- Poruka
- 1.447
uvek me je zanimalo sta zadrzava zene u losim vezama.Ima li neko od vas odgovor na to![]()
Mazohizam, nesigurnost, strah, kompleksi nize vrednosti, niski nivo samopostovanja itd...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek me je zanimalo sta zadrzava zene u losim vezama.Ima li neko od vas odgovor na to![]()
uuu jesi razmazena..ja ih sama lakiram :-(Ja vise volim kad muskarac zaradjuje a meni lakiraju nokte....![]()
slazem seDok god je emotivna povezanost jaka, i dok ima vise onog sto nas spaja, ono sto je problematicno mozemo promeniti, prevazici, resiti... Ako je komunikacija dobra, sve je moguce. Ako uz to imamo i odlican seks, necemo se nikad razici.
Pretpostavljam.
stvarnoNekad zna i da ugushi preterana paznja i neznost.
Zene koje znaju sta hoce od zivota, kesh same zaradjuju, tupsone.
da, i samo je jedna KuchketinaNema sanse..samo je jedna Kučka....
Jeste malo izraz "zadrzati" grozan, al' su teme nastale kao dopuna na temu - da li se muskarac moze zadrzati sexom...
Sad pitam zene sta je to kod njihovih muskaraca sto ih cvrsto drzi uz njih.
Apstraktni odgovori tipa "ljubav", "zato sto je pravi" ne dolaze u obzir, nego konkretno. :-P
otprilike je to to... dodala bih josh interes i samoobmanjivanje kao i nemogucnost da realno sagleda situaciju...
navika,navika,navika
Blah.. mozda je to tebi sada potrebno, ali vecini zhena je sasvim dovoljno da imaju od dragog nesmetani priliv ke$a. Za taj ke$ ce da kupe kolica, a karu mogu da dobiju na svakom koraku. Ovo vazhi ispunjene zhene koje znaju $ta hoce od sebe i od zhivota. Ovim drugim slabijim zhenama, koje se vazda pronalaze, trebaju i neznost i paznja i kara i ke$ i kolica i 20 puta na dan da joj kazhe$ da je voli$.
7 nocji mi traje chat.. samo kad mi kazhe$ ljuuubaaav![]()