Sta zelite sledece sebi da kupite, za sta stedite?

Vidim tamo na netu pise da je ustvari 380 do 500w taj model skutera motor a da kao minimum je 250w i tako pise.Ne znam sta im znaci to?

Ovaj lik je testirao motor bez podrske koji je isto 250w uzbrdo sa tezinom 134kg.
Iso je od 14 do 17 km/h
mogu samo da pretpostavim..nadji model pa da pogledamo.

ono sta pretpostavljam je da je 250w nominalna snaga i ima udarnu kratkotrajnu kik snagu 500w (to se nekako uklapa u racunicu)
sto je opet slabo jer kao sto rekoh moj trotinet sa 400w nominalne snage ima 1000 w udarnu snagu

sto se tice uzbrdice pitanje je kolika je.
teoretski motori od 360 do 400w nominalne snage mogu da izvuku nagib od 20 do 22 stepena... teoretski..koliko je u praksi to tacno zavisi od mnogo faktora.

video sam klipove da su ljudi sa motorima snage od 250w mogli da idu uzbrdo kneza milosa ulicom.

ali to je bas nekako slabo.
a zasto ne uzmes trotinet?
za iste pare imas vecu snagu i veci domet.

problem je sto cak i da moze da izvuce te uzbrdice hebes motor..bukvalno mu izvlacis poslednje atome snage i brze ce ti propasti.

sto se tice hakovanja ogranicenja to uglavnom moze, morao bi da vidis bas za taj model kako se radi
ali ne bih se zezao sa tim na tvom mestu.

oni su sa razlogom ograniceni... mali su tockovi i nesigurni su pri velikim brzinama.
ako vozis 40..50+km/h dolazi do wobbla (ne znam kako nasi to prevode)

mogu samo da pretpostavim..nadji model pa da pogledamo.

ono sta pretpostavljam je da je 250w nominalna snaga i ima udarnu kratkotrajnu kik snagu 500w (to se nekako uklapa u racunicu)
sto je opet slabo jer kao sto rekoh moj trotinet sa 400w nominalne snage ima 1000 w udarnu snagu

sto se tice uzbrdice pitanje je kolika je.
teoretski motori od 360 do 400w nominalne snage mogu da izvuku nagib od 20 do 22 stepena... teoretski..koliko je u praksi to tacno zavisi od mnogo faktora.

video sam klipove da su ljudi sa motorima snage od 250w mogli da idu uzbrdo kneza milosa ulicom.

ali to je bas nekako slabo.
a zasto ne uzmes trotinet?
za iste pare imas vecu snagu i veci domet.

problem je sto cak i da moze da izvuce te uzbrdice hebes motor..bukvalno mu izvlacis poslednje atome snage i brze ce ti propasti.

sto se tice hakovanja ogranicenja to uglavnom moze, morao bi da vidis bas za taj model kako se radi
ali ne bih se zezao sa tim na tvom mestu.

oni su sa razlogom ograniceni... mali su tockovi i nesigurni su pri velikim brzinama.
ako vozis 40..50+km/h dolazi do wobbla (ne znam kako nasi to prevode)

Ne treba mi trotinet nikako.Plus mora da se registruje.Za ovo ne treba nista.

Ja hocu da sedim i da mogu da okacim i stavim stvari, eventualno da povezem neku osobu do 80kg.

Ne razumem se u uzbrdice ali svakako ne nameravam da vozim na velike uzbrdice tj velike duge uzbrdice.Ipak to nije namenjeno za tako nesto vec za normalne uzbrdice i one neke malo vece ali ne konstantne i duge.
Elem ima i pedale pa tako moze da se asistira ako bas hocu da izguram neku vecu duzu uzbrdicu.

Ima tri moda da vozis kao biciklu sto moze ali samo iskljucivo po ravnom terenu i sluzi za situacije kad bas hoces da ustedis bateriju i ako nestane.

Drugi mod je da koristis motor i da pedlas i asiatiras motoru.

Treci samo motor sam da ide sto bih najvise koristio.

Brzinu necu da menjam, mislim da je ok 25km/h.Samo se nadam da je brzo razvije jer bi konstantno isao toliko.

Izgleda da i ovo ima udrnu snagu do 1000w
To moram da pitam prodavca.

Koristio bih da idem do okolnih sela na pecanje 20km u jednom smeru i nazad.To mi je dovoljno.

Plan mi je da ga kupim tamo pocetkom proleca.

Ne treba mi trotinet nikako.Plus mora da se registruje.Za ovo ne treba nista.

Ja hocu da sedim i da mogu da okacim i stavim stvari, eventualno da povezem neku osobu do 80kg.

Ne razumem se u uzbrdice ali svakako ne nameravam da vozim na velike uzbrdice tj velike duge uzbrdice.Ipak to nije namenjeno za tako nesto vec za normalne uzbrdice i one neke malo vece ali ne konstantne i duge.
Elem ima i pedale pa tako moze da se asistira ako bas hocu da izguram neku vecu duzu uzbrdicu.

Ima tri moda da vozis kao biciklu sto moze ali samo iskljucivo po ravnom terenu i sluzi za situacije kad bas hoces da ustedis bateriju i ako nestane.

Drugi mod je da koristis motor i da pedlas i asiatiras motoru.

Treci samo motor sam da ide sto bih najvise koristio.

Brzinu necu da menjam, mislim da je ok 25km/h.Samo se nadam da je brzo razvije jer bi konstantno isao toliko.

