Šta znače naši pseudonimi na forumu?

Ma je li moguče da Krstarica nije imala ovakvu temu ?

Volim ovakve teme, mada bih voleo da živopišete i svoje bivše pseudonime :) .
---------------------------------------------
Moj prvi nik je bio Kaliopa,.. po najboljoj muškatli koja je te godine stigla u Srbiju ( 2003. g. - doneo sam je iz Mađarske ). To je bilo na Klasteru za profi cvećare - "Šumadijski cvet" se zvao forum,... *Kaliopa je Zevsova miljenica - najomiljenija ćerka, boginja plesa poezije i muzike,..

na "Svetu biljaka" mi je dozvoljeno da imam dva nika: LOLAplastenici ( moji plastenici su se nalazili u ulici Ive LOLE Ribara, pa su mušterije tako prozvale i plastenike ).
Drugi nik na istom forumu mi je (bio) Nabuko (donosor = kralj) jer sam hteo da pravim "Viseće vrtove" kao u Babilonu ( pomenuti u Bibliji kao Eden - raj ).
Onda smo nas četvoro napravili svoj forum Baštovanstvo, gde sam opet imao dva nika: Lola i Dragan (pravo ime - kršteno :) ) .

Nakon toga pravim svoj forum "Plantarum" sa ista dva nika . Taj forum sam ugasio kada sam prestao da proizvodim biljke - bio je namenjen kao podrška mojim mušterijama.

Na Putovanjima-info sam "Lunjo" ., na moru volim da lunjam,.. a i zbog Maze :).

Plant sam prvi put uzeo na Krstarici, po Plant.arum-u, da ne bih objašnjavao vatermark na nekim fotografijama.

Ne znam da li je Krstarica nekada imala ovu temu.

Drago mi je što ti se tema sviđa i što si je proširio na bivše pseudonime-nikove.

Nekada davno, na forumu RTS-a imala sam nik Vučica, to mi je prvo palo na pamet jer nisam htela tamo da pišem kao Sonatica72.

Nik Vučica je "šetao" od jednog privatnog foruma do drugog.

Onda su se pojavile :) Džudi i Madam X.

Pre dosta godina radio emisija "Ozon" na 202-ci je raspisala konkurs za kratku priču. Napisala sam kratku priču o tramvaju broj 9- "Devetka" i potpisala sam se kao Džudi Smit.

Džudi je bio nadimak za blog, i za forum "Depresija" na kome sam se registrovala kada sam saznala za PTSP.

Sa ovim nikom sam ušla na jedan od dva ex b92 foruma. Posle sam ga tu promenila i uzela nik koji je vezan za mog omiljenog junaka knjige Parter Igora Marojevića. Par meseci sam tu bila "Devojka Luke Razića" da bih potom ponovo postala Džudi.

I na kraju Madam X. Na jednom privatnom forumu koji još postoji ali nema učesnika pisala sam kao Džudi.
Onda sam pitala admina da mi promeni nik..razgovarali smo. Htela sam da nik bude tajanstven i oboje smo otkrili da je Madam X najbolji nik.

Eto, ovo je bilo sve od mene :) Nadam se da su nadimci zanimljivi.

Poslednja izmena:
Već duže vreme razmišljam o ovoj temi, i nikako da je otvorim. Sada je otvaram, inspirisana pisanjem na jednoj drugoj temi.

Zašto smo na forumu izabrali ove pseudonime -nikove? Da li oni imaju neko značenje za nas?

Kao autor teme da počnem: Nadimak, nick Sonatica 72 nastao je davne 2004.godine. Bio je to moj prvi pseudonim na blogu koji više ne postoji.

Ko je Sonatica72? Sonatica... Te 2004.godine bila sam u jednoj toksičnoj vezi, ali na početku veze je bilo sve u redu.

Oboje volimo klasičnu muziku, on mnogo više od mene. Jedno veče smo slušali "Mesečevu Sonatu"...tada mi je rekao "Ti si moja Sonatica ".

Od tada koristim "Sonaticu" kao nick na ovom i na još jednom forumu na kome uopšte ne pišem..

Broj 72 znači da sam rođena 1972.godine.

A što se tiče te ljubavi, bila je burna i toksična i srećna sam što nije duže trajala.

A sada ste vi na redu 😊
tu sam od 2003 godine.
bezbroj akaunta sam imao jer bezbroj akaunta je banovano

ne predstavlja mi nista kako cu da krstim korisnicko ime
mozda je znacilo prvih par godina nesto, ali kada je to bilo :aha:

Back