Шта за вас представља Б92

jako postujem pokojnog patrijarha , ali se ne slazem sa ovom crkvenom doktrinom izjednacavanja nacionalnosti i veroispovesti . ja sam rodjen od oca srbina i majke srpkinje , krsten , ateista . e , sad , posto sam ateista , ja znaci nisam srbin ... no , sta znam ... marsovac ? :think:

hm , sad videh da moram da naglasim da jako postujem srpsku tradiciju i obicaje ( ukljucujuci crkvene ) i da nemam nikakve dodirne tacke sa uverenjima ove kartaginsko- podmornicke budale .

i da , zaboravih potpuno ... **** u- 92 ... ma bre , rekoh , fuuuck u- 92

Sve što si napisao odnosi se i na mene.
Pogledajte šta pišu idioti iz B92:

SPS pridruženi član Internacionale?
16. novembar 2010. | 00:15 -> 15:21 | Izvor: B92

Beograd -- Etički komitet Socijalističke internacionale odlučio da SPS, nekadašnji stub totalitarnog režima, predloži za pridruženog člana te organizacije. SDU demantovao.

Stranka Slobodana Miloševića u toj organizaciji trenutno ima status posmatrača.

Pre dve godine socijaldemokratske partije iz zemalja regiona su se usprotivile pokretanju procedure za prijem SPS-a u članstvo.

Predsednik Boris Tadić je tada, obraćajući se delegatima, poručio da je uveren da "današnji SPS i SPS budućnosti dele iste vrednosti" koje ujedinjuju sve članice Socijalističke internacionale.

Obratite pažnju na rečenicu koju sam obojio crveno: Kako mrtav čovek može imati stranku?
Ako je ko bio protiv Miloševića - taj sam, ali ovi sa B92 preteraše, misle da smo bez mozga.

b92-pink-ludidokumenti.jpg

Један од последњих стубова анти српског деловања овековеченог кроз рад ДС-а и ЛДП-а.Да не причам о томе како попут пинка заглупљују народ и лажу људе!
ИСКЉУЧИ ТВ, УКЉУЧИ МОЗАК!

• Podržavam
Reactions: 27E
Objektivna televizija, verovatno najobjektivnija na ovim prostorima. Realno i sveobuhvatno izveštava o svim dnevno političkim zbivanjima, za njihove novinare nema zabranjenih tema bilo da je u pitanju imeperija Mišković, SPC, navijači, ministri....Dobro je što postoje, koliko god se ovdašnjim šatro patriotama ne dopadalo to što kritički govore o njihovim istomišljenicima.

Objektivna televizija, verovatno najobjektivnija na ovim prostorima. Realno i sveobuhvatno izveštava o svim dnevno političkim zbivanjima, za njihove novinare nema zabranjenih tema bilo da je u pitanju imeperija Mišković, SPC, navijači, ministri....Dobro je što postoje, koliko god se ovdašnjim šatro patriotama ne dopadalo to što kritički govore o njihovim istomišljenicima.

Objektivna kao vucelin i milanovicev RTS 90-ih:roll:

Објективна као Комраков:hahaha:

...a Pink propagira ivornu i nekomercijalnu srpsku narodnu miziku i grozi se od ovih pevaljki sa tarzanovim glasovnim mogucnostima.....a Sarapa na Studiu B se polomi propagirajuci DSS....:whistling:

Back