Sta zelite sledece sebi da kupite, za sta stedite?

Evo da ja budem prvi...

Zelim da kupim elektricni skuter - bicikl.
Kosta do nekih 600€ ja sam na nekih 400€.

Plan je da kupim sa sajta Kupujem prodajem ili negde iz lokalnih radnji.Gledao sam na AliExpressu ima dosta jeftinijih u odnosu na nase cene ovde ali mi je to malo nesigurno.

Treba mi za gradsku voznju da mogu da odem do okolna sela, da odem malo dalje jedno 20km na pecanje ili kampovanje i nazad.Ne treba dozvola ni registracija i de 25kmh, 50km moze da predje sa jednim punjenjem. Podrzava teret od 150kg dakle ja sam 81kg tako da devojka ne sme da bude teza od 55kg da bih mogao i da ostavim malo prostora za stvarcice od 10 do 14kg.

Evo da ja budem prvi...

Plan je da kupim sa sajta Kupujem prodajem ili negde iz lokalnih radnji.Gledao sam na AliExpressu ima dosta jeftinijih u idnosu nanase cene ovde ali mi je to malo nesigurno.

Trebami za gradsku voznju da migu da odem do okolna sela, da odem malo dalje jedno 20km na pecanje ili kampovanje i nazad.
Ne treba dozvola ni registracija ide 25kmh, 50km moze da predje sa jednim punjenjem. Podrzava teret od 150kg dakle ja sam 81kg tako da devojka ne sme da bude teza od 55 da bih mogao i da ostavim malo prostora za stvarcice od 10 do 14kg.
81 kg bez odeće. kad se napakuješđ to je bar još 5 kila. Mada i dalje je daleko od 150.
To sa dometom uvek lažu. Verovatno po ravnom i to vozi Kinez od 40 kila.

Ako kupuješ polovan, proveri koliko je baterija stara. Baterije traju 2-3 godine. Proveri da li ima da se kupe i pošto su.

81 kg bez odeće. kad se napakuješđ to je bar još 5 kila. Mada i dalje je daleko od 150.
To sa dometom uvek lažu. Verovatno po ravnom i to vozi Kinez od 40 kila.

Ako kupuješ polovan, proveri koliko je baterija stara. Baterije traju 2-3 godine. Proveri da li ima da se kupe i pošto su.

Nisam se merio go, tako da sa odecom. 🙂

Ne verujem da lazu za domet jer prodaju na novo sa dve godine garancije i detaljni su opisi sa dosta pozitivnih ocena bez nijedne negativne.Mislim da im je cena lazna jer to nabavljaju verovatno od negde, kupe na novo pa ovde preprodaju za vecu cenu.Kakvi su to ljudi kinezi od 40 kg?

Kupujem samo na novo, a za bateriju provericu da li ima da se kupe.

Elem to cu negde pred proleca da kupim otprilike.

Evo da ja budem prvi...

Plan je da kupim sa sajta Kupujem prodajem ili negde iz lokalnih radnji.Gledao sam na AliExpressu ima dosta jeftinijih u odnosu na nase cene ovde ali mi je to malo nesigurno.

Treba mi za gradsku voznju da mogu da odem do okolna sela, da odem malo dalje jedno 20km na pecanje ili kampovanje i nazad.Ne treba dozvola ni registracija i de 25kmh, 50km moze da predje sa jednim punjenjem. Podrzava teret od 150kg dakle ja sam 81kg tako da devojka ne sme da bude teza od 55kg da bih mogao i da ostavim malo prostora za stvarcice od 10 do 14kg.
uzmi xiaomi 4 pro 2nd gen.
odlican je.
60km dobac, 120kg nosivost, tubeless gume, na akciji se moze naci za nekih 450€
samo sacekaj akciju.

