sta znaci "blaga doza drskosti i bezobrazluka"

AcaBg82:
rekose mi da mi je problem sto sam mogo fin i da nemam tu "blagu dozu drskosti i bezobrazluka" koji je potreban za zene...moze li neko da mi ojasni sta je to, sta to znaci imati malu dozu drskosti i bezobrazluka....
...
ako moze neki primer
Tebi su, Aco, hteli da kazu da ne umes da kazes: "Ocu da te *****!", a da to zvuchi popaljivo, nego psihopatski.

rekose mi da mi je problem sto sam mogo fin i da nemam tu "blagu dozu drskosti i bezobrazluka" koji je potreban za zene...moze li neko da mi ojasni sta je to, sta to znaci imati malu dozu drskosti i bezobrazluka....
ako moze neki primer

Uuuuu, pa ovo je interesantno... :-D
Mislim da je problem u reci "fin", pa se onda na to fin nadovezalo ono drzak i bezobrazan sto U SVAKOM SLUCAJU NE SMES BITI!!! Dominantan, siguran, q*cevit... zanimljiv... TO DA! Pocni time sto ces u svoj humor ubacivati malo.. .arogancije i provokacije, to su ti vec i rekli. Ja recimo cesto uzmem nesto sto devojka kaze, pravim se da sam to pogresno razumeo i interpretiram na zajebanciju... Trebace ti malo vremena da se uhodas sa tim, ali ja to vec dugo koristim i devojke JAKO pozitivno reaguju na to... "a maaaarsh..." pa me kao udare, ali se smeju, kikocu i to. Sadasnja devojka mi je rekla da joj je to jako zanimljivo, ali da znam da preteram :roll:, pa se pazi i toga.
NEMA NISTA LOSE U TOME DA BUDES FIN! Ima lose u tome da si SAMO fin non-stop, samo opet to "fin" skripi. Ima knjiga i film koji se zovu "Nice Guys Sleep Alone" (naslov sve kaze), i u tome svemu neceg ima.
Mislim da problem cesce imaju momci za koje drugi kazu da su "divni", i mislim da je tu ukljuceno i to fin i sterilan i ustogljen i sve ono sto ljudi navode. Zato meni skripi to fin, pa onda ispade da kad si fin da si i "sterilan", ali nije... mozes ti biti fin, da otvars vrata devojkama, ali dok stojis na vratima da ili kazes nesto smesno, ili da krenes da kao zalupis dok ona prolazi, ali na smesan nacin... ne mrtav ozbiljan, ili da prokomentarises nesto smesno u vezi nje. Meni to uvek pali da izvucem devojci osmeh na lice... UVEK. Ne kazem da ces je time zavesti i sta ja znam, ali poenta je da je nasmejes.
Fora za prstenjak... :D. moram probati :). ali golicanje... pali uvek, ali i u tome treba imati mere, a i treba znati kada...

Ja sam pre imao isti problem sa devojkama koje mi se JAKO svidjaju jer sam mislio da cu ih "zavesti" finocom, jer one su kao "nedostizne". Mozda je to i tvoj problem... Kontao sam kao fora, "mama mi je rekla da treba biti fin prema devojkama i dzentlmen...:P" i kao, devojke se zale da "nema vise dzentlmena", pa cu sad ja da se pokazem... blah, blah... Kad sam ja skontao da mi cesce "upadaju" one koje mi se manje svidjaju, a prema kojima sam postupao onako kako sam napisao gore (jer nisam previse koristio mamine i tatine "trikove" da je osvojim), takav sam poceo da budem i prema devojkama koje su mi kao :shock:. BOGINJA... AAAA... Moram biti FIIIN... :roll: Sad je druga prica. 8)

Bas mi je drago da je neko pokrenuo ovu temu, jer mislim da je puno ljudi zbunjeno oko toga svega... vec je bila tema dobri vs. losi momci, koja se otegla... Ne znam, ovo je neko moje vidjenje.

..nije mi jasno zašto je ovo izvučeno iz historije....:shock:
...nema tu puno filozofije,il si yebač ili nisi....
...to ti dođe ko karakterna osobina, sa tim se rodiš ili ne....
...mož ti da učiš iz debelih knjiga i da skupljaš kojekakve fore za privođenje od jutra do sutra....
...al džaba uvek ćeš biti samo prosečan.....

Budi kakav jesi.:D
Što se tiče te doze bezobrazluka, sa tim se rađaš, moraš ostavljati kompletan utisak, žvaka, oči, osmeh zubi, duhovitost, bezobrazluk, ..., to se u stvari zove naročita harizmatičnost.

Možda je ti imaš i kao takav, a što se teme tiče mislim da to ne može da se odglumi, mada može da se radi na tome.

To jeste veoma privlačno, ali biti prirodan je ipak najbolje.

Back