Izgleda da i ovo ima udrnu snagu do 1000w
To moram da pitam prodavca.

Koristio bih da idem do okolnih sela na pecanje 20km u jednom smeru i nazad.To mi je dovoljno.

Plan mi je da ga kupim tamo pocetkom proleca.
Brate nisi toliki penzos uzmi normalan bajs malo da zivnes i produzis zivot

Brate nisi toliki penzos uzmi normalan bajs malo da zivnes i produzis zivot
Moj izbor, dosadilo mi je da vrtim.
Navozao sam se ja bicikle dosta pa i one obicne bez brzine po 40km dnevno i plus ceo dan na pecanje i kupanje.Ovo mi treba jer hocu da odem negde odmoran i vratim se slican, bez cimanja i slicno ako razumes.Ne podnosim vise vrucine a i hocu da mogu i nesto stvari da ponesem u korpi i okacim nazad itd.Gde cu sve biciklom.

Navozao sam se ja bicikle dosta pa i one obicne bez brzine po 40km dnevno i plus ceo dan na pecanje i kupanje.Ovo mi treba jer hocu da odem negde odmoran i vratim se slican, bez cimanja i slicno ako razumes.Ne podnosim vise vrucine a i hocu da mogu i nesto stvari da ponesem u korpi i okacim nazad itd.Gde cu sve biciklom.
Razumem te ali hocu da ti kazem da se osecam bolesno od kad ne vozim bajs i bice samo gore ako se koliko toliko se aktiviram

20km tamo nazad ili 20 km tamo i 20 nazad?

vodi racna.. domet od 50km nije realan vec fabricki domet, o tome sam ti vec detaljno pisao.
ako je ukupno 40km ti si bas na ivici dometa i moze ti se destit da ga guras do kuce.

ako je 20km i tamo i nazad onda uzmi ovaj od 50km izdrzace, nemoj onaj od 30, opet ces biti na ivici

i nemoj zaboraviti da vremenom baterije slabe.

ja sam bas biciklistas i puno ga vozim i mogu ti reci da bicikl nije toliko zgodan jer se znojis.
ne mogu na sastanak da dodjem mokar znojav.

bicikl je odlican za rekreaciju ali kad poslovno zujis po gradu elektricni trotinet ili bicikl je najbolje resenje.
Znojis se jer imas 30% masnih naslaga,zgoljav covek nema sta da topi a i vozi 10/h, jer si mogao da vidis po svetu kako nemaju nikakav izgovor

20km tamo nazad ili 20 km tamo i 20 nazad?

vodi racna.. domet od 50km nije realan vec fabricki domet, o tome sam ti vec detaljno pisao.
ako je ukupno 40km ti si bas na ivici dometa i moze ti se destit da ga guras do kuce.

ako je 20km i tamo i nazad onda uzmi ovaj od 50km izdrzace, nemoj onaj od 30, opet ces biti na ivici

i nemoj zaboraviti da vremenom baterije slabe.
Naravno da cu taj od 50km pisao sam.

Hoću jednu ovu bebicu da nabavim. Samo da ne istekne akcija (ni oni sami nisu znali da mi kažu dokle će trajati 🙄).
4588312694.jpg

power assisted bicycles
vozas bicikl moze na pedale moze da te gurka :)

https://eu.fiido.com/products/fiido-x-folding-electric-bike
https://www.pvybike.com/collections/commuter-ebike

Aha,ok ajde nemoj da pijes vodu 3 dana pre voznje i dodji da nam kazes dal si se oznojio biseru
i ti si nekad pricao da si se kao bavio treniznima?
lol
organizam ima vode.. zato svi koji krecu sa treninzima radi skidanja kilaze u prvom cugu lako gube kilazu jer izbacuju vodu iz organizma.

ti stvarno nemas pojma o ovome..onda brate nemoj ni da pises.

i ti si nekad pricao da si se kao bavio treniznima?
lol
organizam ima vode.. zato svi koji krecu sa treninzima radi skidanja kilaze u prvom cugu lako gube kilazu jer izbacuju vodu iz organizma.

ti stvarno nemas pojma o ovome..onda brate nemoj ni da pises.
Ja nisam pomenuo mrsavljenje nego znojenje:idea:
Znaci ne vredi da se neko bavi sportom i znoji nece tako smrsati jer je to sve voda buaxaxa

Evo da ja budem prvi...

Zelim da kupim elektricni skuter - bicikl.
Kosta do nekih 600€ ja sam na nekih 400€.

Plan je da kupim sa sajta Kupujem prodajem ili negde iz lokalnih radnji.Gledao sam na AliExpressu ima dosta jeftinijih u odnosu na nase cene ovde ali mi je to malo nesigurno.

Treba mi za gradsku voznju da mogu da odem do okolna sela, da odem malo dalje jedno 20km na pecanje ili kampovanje i nazad.Ne treba dozvola ni registracija i de 25kmh, 50km moze da predje sa jednim punjenjem. Podrzava teret od 150kg dakle ja sam 81kg tako da devojka ne sme da bude teza od 55kg da bih mogao i da ostavim malo prostora za stvarcice od 10 do 14kg.
Paaa sada zimi ti netreba. Do proleca ces skupiti toliko love da kupis bajs. Ja sam pre deset godina kupio nov lofti elektricni bajs. Evo i danas dan ga vozim. Izdrzi u stednji. Veliko je zadovoljstvo voziti e bajs sa nikakvom potrosnjom. Izdrzi, izdrzi, izdrzi.

Back