pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.349
Cirnosad. Našla!@sir patula koji ti je bio nadimak prvi? Znam da mi se sviđao
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cirnosad. Našla!@sir patula koji ti je bio nadimak prvi? Znam da mi se sviđao
Nije da mi se ovaj ne sviđa- bzv sam to napisala, nego je prvi bio zvučan, baš lep
Pa glup je, ali to mi je i bila nakana.Nije da mi se ovaj ne sviđa- bzv sam to napisala, nego je prvi bio zvučan, baš lep
Ti si barem smislio *glup, a ja ništa.Pa glup je, ali to mi je i bila nakana.![]()
Ma je li moguče da Krstarica nije imala ovakvu temu ?
Volim ovakve teme, mada bih voleo da živopišete i svoje bivše pseudonime.
---------------------------------------------
Moj prvi nik je bio Kaliopa,.. po najboljoj muškatli koja je te godine stigla u Srbiju ( 2003. g. - doneo sam je iz Mađarske ). To je bilo na Klasteru za profi cvećare - "Šumadijski cvet" se zvao forum,... *Kaliopa je Zevsova miljenica - najomiljenija ćerka, boginja plesa poezije i muzike,..
na "Svetu biljaka" mi je dozvoljeno da imam dva nika: LOLAplastenici ( moji plastenici su se nalazili u ulici Ive LOLE Ribara, pa su mušterije tako prozvale i plastenike ).
Drugi nik na istom forumu mi je (bio) Nabuko (donosor = kralj) jer sam hteo da pravim "Viseće vrtove" kao u Babilonu ( pomenuti u Bibliji kao Eden - raj ).
Onda smo nas četvoro napravili svoj forum Baštovanstvo, gde sam opet imao dva nika: Lola i Dragan (pravo ime - kršteno) .
Nakon toga pravim svoj forum "Plantarum" sa ista dva nika . Taj forum sam ugasio kada sam prestao da proizvodim biljke - bio je namenjen kao podrška mojim mušterijama.
Na Putovanjima-info sam "Lunjo" ., na moru volim da lunjam,.. a i zbog Maze.
Plant sam prvi put uzeo na Krstarici, po Plant.arum-u, da ne bih objašnjavao vatermark na nekim fotografijama.
Quidquid Latine Dictum, Altum VideturVečna
na latinskom mi bolje zvuci
Otkrivanje podrijetla mog briljantnog nadimka je mišn imposibl za intelektualno neobdarene forumaše(znači njih 99,99%)naselje je u Meksiku u saveznoj državi Oahaka u opštini San Sebastijan?
ItaQuidquid Latine Dictum, Altum Videtur
Prepisujem!Otkrivanje podrijetla mog briljantnog nadimka je mišn imposibl za intelektualno neobdarene forumaše(znači njih 99,99%)
Rekao je da nije taj padež (lokativ)e pa ondak
Hrast u večnoj zimi
Hrast u stalnom (perpetualnom) spavanju ... ?!?
Takođe nije baš taj padež
Лако испразниш чашу?Otkrivanje podrijetla mog briljantnog nadimka je mišn imposibl za intelektualno neobdarene forumaše(znači njih 99,99%)
Из здравог разума у ождер... антикатарзичноZnaci da sam gurman![]()
tu sam od 2003 godine.Već duže vreme razmišljam o ovoj temi, i nikako da je otvorim. Sada je otvaram, inspirisana pisanjem na jednoj drugoj temi.
Zašto smo na forumu izabrali ove pseudonime -nikove? Da li oni imaju neko značenje za nas?
Kao autor teme da počnem: Nadimak, nick Sonatica 72 nastao je davne 2004.godine. Bio je to moj prvi pseudonim na blogu koji više ne postoji.
Ko je Sonatica72? Sonatica... Te 2004.godine bila sam u jednoj toksičnoj vezi, ali na početku veze je bilo sve u redu.
Oboje volimo klasičnu muziku, on mnogo više od mene. Jedno veče smo slušali "Mesečevu Sonatu"...tada mi je rekao "Ti si moja Sonatica ".
Od tada koristim "Sonaticu" kao nick na ovom i na još jednom forumu na kome uopšte ne pišem..
Broj 72 znači da sam rođena 1972.godine.
A što se tiče te ljubavi, bila je burna i toksična i srećna sam što nije duže trajala.
A sada ste vi na redu![]()
To je ljubav......Из здравог разума у ождер... антикатарзично
Sto promeni nickZnaci da sam gurman![]()
Quercus =hrast.Q. znači Quercus u mom imenu.
Zanimljivije je da čujem šta mislite da znači, nego da vam kažem.
Zapravo je naslov romanaPriča izmedju realnosti i fikcije, mukica se našla...