem decku reci broj predhodnih to je apsolutno tvoja dobra volja. Uvek sam mrzeo ona pitanja tipa a sa koliko si riba/tipova bio/bila pre mene.
Kada te pita neko u buduce samo mu kazes sta te boli patka.![]()
Hej ta nevinost je vishe stanje uma nego fizicka rabota. Ti verovatno jesi skinula mrak, i to sto te muci stvarno nije nista ozbiljno. Nemoj se brinuti :wink: Bitno je ono da si ti to uradila sa nekim koga zaista cenish i da si to zelela da uradis zato sto si se tako osecala. Shvatices vremenom da taj prvi put se stvarno dogodi mnogo kasnije sa nekim koga zaista volis cak i ako zvanicno nije prvi...pepeljugica:nedavno mi je bio prva put i nije bilo krva,pa sam se zabrinula!decku je bilo malo sumljivo,ali je kasnije poverovao(valjda) da sam nevina.jel to znaci da nikada nece puci,da li je opasno???:shock:
Peta W.:E,tako se to radi!!! :wink:bgfrajer79:Mada ako cemo realno broj seksualnih partnera je tvoja i samo tvoja stvar. Ako ces svom sadasnjem ili buducem decku reci broj predhodnih to je apsolutno tvoja dobra volja. Uvek sam mrzeo ona pitanja tipa a sa koliko si riba/tipova bio/bila pre mene.

Prvo i osnovno himen ne moze da pukne!!! To ti je jedna mala opna koja ima jednu malu rupu... Pa se ta rupa pri seksualnom cinu, tj. pri penetraciji siri. Do * pucanja* dolazi ako se preterano naglo ta rupa siri i ako nije dovoljno elasticna. Ti si imala tu srecu da imas dovoljno elastican himen koji se prilagodio stranom objektu u tvom telu i da taj isti nije bio grub pri samom cinu... itd...pepeljugica:da li ce ikada himen puci ili ce to tako ostati??????cula sam od drugarice da ne valja kad himen ne pukne,bla,bla,bla..... 8)![]()
Ta tvoja drugarica je izgleda bas neka inteligentna devojcica...pepeljugica:da li ce ikada himen puci ili ce to tako ostati??????cula sam od drugarice da ne valja kad himen ne pukne,bla,bla,bla..... 8)![]()
Bez brige,imas elastican himen.Tvoja drugarica misli na onaj koji se mora hiruski probiti jer zaustavlja menstrualno krvarenje,to su retke situacije i veruj za taj ne bi mogla da cekas da nadjes decka,davno bi to morala da saniras uz lekarsku pomoc.pepeljugica:da li ce ikada himen puci ili ce to tako ostati??????cula sam od drugarice da ne valja kad himen ne pukne,bla,bla,bla..... 8)![]()
Pa može i tako da kaže,samo što će izleteti u roku od pet minuta,a možda i kroz prozor....Peta W.:E,tako se to radi!!! :wink:bgfrajer79:Mada ako cemo realno broj seksualnih partnera je tvoja i samo tvoja stvar. Ako ces svom sadasnjem ili buducem decku reci broj predhodnih to je apsolutno tvoja dobra volja. Uvek sam mrzeo ona pitanja tipa a sa koliko si riba/tipova bio/bila pre mene.
Pa može i tako da kaže,samo što će izleteti u roku od pet minuta,a možda i kroz prozor....Peta W.:E,tako se to radi!!! :wink:bgfrajer79:Mada ako cemo realno broj seksualnih partnera je tvoja i samo tvoja stvar. Ako ces svom sadasnjem ili buducem decku reci broj predhodnih to je apsolutno tvoja dobra volja. Uvek sam mrzeo ona pitanja tipa a sa koliko si riba/tipova bio/bila pre mene.
to je normalna pojava ne brini!!!Evo reseeeeenjaa: Upotrebi menjac!pepeljugica:U CEMU JE STVAR I ZASTO SE TO DESAVA?![]()
AL smo primitivni...gogogo:Evo reseeeeenjaa: Upotrebi menjac!pepeljugica:U CEMU JE STVAR I ZASTO SE TO DESAVA?![]()
Zasta su pametni ljudi izmislili sexy pomagala?sassa:Sta bre,znam ja,100% nisi bila nevina.Slusajte mene,prepametan sam ja,zivu dzigericu u cavkicu i nema problema,taman krvi koliko treba(pricala mi baka).Ne treba da mi zahvaljuje te. :wink:

O tome ti i pricam!little:AL smo primitivni...gogogo:Evo reseeeeenjaa: Upotrebi menjac!pepeljugica:U CEMU JE STVAR I ZASTO SE TO DESAVA?![]()
Zasta su pametni ljudi izmislili sexy pomagala?