Sta zene u stvari zele od muskaraca?

Ovo zadnje je istinito.. treba joj sigurnost, što je u suprotnosti od prve stavke da joj treba između ostalog i pažnja, zato što... Možeš joj poklanjati pažnje koliko god hoćeš ako nemaš para u džepu džaba si krečio...
Gde pise i zlatno pravilo da samo muskarac mora da pruzi sigurnost? Valjda zajedno stvaraju. Tako bar svugde u svetu, dok samo kod nas se ocekuje da joj muskarac pruzi sve a ona nista

Ovo je OK.
Ali,
ne može partner da sluša ženu koja melje, ili koja nije psihički dobra. Bože oprosti, ali znam curu koja je užasno puno davila, mogla je da priča satima bez prestanka, ponavljala, i ne možeš joj ukazati ni na kakvu grešku da se ne naljuti i da ne napadne...
Nisam imao bliskog takvog iskustva ali imam jednu drugaricu koja prilično guši svoga druga odnosno njenog muža.. ubija ga u pojam..

Све је то лепо и једноставно док те неко не зезне и заврши код комшије важи за обе стране.
То је велика издаја вере и идеје.
Међутим мушкарци ће носити горак укус тога или кисео али неће због тога замрзети цео женски род.
Од жена сам највише пута чуо "Да играм се туђим осећањина јер су се тако играли с мојим"
Just like that! и готово!
Немам шта ја сад да мозгам ко је какав видела , опаметила се сад само интерес и кљуцање у мозак.

Sad će Leksi da vam ispriča jedan svoj veliki ljubavni uspeh.

Upoznao sam se pre nekoliko godina sa jednom Rejčel. Nije bila površna, bila je komunikativna i duhovita. Spomenula je da joj treba auto, a ja sam imao jedan stari kojeg sam hteo da se rešim. Pozovem je na ručak, ona je pristala. I bilo je lepo druženje.
Umesto da je vozim kući nazad predložim joj da odemo do mene, da pogleda auto, da se kasnije ne iznenadi da joj je previše star ili tako nešto...

Auto joj se dopao, provozala ga je malo okolo. A onda je pozoven kod mene na viski. Oće.
I tako ćaskamo, dok smo stajali u kujni kod nekakvog šanka. U jednom trenutku, ona poče da priča o seksu, čak i malo slobodnije za moj ukus. Pomislim, sad je trenutak da je poljubim. I dok je ona bila u pola reči, ja krenem svojim lepim usnama prema njenim.
Ona je tad zaustavila pričanje i odmakla se nazad, nasmešivši se sitdljivo nekoliko sekundi, rekavši "No..." kao nekome ko ju je pogrešno razumeo.
Onda je rekla da je pomalo profešnal, i da seks košta toliko i toliko, blowjob toliko, celu noć toliko, anal ne dolazi u obzir... itd.
Ja je onda pitam, daje li išta for free? Ona ne odgovori nego napravi neki pokret ramenima.
Izvinio sam joj se i rekao da nikad u životu nisam plaćao seks i da to ne radim.
Kad smo krenuli do auta da je odvezem kući, rekla "You are nice, I'll give you piece of my ass for free". Rekoh, sad je prilika. Ona reče, ne sad!

Naravoučenije: Onaj njen spomenuti stidljivi osmeh je moj uspeh. Zapravo na licu nije mogla, u tih nekoliko sekundi, da sakrije iskreni osećaj sreće. Neko ju je poželeo na čist, sponatan, muški način, a nije ugovarao seks sa njom kao da se radi o poslu. S druge strane, u meni je bilo neko osećanje uzvišenosti. Iz hladne profesionalke iskopao sam nesigurnu, blago sitidljivu devojčicu, duboko i davno zakopanu negde u Rejčel.

Eto, to žene žele od muškaraca. Čistotu, i nekakvu vezu sa suštiniom, sa božanskim. Ako se zavaravaju da žele nešto drugo, uništavaju i sebe i muškarca. A i mukarci su vrlo često konjine, pa žene moraju da nauče da budu srećne i kad su same, što nije teško.

Back