Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Шта ће се чути?Nažalost,kad se pita običan narod često će se baš to čuti.A nije posledica recimo samo radikalske propagande.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ће се чути?Nažalost,kad se pita običan narod često će se baš to čuti.A nije posledica recimo samo radikalske propagande.
Suviše elitistički,tolko da je odvratno.
ti huligani prave sra nja po bgd vec 15g kako se kome cefne
ei na zalost uvek to prodje bez zasluzene sankcije
uopste ne branim ds to se sve isto radilo i u slobino vreme
navikla stoka da pisa po bgd i razbija i to je to
to nisu "deca" to su kriminalci koji treba da idu u zatvor
a ako je nezadovoljan nek se zaposli i ako sutra bude trebao da ustane kao ja u 6 nece mnogo politika da ga zanima
ih kad sam ja to rako da u ovoj zemlji nema za koga da se glasa
E sada...sto bi neki da brane svakog i sve sto je protiv tadica a da ne vide sta to tacno brane...
Da je ''đubre''.Шта ће се чути?
Људи треба да мисле својом главом, каве црне телевизије.
Ниједна телевизија на свету не ваља, осим "Мезо", "РТС Дигитал", "Анимал планет", "Нешнал географик"...
Стани мало ако те неко гуши ти мораш да реагујеш онако како реагује утопљеник .Мораш да разбијеш зид да би те неко чуо ,да се не би утопио .
То природа људска !
Није природно да ти утопљеника којег гушиш још пошаљеш у затвор да не може ни да се чује .
ne znam koja je to ''mezo'' televizija.
''rts digital'', ''animal planet'' su ok televizije.
ali ''national geographic'' ne znam koliko si pratila, zaista imaju neke vrhunske emisije, ali znaju i oni i to dobro da vrhunski izmanipulisu i spinuju temu, pogotovo kad se radi o emisijama sa istorijskom ili politickom tematikom.
Па не можеш тако да кажеш, јер се, како рекох, водио рат, а шта је рат него низ злочина и пљачки? Нема ту неког вештачки одвојеног посматрања једног по једног случаја.problem sa tim zlocinom,a i sa svim drugim zlocinima koji su se desili u ime srbije je taj sto mi ni jedan zlocin nismo priznali da smo uradili a da nismo kukali u isto vreme kako su se zlocini desavali i na drugoj strani...ako vec mislis da je strasno to sto se desilo kazes strasno je i to je to a ne kazes strasno je i nas su ubijali
kapiras
Ma sta imaju oni tako opasno da kazu pa da ih tako kao sto ti pricas hapse? Nemaju oni ideje koje vrede! Msm, pozivi na lic i klanja i nisu neke ideje :sss
Ovde većina kada uključi to i vidi neke njihove ''biznismene'',uspešne mlade ljude,''naučnike'',,''umetnike'' i slično a njihova deca nemaju pas zašta da ih ujede,oće da razbiju televizor...A kažem njihove jer stvaraju lažnu sliku kako doduše ima nekih problema ali ih vlast ''efikasno'' rešava.A više nego jednom sam čuo odvratno i sa visine obraćanje nekim siromašnim likovima što su uspeli da uhvate vezu i požale se na neki problem.Njima je odvratnost izgleda urođenaSto elitisticki? Gradska su stanica i bave se gradskim problemima, nisu uopste pretenciozni.
Стани мало ако те неко гуши ти мораш да реагујеш онако како реагује утопљеник .Мораш да разбијеш зид да би те неко чуо ,да се не би утопио .
То природа људска !
Није природно да ти утопљеника којег гушиш још пошаљеш у затвор да не може ни да се чује .
Па не можеш тако да кажеш, јер се, како рекох, водио рат, а шта је рат него низ злочина и пљачки? Нема ту неког вештачки одвојеног посматрања једног по једног случаја.
Мислим да је битније разумети порекло читаве ствари. Да се не би после кривотворила историја/повијест/zgodovina
А то је, како рекох, pre svega договорени рат злотвора Милошевића и Туђмана. (+ у БиХ Алије)
Уз, наравно и друге факторе, унутрашње и спољне, који су на све то овако или онако утицали.
Видиш на пример у Америци не постији воља народа да се промени ,они су настали на жутилу штапме и медија који управљају њима.
У Србији је то Б92 ,гледа се упија се њихов мирис трулежи и свако ко се успоротив таквој презентацији Србије је хулиган.
Ovde većina kada uključi to i vidi neke njihove ''biznismene'',uspešne mlade ljude,''naučnike'',,''umetnike'' i slično a njihova deca nemaju pas zašta da ih ujede,oće da razbiju televizor...A kažem njihove jer stvaraju lažnu sliku kako doduše ima nekih problema ali ih vlast ''efikasno'' rešava.A više nego jednom sam čuo odvratno i sa visine obraćanje nekim siromašnim likovima što su uspeli da uhvate vezu i požale se na neki problem.Njima je odvratnost izgleda urođena
Мезо је нешто као наш "РТС Дигитал", уметност, култура, музика пре свега, класика и џез.ne znam koja je to ''mezo'' televizija.
''rts digital'', ''animal planet'' su ok televizije.
ali ''national geographic'' ne znam koliko si pratila, zaista imaju neke vrhunske emisije, ali znaju i oni i to dobro da vrhunski izmanipulisu i spinuju temu, pogotovo kad se radi o emisijama sa istorijskom ili politickom tematikom.
Ако некога ухапсиш у име декоратије ,наводно онда мораш да имаш дебео разлог ЗАШТО си то урадио јер не желиш да чујеш друго мишљење .Не желиш јер си у улози Бога поразио Србију и њену децу држаиш у кавезу јер ти се не допада када они проговоре.
e ajde ne ka ki vise
kad te neko gusi ti zapali mek,porazbijaj terazije,zapali ambasadu,pobacaj kontejnere,polupaj izloge to je ovako bas prirodno
muka mi je vise od takvih kao ti koji brane sve one majmune
kad je bio pride nisam mogao sa zenom i jednogodisnjim detetom sat vremena da izadjem iz garaze jer su se "deca" jurila sa murijom i lupala svaki auto na koji su naisli
e da bog ti sledeci put ta deca polupala sve sto imas pa ih podrzavaj i dalje
pozz
Ако некога ухапсиш у име декоратије ,наводно онда мораш да имаш дебео разлог ЗАШТО си то урадио јер не желиш да чујеш друго мишљење .Не желиш јер си у улози Бога поразио Србију и њену децу држаиш у кавезу јер ти се не допада када они проговоре.
Слушај друже као што сам већ написала када те неко гуши у води ти мораш да се бориш да разбијеш да би те чули ,да би преживео.
Нико не жели да га живог сахране ,човек се борио и има да се бори када осети неправду.