Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Pa zar nije cela priča sa gejevima više nego revolucionarna
Veran je tu ko Če Ge Vara
Молим те да се држиш теме!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar nije cela priča sa gejevima više nego revolucionarna
Veran je tu ko Če Ge Vara
Изложите шта ви мислите о жутилу које је Србију поставило на електричну столицу.Жутило звано Б92!
Misljenje o B92 i shire: nije mi tv utaknut u struju.
И да није они су ушли дубоко у поре нашег друштва да и без гледања људи прихватају њихове ставове.То се зове моћ жутила односно жутих медија.
Nema tu bez prihvatanja bez gledanja. Gledaju druge kanale pa zatupe, a onda prihvataju cak i da je crno belo i obrnuto. To se zove moc medijske manipulacije umom. B92 je samo jedan od...
Управо тако у Србији је под водством Б92 све постало црно и бело ,не може други глас да се чује .Ми као народ морамо имати медиски простор јер данас влада медиски рат
piše se mediji i medijski rat, sa J bre
Знам ја да мени треба лектор ако желиш можеш да будеш ,него да ли сам нешто погрешно у контексту написала?
trebalo bi da budeš sama svoj lektor, ja ne vidim nikakvo medijsko vođstvo u B92, oni samo više pljuju nego ostali, sve redom...
Не баш све редом него само оне који им не одгварају.
a ko im to ne odgovara?
Сви они који не мисле исто или једнако као они.
isto ili jednako, to mu dođe isto
a koji oni, jel su tebi b92 neka politička organizacija???
Наравно да раде за једну ,опште позната ствар .
onda i rts po toj logici isto, ali napadaju oni i ove na vlasti a i one što hoće da budu na vlasti, ja pravo da ti kažem nisam ni za jedne ni za druge.
Наравно само што РТС није у толикој мери програмиран да сруши и влада као Б92.
Наравно само што РТС није у толикој мери програмиран да сруши и влада као Б92.
Наравно!"da sruši i vlada" mi nije baš najjasnije, šta da sruši i kome da vlada
jel ti ideš da spavaš nekad?
Да ли су они претерали у свом наслеђу да униште све што нема исти .срани мирис као они.Да ли су они десница власти која ОДРЕЂУЈЕ шта је исправно а шта је погубно у Србији.
Ко њима даје право да нашу децу ,револуционаре престављају као екстремисте
фашисте и нацисте.У Србији земљи која никада није трпела режиме и која се од вад века борила за себе и свој народ.
Овако да разјасним оно што ради Б92 ,раде све остале медиске куће у свету
оне су десна рука власти ,Оне нису ништа друго до жуте штампе која је у намери да уништи СССР основала сама себе и од жутила наравила саму себе силом.
Не може сила да влада српским народом ,они који силе и пале и уништавају Србију нису хулигани него управо ове медиске куће које себи дају за право
да попут Бога одређују које је грешан ко није.
Данас говорити против ове жуте куће је једнако као говорити против Бога.
Они владају Србијом ,њихова пропаганда многе кошта живота они нису део Србије они су степенице ка њеном уништењу.
Не желим да једна жута штампа представља мене као човека ,не желим да ми они говоре како да мислим и кога да оптужујем.
Ми као народ морамо имати ПРАВО ,сваком човеку, дато да мисли за себе!
Молим вас наставите даље ..Изложите шта ви мислите о жутилу које је Србију поставило на електричну столицу.Жутило звано Б92!
И ако револуционаре представљају као хулигане ја себе проглашавам ХУЛИГАНОМ.Јер нисам оваца да ми испирају мозак,а то је управо оно што раде.
Ismeva i Kostunicu...
Zato ih jedino i poštujem!!!
B92 je ismevala Patrijarha Pavla, najjace i najzesce...
Ismeva i Kostunicu...
To je jedna neozbiljna TV.
Ponekad gledam, ali retko, treba biti u toku...cisto da znam sta nam misle...