Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije na taj dan. Taj da je izabran jer je to Sole Invictus praznik koji je bio najveći u rimskom carstvu. Da bi ljudi masovno prešli na hrišćanstvo, Rimljani su Božić premestili na isti dan.Божић за мене лично представља радост,јер је на тај дан рођен наш Христос Спаситељ. Божић и Васкрс за мене лично 2 најрадоснија дана у години.
ti isto i kad je božić i kad su zvezde grandaPorodično druženje sa dobrom hranom.
Ne moras da slavis.
Svako prema svojim uverenjimaNe moras da slavis.
Kakve zvezde?ti isto i kad je božić i kad su zvezde granda
lepo
Ako nisi cuo za zvezde granda i bivseg breninog harmonikasa, mora da si bas mladKakve zvezde?
Ne gledam TV. Sećam se tih zvezdi. To bilo pre 10 godina.Ako nisi cuo za zvezde granda i bivseg breninog harmonikasa, mora da si bas mlad![]()
badnje veče mi lepše, korinđanje, palenje badnjaka.Božić je kad treba da izvrtiš tri strane da bi pronašao film koji
nije božićna porodična, romantična priča..
Meni je badnje veče uvek bilo zanimljivo. Mada sam se kao klinka
ljutila na to što se po običajima tada ne izlazi iz kuće i to mi je strašno
remetilo društveni život, to su na kraju najlepše večeri provedene
sa roditeljima.
Jeste. Običaja ima mnogo i interesantni su.badnje veče mi lepše, korinđanje, palenje badnjaka.
kod mene bilo to obrnuto. domaćin unosi badnjak a domaćica pravi nered bacajući žito dok deca pijuču i četiri oraha, svaki u ćošak. ispod stola slama i badnjak se položi na slamu. jedno drvce zapalimo. sada ne, jer su deca već petlovi i samo unesemo badnjak.Jeste. Običaja ima mnogo i interesantni su.
Osim kad domaćin ne pretera. Mama sredila kuću, sve postavila na sto,
a onda dođe tata i pobaca orahe, žito i slamu po trpezariji i mrmlja neke
stihove.
Nervni slom je dobila.![]()