Sta za vas znaci sexualna sloboda?

Reckless

Buduća legenda
Poruka
25.580
Pa i ne slazem se s tim da seksualna sloboda znaci to da isti upraznjavate sa vise partnera odjednom, vec je to neki vid slobode koju imate sa svojim partnerom, koji se manifestuje kroz razne oblike ekperimentisanja, kad imate slobodu da budete mastoviti i da cesto nadjete nesto novo sto nijeste probali ranije.

Da, ja sam izgubljen slucaj :P

lady mmm

Domaćin
Poruka
3.295
O tome se puno prica u poslenje vreme, i svi kimaju glavom kako bas upravo to je to sto nam svima nama treba, no sta tacno svi oni misle pod time 'sexualni freedom"?

Sex s kim i s cim stignete?
Sex sa mnogo osoba odjednom?
Menjanje drugog ljubavnog partnera kad se svog nasitite?
Prkosenje religijskim moralnim propisima?
Slobodno mastanje o svemu i svachem?

...

Da cujem vashe po koje misljenje!

:D

mirise mi ovo na dvostruki standar,ne znam zasto.......kad budes rekao da bi zenu koja se isto tako ponasala u proslosti , sutra ozenio......reci cu ,to je to......ali ako pod sexualne bahanalije,mislite na musku slobodu,a zenski tamni vilajat,onda nema nista od toga......opet je sve u velu tajne.....:manikir:

*Mihal*

Domaćin
Poruka
4.181
mirise mi ovo na dvostruki standar,ne znam zasto.......kad budes rekao da bi zenu koja se isto tako ponasala u proslosti , sutra ozenio......reci cu ,to je to......ali ako pod sexualne bahanalije,mislite na musku slobodu,a zenski tamni vilajat,onda nema nista od toga......opet je sve u velu tajne.....:manikir:

Pa nismo gejevi, za dobre bahanalije nam treba brdo dobrih zenskih, moramo i njih sexualno osloboditi :)

Poslednja izmena:

sinnke

Buduća legenda
Poruka
33.998
O tome se puno prica u poslenje vreme, i svi kimaju glavom kako bas upravo to je to sto nam svima nama treba, no sta tacno svi oni misle pod time 'sexualni freedom"?

Sex s kim i s cim stignete?
Sex sa mnogo osoba odjednom?
Menjanje drugog ljubavnog partnera kad se svog nasitite?
Prkosenje religijskim moralnim propisima?
Slobodno mastanje o svemu i svachem?

...

Da cujem vashe po koje misljenje!

:D

Cesto menjanje partnera je promiskuitet.
Seksualna sloboda je da radis u seksu bez stida sve sto zelis, i donekle se prilagodjavas partneru (ako ti to pase - sto trazi od tebe). Preveliko prilagodjavanje partneru je stvar nekomaptibilnosti.
Ali je i seksualna sloboda i neovisnost o seksu, znaci nemati ga po svaku cenu.