P
Primerak
Gost
Ako ne uzmemo u obzir godine, zatim, drustveni polozaj, nivo obrazovanja i fizicki izgled, sta je to sto je zajednicko svim zenama kada je sex u pitanju? Damu koja odgovori ispravno na ovo pitanje ocekuje nagrada. . .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:Zena najvise voli u seksu kad joj udje.
Primerak:Ako ne uzmemo u obzir godine, zatim, drustveni polozaj, nivo obrazovanja i fizicki izgled, sta je to sto je zajednicko svim zenama kada je sex u pitanju? Damu koja odgovori ispravno na ovo pitanje ocekuje nagrada. . .
pathetic detected.sanja:zzena najvise voli osecaj da je jedina na svetu, najbitnija, najlepsa... osecaj pripadnosti i ispunjenosti tela i duse.
oov za dusu najcesce izostane, nekima je "ispunjenost tela" jedina bitna...
-------------------------------------------------bundeva:..a ponekad im je jos lepse kad izadje.
Margott:pathetic detected.sanja:zzena najvise voli osecaj da je jedina na svetu, najbitnija, najlepsa... osecaj pripadnosti i ispunjenosti tela i duse.
oov za dusu najcesce izostane, nekima je "ispunjenost tela" jedina bitna...
Stari Lisac:Dame najvise vole kada mi nigde ne zurimo.Kad sve onako polako , kad imamo vremena za njih i kada ne zurimo da uradimo ono sto mi ustvari mislimo da je najvaznije ... :wink:
Milojko Vasic:Stari Lisac:Dame najvise vole kada mi nigde ne zurimo.Kad sve onako polako , kad imamo vremena za njih i kada ne zurimo da uradimo ono sto mi ustvari mislimo da je najvaznije ... :wink:
Eh, stari lisac. Lepo si ovo definisao. Skidam kapu.
Iskreno, par puta sam probao da napišem ovde nešto, ali uvek sam pre slanja odustao, znajući da nije to ono pravo.
Ali ovo što si ti napisao je srž suštine !
taja:e sve veliki poznavaoci....
Stari Lisac:Thanks Milojko