andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.507
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo zadnje je istinito.. treba joj sigurnost, što je u suprotnosti od prve stavke da joj treba između ostalog i pažnja, zato što... Možeš joj poklanjati pažnje koliko god hoćeš ako nemaš para u džepu džaba si krečio...
Onda joj nisi simpatičan..A ako joj pruzis sve tri navedene stvari i opet ne valjas, gde je onda problem? I u kome je onda problem?
Posteno onda..Onda joj nisi simpatičan..
Gde pise i zlatno pravilo da samo muskarac mora da pruzi sigurnost? Valjda zajedno stvaraju. Tako bar svugde u svetu, dok samo kod nas se ocekuje da joj muskarac pruzi sve a ona nistaOvo zadnje je istinito.. treba joj sigurnost, što je u suprotnosti od prve stavke da joj treba između ostalog i pažnja, zato što... Možeš joj poklanjati pažnje koliko god hoćeš ako nemaš para u džepu džaba si krečio...
Nisam imao bliskog takvog iskustva ali imam jednu drugaricu koja prilično guši svoga druga odnosno njenog muža.. ubija ga u pojam..Ovo je OK.
Ali,
ne može partner da sluša ženu koja melje, ili koja nije psihički dobra. Bože oprosti, ali znam curu koja je užasno puno davila, mogla je da priča satima bez prestanka, ponavljala, i ne možeš joj ukazati ni na kakvu grešku da se ne naljuti i da ne napadne...
Postoje pisana i nepisana pravila.. koja su isto tako važna kao i pisanaGde pise i zlatno pravilo da samo muskarac mora da pruzi sigurnost? Valjda zajedno stvaraju. Tako bar svugde u svetu, dok samo kod nas se ocekuje da joj muskarac pruzi sve a ona nista
Ovo je OK.
Ali,
ne može partner da sluša ženu koja melje, ili koja nije psihički dobra. Bože oprosti, ali znam curu koja je užasno puno davila, mogla je da priča satima bez prestanka, ponavljala, i ne možeš joj ukazati ni na kakvu grešku da se ne naljuti i da ne napadne...
Jel a sta su njene obaveze u "nepisanim" pravilima? Htele su ravnopravnost - onda budimo ravnopravni.Postoje pisana i nepisana pravila.. koja su isto tako važna kao i pisana
Slažem se..Jel a sta su njene obaveze u "nepisanim" pravilima? Htele su ravnopravnost - onda budimo ravnopravni.
Tačno.Žele prevaspitača, što reče @Svetozar ot Ružičić
uh ovo prvo mi je uzasno.