Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta znaci kad je mesec u jarcu u 6 kuci,jel lose?:(
PA KAKO DA TI KAZEM...ZA TU SESTU KUCU NEZNAM NISTA
ALI ZA TAJ MESEC U JARCU - STO BI REKLI 'TI,JA I HITLER'.TAURUS/LEO AKO SI ZA OSVAJANJE SVETA,A NAJVEROVATNIJE JESI...
sesta kuca je kuca zdravlja i svakodnevice....kad se tu nadje mesec, to znaci da ce ti svakodnevica biti ispunjena prilicnim brigama, cesto zdravstvenim a moze da znaci da na tvoj svakodnevni zivot veliki uticaj ima majka. nista strasno, ali smara.
mesec u jarcu znaci da ti je tesko da iskazes emocije pa ljudima cesto delujes hladno (sto nije tacno).
a sad nam trebaju aspekti! imas li uradjenu natalnu kartu?
imam ali se nista ne razumem ako mozes ti da mi pogledas :wink: rodjen sam 9.5.1985.u 9:50 KRALJEVO ajde keve ti pogledaj sta ima?interesuje me pre svega LJUBAV PA BIK SAM ops:
JOJ NEMAM NATAL ajde keve ti ako mozes ti da mi pogldeas ops: izvini sto te cimam ali ako ti nije tesko ops: :wink: pre svega me interesuje ljubav :shock: pa bik sam pravi zaljubljeni :wink: rodjen sam 9.5.1985.u 9;50 kraljevo :wink:
imam ali se nista ne razumem ako mozes ti da mi pogledas :wink: rodjen sam 9.5.1985.u 9:50 KRALJEVO ajde keve ti pogledaj sta ima?interesuje me pre svega LJUBAV PA BIK SAM ops: