ИПХ ЗИЛОТ+
Poznat
- Poruka
- 9.214
Тај кепец из Ниш боље да је наставио да кукумавчи у микрофон, место што неук држи верску катедруCitiraćemo Marčela:
"Mesija nije najmudriji, već ko viče najglasnije".
Tako je i sa vernicima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тај кепец из Ниш боље да је наставио да кукумавчи у микрофон, место што неук држи верску катедруCitiraćemo Marčela:
"Mesija nije najmudriji, već ko viče najglasnije".
Tako je i sa vernicima.
SZ se ne sastoji samo od svestenstva i ceremonijalnog zakona,zasto snizavas nivo diskusije ?šta će ti onda stari zavet?
Tako je.Za njega je SZ Biblija
Kad su je vec spojili onda nek ti bude,zvacemo je Biblija da bi se lakse razumeli na sta se misli kad vodimo verske diskusije.a NZ i može i ne mora biti Biblija.
Наравно да ћу да ти одговорим библијски јер Библија најбоље тумачи Библију. Све што је постојало у Старом завету постоји и данас само је добило васељенску улогу. Мислим на свештенство и храм. Ништа није укинуто:Pa jel danas prinosimo krvne zrtve kao sto je radio Melhisedek ?
Jesmo li danas SVI MI carsko svestenstvo ili su to i dalje SAMO NEKI OD NAS (kao sto je bio slucaj u vreme SZ-ta) ???
Molim te argumentiraj odgovor Biblijskim srihovima.
ajdeSZ se ne sastoji samo od svestenstva i ceremonijalnog zakona,
Zapravo prelistao,pa onda lepo proucio,pa onda temeljno studirao i sad evo me,konacno znam cemu sluzi...ajde
znači prelisto si sz nazvao ga biblija i nisi baš siguran čemu služi.
Лепо. Нови завет тумачи Стари. А ко је писао Библију? Свети људи по надахнућу Светога Духа. Ко су најбољи тумачи Светог писма? Исти као и писци? Свети људи по надахнућу Светог Духа - свети оци. А не прелесне бабе и деде.Kako će Biblija tumačiti Bibliju?
ništa ti brale nisi proučio, to možeš da lažeš ko je video samo korice od biblijeZapravo prelistao,pa onda lepo proucio,pa onda temeljno studirao i sad evo me,konacno znam cemu sluzi...
То је читање Библије без Бога. Људско умовање.ništa ti brale nisi proučio, to možeš da lažeš ko je video samo korice od biblije
on zna samo da citira, jak teologТо је читање Библије без Бога. Људско умовање.
A ko tumači Novi zavjet?Лепо. Нови завет тумачи Стари. А ко је писао Библију? Свети људи по надахнућу Светога Духа. Ко су најбољи тумачи Светог писма? Исти као и писци? Свети људи по надахнућу Светог Духа - свети оци. А не прелесне бабе и деде.
Ma salio sam se,naravno da sam video samo korice...ništa ti brale nisi proučio, to možeš da lažeš ko je video samo korice od biblije
Bolje ista nego nista,zar ne ?on zna samo da citira, jak teolog
sad kad ima pretraživač pisofkejk
Valjda oni tvoji oci ?!!A ko tumači Novi zavjet?
lepo je kad govoriš istinuMa salio sam se,naravno da sam video samo korice
Свети оци.A ko tumači Novi zavjet?
I tako oni sve to lepo protuacise i rekose vam da pocnete zsluziti ikonama,kipovima,da se molite mrtvacima i t.d. sto ce reci da radite suprotno onom sto Bog izricito brtani i sto apostoli i hriscani NIKADA nisu praktikovali...Свети оци.
Tи свети оци су апостоли, непосредни ученици апостола па њихови ученици итд. који до данас чувају истину и учење предато од самог Христа, а не сновиђења једне бабе из 19. века.I tako oni sve to lepo protuacise i rekose vam da pocnete zsluziti ikonama,kipovima,da se molite mrtvacima i t.d. sto ce reci da radite suprotno onom sto Bog izricito brtani i sto apostoli i hriscani NIKADA nisu praktikovali...
..e jesu vam to dobri ucitelji nema sta,novoverci/krivoverci na nivou !!!!!!!!!!!!
Sto nam onda ne das Biblijskog dokaza da su Hristos i apostoli ikada imali versku praksu kao sto je ima pravoslavlje /Tи свети оци су апостоли, непосредни ученици апостола па њихови ученици итд. који до данас чувају истину и учење предато од самог Христа,
Baba ko baba,zivela nekad i umrla dok neki kazu da je bila jako zainteresovana za Hrista i hriscanstvo dajuci jako dobre duhovne savete...а не сновиђења једне бабе из 19. века.