- Poruka
- 125.875
mogu samo da pretpostavim..nadji model pa da pogledamo.Vidim tamo na netu pise da je ustvari 380 do 500w taj model skutera motor a da kao minimum je 250w i tako pise.Ne znam sta im znaci to?
Ovaj lik je testirao motor bez podrske koji je isto 250w uzbrdo sa tezinom 134kg.
Iso je od 14 do 17 km/h
ono sta pretpostavljam je da je 250w nominalna snaga i ima udarnu kratkotrajnu kik snagu 500w (to se nekako uklapa u racunicu)
sto je opet slabo jer kao sto rekoh moj trotinet sa 400w nominalne snage ima 1000 w udarnu snagu
sto se tice uzbrdice pitanje je kolika je.
teoretski motori od 360 do 400w nominalne snage mogu da izvuku nagib od 20 do 22 stepena... teoretski..koliko je u praksi to tacno zavisi od mnogo faktora.
video sam klipove da su ljudi sa motorima snage od 250w mogli da idu uzbrdo kneza milosa ulicom.
ali to je bas nekako slabo.
a zasto ne uzmes trotinet?
za iste pare imas vecu snagu i veci domet.
problem je sto cak i da moze da izvuce te uzbrdice hebes motor..bukvalno mu izvlacis poslednje atome snage i brze ce ti propasti.
sto se tice hakovanja ogranicenja to uglavnom moze, morao bi da vidis bas za taj model kako se radi
ali ne bih se zezao sa tim na tvom mestu.
oni su sa razlogom ograniceni... mali su tockovi i nesigurni su pri velikim brzinama.
ako vozis 40..50+km/h dolazi do wobbla (ne znam kako nasi to prevode)