sakatilo1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.488
samo utakmice dok su bile,nacionalna geografija..ostalo luk i voda..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jako postujem pokojnog patrijarha , ali se ne slazem sa ovom crkvenom doktrinom izjednacavanja nacionalnosti i veroispovesti . ja sam rodjen od oca srbina i majke srpkinje , krsten , ateista . e , sad , posto sam ateista , ja znaci nisam srbin ... no , sta znam ... marsovac ?
hm , sad videh da moram da naglasim da jako postujem srpsku tradiciju i obicaje ( ukljucujuci crkvene ) i da nemam nikakve dodirne tacke sa uverenjima ove kartaginsko- podmornicke budale .
i da , zaboravih potpuno ... **** u- 92 ... ma bre , rekoh , fuuuck u- 92
P naravno,ako nisi spreman da branis Srbiju ne treba ni da zivis u njoj.
Re: Шта за вас представља Б92
Мислила сам на њен политички агажман
To što ti planiraš da odeš je zasluga ne samo radikalskih kriminalaca,koji uzgred nisu procesuirani od strane ''demokratske''vlasti već i žutih kriminalaca koji su nastavili rad radikalskih i opustošili zemlju.Samo ti gini slobodno... a i sa takvima kao sto si ti, necu ni ziveti ovde jos dugo XD
Objektivna televizija, verovatno najobjektivnija na ovim prostorima. Realno i sveobuhvatno izveštava o svim dnevno političkim zbivanjima, za njihove novinare nema zabranjenih tema bilo da je u pitanju imeperija Mišković, SPC, navijači, ministri....Dobro je što postoje, koliko god se ovdašnjim šatro patriotama ne dopadalo to što kritički govore o njihovim istomišljenicima.
Objektivna televizija, verovatno najobjektivnija na ovim prostorima. Realno i sveobuhvatno izveštava o svim dnevno političkim zbivanjima, za njihove novinare nema zabranjenih tema bilo da je u pitanju imeperija Mišković, SPC, navijači, ministri....Dobro je što postoje, koliko god se ovdašnjim šatro patriotama ne dopadalo to što kritički govore o njihovim istomišljenicima.
Vi kojima B92 lici na Slobin RTS ste ili jako mladi ili imate kratko pmcenje.![]()
Trenutno...blaza i objektivnija varijanta RTS-a.
Pa vi ste rekli da je Slobo prorok i da mu je svaka zlatna. To znači da ste ekstra-zadovoljni ako se koristi Miloševićeva škola reportažeIsta skola,isti govor.
5 maraka nije 150 evra, nego oko 3.
Pa vi ste rekli da je Slobo prorok i da mu je svaka zlatna. To znači da ste ekstra-zadovoljni ako se koristi Miloševićeva škola reportaže