Шта за вас представља Б92

Mislim da među ovim običnim narodom,dakle većinom siromašnih postoji jedno mišljenje o 92...Da ga treba spaliti neki govore javno i ne gledaju ga,a drugi to misle a gledaju ga jer nemaju recimo kablovsku pa su prisiljeni.Stvari su pogoršane posle histerične i agresivne podrške Gej paradi sa ovog medija.

ti huligani prave sra nja po bgd vec 15g kako se kome cefne
ei na zalost uvek to prodje bez zasluzene sankcije
uopste ne branim ds to se sve isto radilo i u slobino vreme
navikla stoka da pisa po bgd i razbija i to je to
to nisu "deca" to su kriminalci koji treba da idu u zatvor
a ako je nezadovoljan nek se zaposli i ako sutra bude trebao da ustane kao ja u 6 nece mnogo politika da ga zanima

Стани мало ако те неко гуши ти мораш да реагујеш онако како реагује утопљеник .Мораш да разбијеш зид да би те неко чуо ,да се не би утопио .

То природа људска !

Није природно да ти утопљеника којег гушиш још пошаљеш у затвор да не може ни да се чује .

Људи треба да мисле својом главом, каве црне телевизије.

Ниједна телевизија на свету не ваља, осим "Мезо", "РТС Дигитал", "Анимал планет", "Нешнал географик"...

ne znam koja je to ''mezo'' televizija.

''rts digital'', ''animal planet'' su ok televizije.

ali ''national geographic'' ne znam koliko si pratila, zaista imaju neke vrhunske emisije, ali znaju i oni i to dobro da vrhunski izmanipulisu i spinuju temu, pogotovo kad se radi o emisijama sa istorijskom ili politickom tematikom.

Стани мало ако те неко гуши ти мораш да реагујеш онако како реагује утопљеник .Мораш да разбијеш зид да би те неко чуо ,да се не би утопио .

То природа људска !

Није природно да ти утопљеника којег гушиш још пошаљеш у затвор да не може ни да се чује .

Ma sta imaju oni tako opasno da kazu pa da ih tako kao sto ti pricas hapse? Nemaju oni ideje koje vrede! Msm, pozivi na lic i klanja i nisu neke ideje :sss

ali ''national geographic'' ne znam koliko si pratila, zaista imaju neke vrhunske emisije, ali znaju i oni i to dobro da vrhunski izmanipulisu i spinuju temu, pogotovo kad se radi o emisijama sa istorijskom ili politickom tematikom.

Haha, pogotovo ako prave emisiju o "Shrebrenichi" :D...

problem sa tim zlocinom,a i sa svim drugim zlocinima koji su se desili u ime srbije je taj sto mi ni jedan zlocin nismo priznali da smo uradili a da nismo kukali u isto vreme kako su se zlocini desavali i na drugoj strani...ako vec mislis da je strasno to sto se desilo kazes strasno je i to je to a ne kazes strasno je i nas su ubijali
kapiras
Па не можеш тако да кажеш, јер се, како рекох, водио рат, а шта је рат него низ злочина и пљачки? Нема ту неког вештачки одвојеног посматрања једног по једног случаја.

Мислим да је битније разумети порекло читаве ствари. Да се не би после кривотворила историја/повијест/zgodovina

А то је, како рекох, pre svega договорени рат злотвора Милошевића и Туђмана. (+ у БиХ Алије)

Уз, наравно и друге факторе, унутрашње и спољне, који су на све то овако или онако утицали.

Ma sta imaju oni tako opasno da kazu pa da ih tako kao sto ti pricas hapse? Nemaju oni ideje koje vrede! Msm, pozivi na lic i klanja i nisu neke ideje :sss

Ако некога ухапсиш у име декоратије ,наводно онда мораш да имаш дебео разлог ЗАШТО си то урадио јер не желиш да чујеш друго мишљење .Не желиш јер си у улози Бога поразио Србију и њену децу држаиш у кавезу јер ти се не допада када они проговоре.

Sto elitisticki? Gradska su stanica i bave se gradskim problemima, nisu uopste pretenciozni.
Ovde većina kada uključi to i vidi neke njihove ''biznismene'',uspešne mlade ljude,''naučnike'',,''umetnike'' i slično a njihova deca nemaju pas zašta da ih ujede,oće da razbiju televizor...A kažem njihove jer stvaraju lažnu sliku kako doduše ima nekih problema ali ih vlast ''efikasno'' rešava.A više nego jednom sam čuo odvratno i sa visine obraćanje nekim siromašnim likovima što su uspeli da uhvate vezu i požale se na neki problem.Njima je odvratnost izgleda urođena:cool:

То природа људска !

e ajde ne ka ki vise
kad te neko gusi ti zapali mek,porazbijaj terazije,zapali ambasadu,pobacaj kontejnere,polupaj izloge to je ovako bas prirodno

muka mi je vise od takvih kao ti koji brane sve one majmune
kad je bio pride nisam mogao sa zenom i jednogodisnjim detetom sat vremena da izadjem iz garaze jer su se "deca" jurila sa murijom i lupala svaki auto na koji su naisli
e da bog ti sledeci put ta deca polupala sve sto imas pa ih podrzavaj i dalje
pozz

Па не можеш тако да кажеш, јер се, како рекох, водио рат, а шта је рат него низ злочина и пљачки? Нема ту неког вештачки одвојеног посматрања једног по једног случаја.

