Шта за вас представља Б92

Да ли су они претерали у свом наслеђу да униште све што нема исти .срани мирис као они.Да ли су они десница власти која ОДРЕЂУЈЕ шта је исправно а шта је погубно у Србији.

Ко њима даје право да нашу децу ,револуционаре престављају као екстремисте
фашисте и нацисте.У Србији земљи која никада није трпела режиме и која се од вад века борила за себе и свој народ.

Овако да разјасним оно што ради Б92 ,раде све остале медиске куће у свету
оне су десна рука власти ,Оне нису ништа друго до жуте штампе која је у намери да уништи СССР основала сама себе и од жутила наравила саму себе силом.

Не може сила да влада српским народом ,они који силе и пале и уништавају Србију нису хулигани него управо ове медиске куће које себи дају за право
да попут Бога одређују које је грешан ко није.

Данас говорити против ове жуте куће је једнако као говорити против Бога.

Они владају Србијом ,њихова пропаганда многе кошта живота они нису део Србије они су степенице ка њеном уништењу.

Не желим да једна жута штампа представља мене као човека ,не желим да ми они говоре како да мислим и кога да оптужујем.

Ми као народ морамо имати ПРАВО ,сваком човеку, дато да мисли за себе!

Молим вас наставите даље ..Изложите шта ви мислите о жутилу које је Србију поставило на електричну столицу.Жутило звано Б92!

И ако револуционаре представљају као хулигане ја себе проглашавам ХУЛИГАНОМ.Јер нисам оваца да ми испирају мозак,а то је управо оно што раде.

attachment.php

logo.gif

Da puste prilog o tome da je divan osećaj skok u bunar, ti bi skočila u bunar ?
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: na njenom daljinskom za tv postoji samo dugme za b 92 :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Не може сила да влада српским народом ,они који силе и пале и уништавају Србију нису хулигани него управо ове медиске куће које себи дају за право
да попут Бога одређују које је грешан ко није

ps. a na ovo ću da ga bacim u nesvest, tri x zaredom

Vi kojima B92 lici na Slobin RTS ste ili jako mladi ili imate kratko pmcenje. :D

ни једно ни друго:mrgreen: заправо ближа ти је истини прва тврдња али делимично.
кад упорођејумо господина матића и господина комракова не мисли се у буквалном смислу него у принципима спиновања.
изузев ратне агресивне ратне пропаганде, глорификацији слобе, има нечега јако слично у раду ове две куће.
то су методи рада, методи преноса информација и тренутак преноса информација.
наступи агресивних водитеља су јако идентични. затим оно што је јако занимљиво, кад једни и други, ови у време милановића и б92 данас нападају по њима неподобне политичаре и њихове философије, извештај прати дуги исполитизовани коментар, гласом спикера са јако арогатним тоном.
затим ту је извлачење речи из контекста, преокретање од њене целине и оно што је занимљиво и б92 има свој један те исти круг подобних људи који годинама гостује код њих.
посебни феномен су њихови разни "мудросери", "сејачи памети", "аналитичари без аналитике" врхунски спинери су обавезна посластица да нам стварно кажу а шта је то тај "тео да каже, а да није мислио стварно како је то рекао, него да знате има ту овога или онога, они ће вам "отворити очи" и протумачити туђе речи и "приметиће" нешто што и није речено.
е такав принцип је био јако заступљен у ртсу из доба комракова, само су други људи била мета.

у сваком случају, баталите тв дефинитивно замлаћује и манипулише, књиге у шаке, информишите се преко нета, ако гледате гледајте научне, образоване, музичке, природне, спортске и остале емисије.
а политичке емисије заобиђите, свест ће вам се свести на ниво зомбираног човека, који ето у том твом стилу брани "објективност" оних који по дифолту никако не могу то бити, ни објективни ни независни јер неко финансијски стоји иза њих, а повезани су са уским кругом људи којима чине по вољи, због обостраних интереса.

Poslednja izmena:
Да ли су они претерали у свом наслеђу да униште све што нема исти .срани мирис као они.Да ли су они десница власти која ОДРЕЂУЈЕ шта је исправно а шта је погубно у Србији.

фашисте и нацисте.У Србији земљи која никада није трпела режиме и која се од вад века борила за себе и свој народ.

оне су десна рука власти ,Оне нису ништа друго до жуте штампе која је у намери да уништи СССР основала сама себе и од жутила наравила саму себе силом.

Они владају Србијом ,њихова пропаганда многе кошта живота они нису део Србије они су степенице ка њеном уништењу.

Не желим да једна жута штампа представља мене као човека ,не желим да ми они говоре како да мислим и кога да оптужујем.

Молим вас наставите даље ..Изложите шта ви мислите о жутилу које је Србију поставило на електричну столицу.Жутило звано Б92!

И ако револуционаре представљају као хулигане ја себе проглашавам ХУЛИГАНОМ.Јер нисам оваца да ми испирају мозак,а то је управо оно што раде.

attachment.php

logo.gif

Сорошеву медијску машинерију ради креирања јавног мњења,испирања мозга народу о томе како је 'крив за све* и гласника газда ове државе који ће упрети прстом и сатанизовати свакога ко се дрзне да се побуни....постави и тему са овим сликама

ne treba zaboraviti ni extremiste sa b92 koji su se, oni misle na vreme, udomili u drugim firmama

jednom antisrpski extremista - uvek antisrpski extremista

Да, треба темељно од А до Ш истражити, преиспитати њихову, историју, деловања и процесуирати за заступање страних интереса тј издају. Од кафе куварице до урединика и директора.

Кад већ причате о медијима за време Слобе треба напоменути да смо за време Слобе имали 2 стране медија.Са једне стране Слобине попут ртс-а,политике и опозиционе студио б, б92...Док данас имамо само једну страну...Сви извештавају жуто...Сви извештавају само за власт.Сви су режимски медији! Е о томе треба размишљати! И после се питамо што нам је тако како нам је...

Да, треба темељно од А до Ш истражити, преиспитати њихову, историју, деловања и процесуирати за заступање страних интереса тј издају. Од кафе куварице до урединика и директора.

ok. mislis da tamo nije leglo spijuna?

To sto neko moze da kaze revolucionar ili terorista za istu osobu ili grupu... to samo zavisi od ugla gledanja, to me ne uzbudjuje mnogo.

B92 nije bas blag ni prema sadasnjim vlastima. Po mojoj nekoj slobodnoj proceni najblizi su LDP-u, mada ni Ceda ne bi prosao glatko, da se pojavi kod Beckovicke u emisiji.
Oni su televizija koja obicno prva javlja vesti. Za mnogo dogadjaja su bili brzi od RTS-a.
Isto, a to nije zastupljeno skoro nigde osim kod njih, umeju da postavljaju potpitanja i da ne budu zadovoljni odgovorom. Ako treba pet puta pitaju istu stvar, dok ne izburgijaju sta su hteli. Na ostalim televizijama to nije slucaj.
Dobra im je osobina i to sto stalno pitaju da li je moglo bolje. Ako se ne krece - zasto stoji, ako se krece - zasto ne ide brze.

Za B92 je bar lako pogoditi kroz kakav filter pustaju vesti, pa je lako da se sazna istina. Ostali su mnogo veci muvatori od njih.

Jedino sto neki mogu da zamere je to da B92 tezi da se bavi tacnim podacima. U ovoj publici, koja je uglavnom raspolozena kao noj sa glavom u pesku, to ume da smeta, ali to B92 nije briga i ne treba da bude.

attachment.php

logo.gif

Самопрокламовани комуниста и стаљиниста, прича о слободи говора! :roll:

Back