Sta Vucic treba prvo da uradi kada se srpska vojska i policija vrati na Kosmet?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
27.690
Mnogi nasi cuveni politicki analitacari sa Hepija i Pinka - Krstic - Krle, Bokan, Nestorovic, Dzon Bosnic,....kazu da ima velike sanse kada Vucic protisne Nato i Evropsku Uniju da ce morati da puste srpsku vojsku i policiju na Kosovo i Metohiju, jer ima jake argumente - rezolucija 1244.
Sta treba prvo da se uradi pri povratku ?
Ja sam pricao sa jednom zenom u pekari, i ona kaze da treba pozvati zemlje Brikasa, da naprave svoje vojne baze na Kosovu i to prvenstveno Brazil, Indiju i Juznu Afriku.
Zatim pohapisiti ''magace sa sok bombama'' kako je Vucic nazvao specijalce rosu koji su hapsili Djurica, a takodje i ostale clanove rosu-a koji su maltretirali i hapsili Srbe.
Da Srbija prezume kontrolu nad Trepcom i da u svakom mestu na Kosovu ima srpski vojni i policijski kontigent.
Koliko je uopste moguce ovakvo nesto ?
:think:

https://www.politika.rs/sr/clanak/529094/vucic-uzivo-obracanje-kosovo-metohija-srbija

Ovi svi iz Rosu sto su hapsili Djurica trerba da budu pohapseni i da krivicno odgovaraju !
ExauBjmWUAgOus2.jpg

ljubota

Poznat
Poruka
8.071
Pitanje je sasvim logično i realno.
Moje mišljenje je da treba zatražiti od šiptara nadoknadu za ovo vreme dok su vladali Kosovom,i krali naše zlato,rude,energente i devojke i žene slabijeg materijalnog stanja.
Pošto će oni to verovatno odbiti,naš doživotni predsednik Aleksandar P. Vučić,treba da preusmeri naše trupe sa Kosova ka Albaniji i konačnom otvaranju koridora ka Jadranskom moru.
Drač je oduvek bio naš grad i ti jadnici tamo,jedva čekaju da ih konačno oslobodimo,i donesemo im blagostanje,prosperitet i budućnost,u kakvom i mi svi uživamo u zadnjih desetak godina, pod vodstvom dragog nam predsednika Aleksandra.

Poslednja izmena:
V

v.d. komentatora

Gost
Nisam imao razgovor na tako visokom nivou kao ti sa tom ženom u pekari, ali sam diplomatski dovoljno visoko pozicioniran pa sam razgovarao sa jednom babom u mlekari kada sam kupovao kajmak. Ona kaže da bi prvo trebalo Kurtiju izvući uši jer je jedan nevaljalac, a zatim proveriti da nije slučajno reptilijanac jer oni mrze nas Srbe i hoće da nas unište. Zatim je predložila okupljanje naroda u Zubinom potoku, na stadionu FK Mokra Gora, jer tu negde ispod peterca jednog od golova Jupiterijanci su zakopali Kamen Mudrosti, da nam se zahvale što smo im pomogli da podignu svoju civilizaciju na Andromedi. Rekla je da je čula kod Marića u emisiji, od Čoveka Koji Zna, da taj kamen ima velike moći i da će nam biti od velike koristi. Ne znam za ostale, ali mene je ta baba oduševila i ne vidim ništa hitnije od toga kada se naše snage vrate na KiM.

dixieland

Domaćin
Poruka
4.659
Ovim ''zahtevom '' se ustvari potvrdjuje da li se poštuje ''slovo'' rezolucije 1244 .
Ako se poštuje , poslaće neke snage bezbednosti, pak ako se nepoštuje , onda je dokaz da imamo pravo na 51 %
suvereniteta nad vlasništvom Srbije na Kosovu i vlasništvom imovine i prava gradjana Kosova koji žele sa Srbijom.
Tj, Srbija stiče suverenitet jer se rezolucija stavlja ''ad akta'' , i dovoljan je samo referendum Srba da se žele ujediniti sa Srbijom.
........................
Naravno da postoji ''vojna '' opasnost po Srbe , ali pravno isto tako imamo pravo , jer to nije ''u suprotnosti '' sa poveljom UN i to naravno važi onda i za Srbe.

Omni

Ističe se
Poruka
2.231
Mnogi nasi cuveni politicki analitacari sa Hepija i Pinka - Krstic - Krle, Bokan, Nestorovic, Dzon Bosnic,....kazu da ima velike sanse kada Vucic protisne Nato i Evropsku Uniju da ce morati da puste srpsku vojsku i policiju na Kosovo i Metohiju, jer ima jake argumente - rezolucija 1244.
Sta treba prvo da se uradi pri povratku ?
Ja sam pricao sa jednom zenom u pekari, i ona kaze da treba pozvati zemlje Brikasa, da naprave svoje vojne baze na Kosovu i to prvenstveno Brazil, Indiju i Juznu Afriku.
Zatim pohapisiti ''magace sa sok bombama'' kako je Vucic nazvao specijalce rosu koji su hapsili Djurica, a takodje i ostale clanove rosu-a koji su maltretirali i hapsili Srbe.
Da Srbija prezume kontrolu nad Trepcom i da u svakom mestu na Kosovu ima srpski vojni i policijski kontigent.
Koliko je uopste moguce ovakvo nesto ?
:think:

https://www.politika.rs/sr/clanak/529094/vucic-uzivo-obracanje-kosovo-metohija-srbija

Ovi svi iz Rosu sto su hapsili Djurica trerba da budu pohapseni i da krivicno odgovaraju !
Pogledajte prilog 1271481

Rijaliti šou... tzv. domaća politika.

Emituje se svakoga dana na Pinku i Happy... a često i na RTS.

Xicor

Iskusan
Poruka
6.113
Ne vidim svrhu Srba na severu ako se vojska dole vrati. Onda ta vojska cuva suverenitet a narod konacno moze da odahne. Jedino taj kosovski dodatak, ne znam sta cemo sa njim... Mozda te Srbe preseliti u Sandzak? Neka cuvaju malo i taj deo.
Da se deportuju svi siptari koji ne priznaju Srbiju kao drzavu. Posto su vec na njenoj teritoriji. Teaen problem . Kurtija prvo. Pa onda tamo u Albaniji mogu da normalizuju odnose sa lokalnim stanovnistvom, a sa Sebijom moze to priznavanje , mi cemo priznati da su se normalizovali, a oni mogu da priznaju da se juzna pokajina oslobodila okupator . I svi srecni i zadovoljni