*Mihal*
Domaćin
- Poruka
- 4.181
ako je to najveci problem pishi ****** pi.chka itd.
Ma ne, nisam bash samo na to mislio, nego na celokupni forumski utisak, cenzura, moderatori, administracija, forumashi ...

ako je to najveci problem pishi ****** pi.chka itd.
O tome se puno prica u poslenje vreme, i svi kimaju glavom kako bas upravo to je to sto nam svima nama treba, no sta tacno svi oni misle pod time 'sexualni freedom"?
Sex s kim i s cim stignete?
Sex sa mnogo osoba odjednom?
Menjanje drugog ljubavnog partnera kad se svog nasitite?
Prkosenje religijskim moralnim propisima?
Slobodno mastanje o svemu i svachem?
...
Da cujem vashe po koje misljenje!
![]()
Sexualna sloboda upravo i jeste da nemas potrebe sebi, a i pred drugima da postavljas ta pitanja koja si naveo i njemu slicna.
misim...ja razumem da neke stvari do nas stižu sa zakašnjenjem, al brate...zar ne beše to s seksualnim slobodama završeno još tamo sedamdes neke...ipak je prošlo 40tak god otad...valjda je stiglo i do nas...:/
"Ha-ha-ha!", smeju se Krstarovci, "Vic godine, neizreciva gospođo!"
Oduvek si mi pomalo intrigantna, zato što večito unosiš živahnost i blagu drskost u potešku atmosferu ovog čestitog doma!pa drago mi je sto sam nekog nasmejala........to nije mala stvar u danasnje vreme...
Vaginal, anal, oral, itd
dobro, to se smelo i pre 2000 godina,
no sta bi bilo to nesto sto se nije smelo pre 50 godina a sada se upraznjava na tone?
Poligamija na primer? Da li bi poligamija mogla ici u kategoriju sexualne slobode?
Seksualna sloboda je kad ljudi ne postavljaju nikakva pitanja vezana za istu...![]()
A da postavimo stvari obrnuto: Šta su to sexualne zabrane, što je to zabranjeno danas, a bilo je i prije?
Mozda i nije toliko zabranjeno zakonom, no mnoge stveri josh nisu bas drustveno prihvacene, kao i pre spomenjena poligamija
A ti si baš zapeo za poligamiju! Već se vidiš ko šeik sa 100 žena, pa svaki dan biraš drugu ili drugu i treću ili sve tri zajedno ili sa svih 100! Uh koji grupnjak! Pa nisi ti baš lud!!!![]()
On se vidi kao vlasnik Krstarice sa 100 odabranih, eminentnih forumasica....![]()
Ma ne nisam ja takav, ja imam dobro srce i odma bi podelio svih 99 zena sirotim momcima, pa da se vole i uzivaju u grupi ili kako vec znaju![]()
A kojom metodom bi dijelio eci peci pec?