Poslednja izmena:
e ovo gresis.
moras prvo da proveris da li mozes i da ga registrujes. nemoj da ti se desi da ga kupis i da posle ne mozes da ga vozis.

to spada u laka elektricna vozila i od jula ove godine mora da se registruje kao i elektricni trotinet.
ogranicenje je da ne moze biti jaci od 600w, mase vise od 35kg i da ne moze da vozi brze od 25km/h
dozvola ti ne treba ali moras da ga registrujes i da imas nalepnicu.

e sad ako mislis da ga vozis kao elektricni bicikl onda snaga motora ne sme biti visa od 250w i brzina visa od 25km/h
onda ti ne treba nista.

e ovo gresis.
moras prvo da proveris da li mozes i da ga registrujes. nemoj da ti se desi da ga kupis i da posle ne mozes da ga vozis.

to spada u laka elektricna vozila i od jula ove godine mora da se registruje kao i elektricni trotinet.
ogranicenje je da ne moze biti jaci od 600w, mase vise od 35kg i da ne moze da vozi brze od 25km/h
dozvola ti ne treba ali moras da ga registrujes i da imas nalepnicu.

e sad ako mislis da ga vozis kao elektricni bicikl onda snaga motora ne sme biti visa od 250w i brzina visa od 25km/h
onda ti ne treba nista.

Upravo je ovako kao zadnje sto si napisao, tako da mi ne treba nista...
Gore imas link...
Ne treba nikakva registracija nit dozvola...

Upravo je ovako kao zadnje sto si napisao, tako da mi ne treba nista...
Gore imas link...
Ne treba nikakva registracija nit dozvola...
sad sam ga pogledao.
vodi samo racuna. uvek sam skeptican prema kilomatrazi. uzmi jaci.
ono sta pise domet 30km je u idealnim uslovima..znaci vozac tezine 70kg i da nema vetra.
obicno je to manje.
znaci realno recimo 25km
a ako planiras i damu da vozis i stvarcice iza pitanje je da li i 20km moze da izvuce.
to znaci da ne smes ni pod razno da ides dalje od 7 do 10km u pravcu da bi imao dovoljno struje za vracanje.
povedi racuna o tome kad uzimas narocito sto uzimas polovan (to sto pise nekoriscen pitanje je) i mozda mu je akumulatorska baterija vec stradala.

samo ti prvo proveri da li 250w moze da te nosi narocito na uzbrdicama..meni to deluje bas malo.
moj trotinet ima 400w a laksi je od ovog.

48V 20A do 50 km

motor 250W

maksimalna brzina 25 km/h

maksimalna nosivost do 150 kg

Ja sam 81kg

punjenje baterije maksimalno oko 8 sati

Vidim tamo na netu pise da je ustvari 380 do 500w taj model skutera motor a da kao minimum je 250w i tako pise.Ne znam sta im znaci to?

Ovaj lik je testirao motor bez podrske koji je isto 250w uzbrdo sa tezinom 134kg.
Iso je od 14 do 17 km/h

Pitanje da li moze da se skine zabrana za brzinu i sta ako skinem?Da li ako me zaustave mogu da me kazne ako je skinuta zabrana?Kako oni mogu da znaju?Preko 25km/h mora registracija.

Stedim da izvadim mozda ribolovacku dozvolu (ne zasluzuju da uopste i vadim koliko je fer cena i koliko ima riba) razmisljam se.

Onda za ovaj elektricni-skuter-bicikal.

https://www.kupujemprodajem.com/mot...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas

Za ovaj sator i dusek za spavanje na naduvavanje za dve osobe.

https://www.decathlon.rs/p/346745-219778-sator-za-kampovanje-2-seconds-freshblack-za-2-osobe.html

To bi bilo to.Mozda posle toga nov PC ali jos nije nuzno bas.
dusek - samo ovakav - samonaduvavajuci! Samo ti jos fali da pumpas duseke. Ovo bacis na zemlju otvoris ventile i sam se naduva:

https://www.amazon.com/Yuzonc-Double-Sleeping-Pad-Built/dp/B0CZRDFR73

Back