G
gost
Gost
Gde vole da bude izvodjene?
Da im se govori o cemu da im se prica i takve stvari?!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
gost:Gde vole da bude izvodjene?
gost:Gde vole da bude izvodjene?
gishka:Iz licnog iskustva,mogu da tvrdim, zene vole da cuju koliko su lepe, zgodne, i obozavane. Vole da su u centru paznje. A mi momci zadrti balkanikusi na zene gledamo kao na predmet pohote. Daj da se skine otreses je i ajd kuci. To je potpuno pogresan pristup. zasto su italijani i francuzi uspesni kod zena? Zato sto imaju kefalo i znaju da osete sta zeni treba u odredjenom trenutku.
I ja se slazem sa tobom ....Mislim to Italijani I FR.A sta je sa NASIM Balkancima "u cemu li su oni neinformisani ili nedovoljno nezainteresovani"?????Miconi:Muskarci zele samo jednu stvar...sto ne bih rekao za zene...a to je naravno sex...dok je za zene ljubav... ali da li je to tako???
Cao Miconi,sad mi pade napamet sta je kao definiciju ljubavi izjavio jedan moj drug,kaze on:Ma,ljubav ti je nesto sto su muski izmislili samo da bi dosli do p****!!!Miconi:Muskarci zele samo jednu stvar...sto ne bih rekao za zene...a to je naravno sex...dok je za zene ljubav... ali da li je to tako???
A da od muskaraca zavisi ljubav, i nje bi nestalo za kratko vrijeme! :?Man of 24:zene su komplikovana bica...toliko da ne znaju ni one koliko....?da one vladaju svetom ,sto je nemoguce,sveta nebi bilo za veoma kratko vreme...
![]()
Za jednog vojnica lose si obavesten.cvoro_mb:nasao si koga da pitas..
ovde nema zena ovde su devojcice koje vole da vise uvece na forumu![]()