Šta znače naši pseudonimi na forumu?

Na 4chanovom politicki nekorektnom subu bio je nalog koji konstantno pokretao threadove o ubijenim i silovanim devojkama po zapadnom svetu, o zlocinima koje su pocinili imigranti. Posebno je bio opsednut slucajem devojke iz Svedske, koju je Somalijac silovao i isekao na komade.

Dosta godine kasnije, u medijima vidim taj nalog. Bio je to Brenton Tarrant, masovni ubica koji je pucao u dzamijama na Novom Zelandu.

Roditelji bi trebali da budu oprezni s tim sta im deca rade po mrezama, jer mogu da zalutaju na jako mracna mesta.

I mozes nocu da spavas?
 
Apsolutno ništa, nalupala sam metodom slučajnog izbora slova na tastaturi.
Međutim, nastali su nadimci . D
Najviše volim kako me zovu pura moca i evelin i gecbi.i herera :D
1707783827021.png
 
Ranije sam imao niknejm Black Baron, njega sam izvukao od kombinacije ljubavi prema darkerskoj kulturi i darkerima uopšte - njihovom načinu oblačenja, pogledu na svet, interesovanjima, ali i muzici, otud Black, dok je ovo Baron poteklo iz ljubavi prema aristokratiji i aristokratskim titulama - grof, markiz, baron, vojvoda itd., kao i činjenici da su neki ljudi kojima sam se divio, poput barona Juliusa Evole ili čuvenog anti-boljševika i ezoterijskog gospodara rata Mongoloije barona von Ungerna-Šternberga imali pomenutu titulu. Prosto, čitao sam o njima i njihova dela (Evola), pa sam razmišljajući spojio ta dva uticaja... to je došlo vrlo spontano, u trenutku zapravo, kako se obično i smišlja niknejm.

A onda mi je taj niknejm dosadio, pa sam se odlučio za ovaj - Richard III, mada sam imao i neke druge ideje ali nebitno. Što se tiče sadašnjeg niknejma tu nema puno filozofije - volim englesku istoriju, volim Šekspira, volim Ričarda Trećeg i razne istorijske podatke o njemu, kao i filmove... privlačno mi je ono što je predstavljao, bar u mašti pisaca i kasnijih savremenika. Tad sam opet odgledao filmsku adaptaciju Ričard Treći iz 1995-e godine, pa sam malo kasnije prosto došao na ideju za novi niknejm.

Lično ne shvatam ozbiljno sve to, samo mi je glupo da dodjem na neki forum, a da nemam niknejm koji bar ima nekakvu težinu. Ranije sam imao periode - posebno na stranim forumima da lupim nešto i to mi bude niknejm, ali bi mi kasnije bilo glupo, pa sam malo više razmišljao oko ovih novih. Eto.
 

Back
Top