Primordial
Domaćin
- Poruka
- 3.854
Zašto si sigurna da nije bilo seksa?Uglavnom od s.. a nije bilo ništa,jer sam posle tuširanja zaspala k'o klada. Verujem i da mu je s. x preseo to veče!

Zašto si sigurna da nije bilo seksa?Uglavnom od s.. a nije bilo ništa,jer sam posle tuširanja zaspala k'o klada. Verujem i da mu je s. x preseo to veče!
Valjda bih se toga prisetila.Bila mi je namera inače, ali me srozao alkohol.Zašto si sigurna da nije bilo seksa?možda je i uživao, odakle znaš...
Isto sto i o guski koja se hebe sa takvimPitanje je mozda cudno ali je kao i sve uvek vezano i sa mentalitetom i sa obicajima i slicnim..
Dakle sta zensko misli o muskarcu koji je pijan a dohvati se seksa, a obicno pijan i ne stavlja kondom...obicno...
Kao uvod moze da posluzi ono cuveno pravljenje zena i devojaka pijanim ne bi li se ogrebale za muskarca, e sad one kazu da se samo zele upoznati tad kad se prave pijane...
Ja doduse ne napadam pijane, uvek pobegnem od pijanih, ali mi cudno zvuci zakljucak da trezne hoce da se zezaju, maze i zveknu, a pijane tj one koje se prave pijane ne zele nista od toga...
A posebno sta sve vidjam po klubovima ali to su druge price, to ignorisite ovaj put..
Dakle ako ste nekad ovo uradili sta su zene mislile o vama...?
Ili znate nekog muskarca koji je ovo uradio i sta je bila reakcija , da li je bilo reakcije devojke prema tom muskarcu...?
Mislim da cu mu dati kad se otrezniPitanje je mozda cudno ali je kao i sve uvek vezano i sa mentalitetom i sa obicajima i slicnim..
Dakle sta zensko misli o muskarcu koji je pijan a dohvati se seksa, a obicno pijan i ne stavlja kondom...obicno...
Kao uvod moze da posluzi ono cuveno pravljenje zena i devojaka pijanim ne bi li se ogrebale za muskarca, e sad one kazu da se samo zele upoznati tad kad se prave pijane...
Ja doduse ne napadam pijane, uvek pobegnem od pijanih, ali mi cudno zvuci zakljucak da trezne hoce da se zezaju, maze i zveknu, a pijane tj one koje se prave pijane ne zele nista od toga...
A posebno sta sve vidjam po klubovima ali to su druge price, to ignorisite ovaj put..
Dakle ako ste nekad ovo uradili sta su zene mislile o vama...?
Ili znate nekog muskarca koji je ovo uradio i sta je bila reakcija , da li je bilo reakcije devojke prema tom muskarcu...?
Mislim da o ovoj temi,nema sta da se govori.Zena koja se poda pijanom muskarcu,ustvari nije zasluzila,da ima odnos sa normalnim muskarcem.PijanstvoMislim da cu mu dati kad se otrezni
дискутабилноAko je pijan, onda jеbе loše, to je takoreći postulat
Za izbegavati
Obrazložite molićuдискутабилно
ако заједно дођете у то стањеObrazkožite moliću
Da li vas je iko ikad taslačio pijan?
Pa to je tek loš seks i mrcvarenjeако заједно дођете у то стање
значи, ниси пробала.Pa to je tek loš seks i mrcvarenje
A vidiš sad kako spinuješ I što kaže onaj šešelj iz arizone teraš ad hominemзначи, ниси пробала.
Ил јеси, па ти се огадило?
хеј, зезање је било. Ништа лично.A vidiš sad kako spinuješ I što kaže onaj šešelj iz arizone teraš ad hominem
Okle ovde sad moje lično iskustvo?
Mislim da je alkoholisano stanje jedno izmenjeno stanje svesti i kao što čovek pod alkoholom ne može voziti kola (jer u toj situaciji ima motoriku čiče od devedeset godina, dokazano) tako mislim da fizički nije sposoban za kvalitetan seksualni odnos.
Oćemo li sad spinovati do tačke da se ja napijem ko krmača pa mi ne smeta ili smeta da me trpa neko jednako pijan?