Мислим да је битније разумети порекло читаве ствари. Да се не би после кривотворила историја/повијест/zgodovina

А то је, како рекох, pre svega договорени рат злотвора Милошевића и Туђмана. (+ у БиХ Алије)

Уз, наравно и друге факторе, унутрашње и спољне, који су на све то овако или онако утицали.

Спољини фактори су на то највише утицали.Ето на пример када је ослобођена Сребреница која је била зона ,оаза,мира пронађено је безброј оружја које према одлуци УН није требало да буде ту а да не говоримо о исламским радиклаима који су нападали на српски народ из те оазе мире.

Видиш на пример у Америци не постији воља народа да се промени ,они су настали на жутилу штапме и медија који управљају њима.

У Србији је то Б92 ,гледа се упија се њихов мирис трулежи и свако ко се успоротив таквој презентацији Србије је хулиган.

ja slabo gledam TV, ono što sam primetio od političkog angažmana na b92 jeste da oni sve pljuju i prozivaju, tako da etiketa koja im se stavlja je po meni neumesna...

Ovde većina kada uključi to i vidi neke njihove ''biznismene'',uspešne mlade ljude,''naučnike'',,''umetnike'' i slično a njihova deca nemaju pas zašta da ih ujede,oće da razbiju televizor...A kažem njihove jer stvaraju lažnu sliku kako doduše ima nekih problema ali ih vlast ''efikasno'' rešava.A više nego jednom sam čuo odvratno i sa visine obraćanje nekim siromašnim likovima što su uspeli da uhvate vezu i požale se na neki problem.Njima je odvratnost izgleda urođena:cool:

Studio B?

Мезо је нешто као наш "РТС Дигитал", уметност, култура, музика пре свега, класика и џез.

У ствари, та три највише и пратим, "national geographic' у ствари само понекад, кад налетим, а гледам још и негде кад има баскет, НБА пре свега. (Да, спорт заборавих, и то може да прође као мање-више ок :))

Ако некога ухапсиш у име декоратије ,наводно онда мораш да имаш дебео разлог ЗАШТО си то урадио јер не желиш да чујеш друго мишљење .Не желиш јер си у улози Бога поразио Србију и њену децу држаиш у кавезу јер ти се не допада када они проговоре.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Društvo/726224/Nagrađeni+mladi+matematičari i nasi najbolji studenti su nasa najvrednija DECA a ovi http://www.obraz.rs/index1.htm su onaj deo naseg drustva...koji...pa jednostavno...ne valja

e ajde ne ka ki vise
kad te neko gusi ti zapali mek,porazbijaj terazije,zapali ambasadu,pobacaj kontejnere,polupaj izloge to je ovako bas prirodno

muka mi je vise od takvih kao ti koji brane sve one majmune
kad je bio pride nisam mogao sa zenom i jednogodisnjim detetom sat vremena da izadjem iz garaze jer su se "deca" jurila sa murijom i lupala svaki auto na koji su naisli
e da bog ti sledeci put ta deca polupala sve sto imas pa ih podrzavaj i dalje
pozz

Слушај друже као што сам већ написала када те неко гуши у води ти мораш да се бориш да разбијеш да би те чули ,да би преживео.

Нико не жели да га живог сахране ,човек се борио и има да се бори када осети неправду.

da ti objasnim
ako imas problem sa vlascu resis to demokratski na izborima a ne lupas po gradu
ali posto ti i sam nik govori sta mislis o demokratiji i slobodnom izrazavanju,u vreme komunizma to si bas mogao da radis da kazes sta mislis
znaci demokratija je i pride i b92 i sve ono sto te mnogo nervira ali ne secam se da ti je b92 lupao po gradu i sl
jasnije?

Слушај друже као што сам већ написала када те неко гуши у води ти мораш да се бориш да разбијеш да би те чули ,да би преживео.

Нико не жели да га живог сахране ,човек се борио и има да се бори када осети неправду.

opet ti kazem
bori se na nacin na koji je normalno da se boris izadjes na izbore,kazes nesto na radiju novinama itd itd
ne rusis grad ne pravis stetu

Back